icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

karolinakr
25. feb 2024

@pralinka25 no vidiš? celkom ujdeš 🤣

pralinka25
25. feb 2024

@karolinakr ok mazem.

pralinka25
25. feb 2024

@karolinakr uz odomna nic nepytaj teraz si na rade ty. 😀

karolinakr
25. feb 2024

@pralinka25 no tak ale to zas neni hrdinstvo od zadu sa fotiť
😅

pralinka25
25. feb 2024

@karolinakr fotila som hlavne rodinu chapes? 😀 ja sa takmer vobec nefotim. mam za svoj dospely zivot mozno 5 fotiek plus tri na OP pase a vodicaku. to je vse.

demodun
25. feb 2024

@pralinka25 no a ja som nevidela.
@karolinakr tak čo, udelila si jej titul Sexbomba?

demodun
25. feb 2024

@pralinka25 ten Klub jednoduchších bosoriek by aj mohol byť, len zas až si Hugo a Ondro nemyslia, že ich neberieme do partie. 🤔😄

pralinka25
25. feb 2024

@demodun dvaja strigoni sa mozu pridat. my sme zas otvorene kadecomu.

hugger
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
25. feb 2024

@hugger 😀 to si nevsimaj.mne na reelsoch na FB vyskocilo vieo takeho chlapika co skace na svihadle a som ho sem par krat dala ako inspi k pohybu. Taky fesak no. ☺️

karolinakr
25. feb 2024

ondro ber si priklad od Ivanušky

demodun
25. feb 2024

@pralinka25 aké neviniatko z teba, šak príznaj, že ti aj slinka ušla 🤣🤣

tanyag
25. feb 2024

@pralinka25 máš ss s linkom na trénera 😉 len to prosím s nikým nezdieľaj, slintaj osamote...veľa vreckoviek a bez ponožiek, aby si nemusela často meniť 😁

karolinakr
25. feb 2024

@tanyag on je sukromny trener? tak on musi mat aj stranku, neni tvoj osobný, že ho tak tajiš

karolinakr
25. feb 2024

@tanyag nechcem jeho udaje, len mi to je divne, jak ho chraniš pred svetom

pralinka25
25. feb 2024

@tanyag docvicim a pojdem na to 😍😋😛 diiiik

tanyag
25. feb 2024

@karolinakr nie je môj osobný, ale chápeš ak by som sem dala meno, alebo stránku, tak by moji stallkeri vedeli, kde chodím do gymu 🤣🤣🤣🤣

pralinka25
25. feb 2024

@demodun nad svihadlovym pankom? Iste vsak hovorim ze nemozem podla neho cvicit. Smykla by som sa na slinach 🤣

karolinakr
25. feb 2024

@demodun tak nad tym svihadlovym urcite niekto poslinta, ma kocky na bruchu, pekne svaly vysoky, hoci ja som vyznavačka tohto, ked som videla jeho tvar, iskra nepreletela
uznavam, že je pekny, ale absolutne ma nepritahuje a nevzbudil vo mne vašne

tanyag
25. feb 2024

@karolinakr jeho nechránim, mne je ukradnutý...ja mu rada urobím reklamu...aj ho vychválim pred známymi atď. ale trocha si strážim súkromie...nemusí celý MK vedieť, v ktorom fitku sa strápňujem 🤣

pralinka25
25. feb 2024

@karolinakr mysli ondra

karolinakr
25. feb 2024

@tanyag jaj 😉

pralinka25
25. feb 2024

@karolinakr koho tohto?

tanyag
25. feb 2024

@karolinakr Noo jaaaj 😉

karolinakr
25. feb 2024

charizma, iskra, chemia, aj tak nema žiadne pravidla
mne sa zas pači tento, hoci ma všetko, co u inych chlapov považujem za odpudive, v usiach tie velke dierky, potetovany cely krk, dokonca je volaky mix s čiňanom, ale jeho prejav a prijemny hlas z neho robi nejaky kvazi sexidol
Čo sa jednemu pači, nemusi sa druhému...v tom je cele tajomstvo zvieracej riše
Jeden idol pekny pre každeho neexistuje, ako si ondro mysli

pralinka25
25. feb 2024

@karolinakr jaj to je ten co si mi poslala vcera? Musim to teda okuknut podrobnejsie 😂

karolinakr
25. feb 2024

@pralinka25 ano, ma tam sladku tvaričku a o 50 tetovačiek menej

pralinka25
25. feb 2024

@karolinakr ked ja napriklad ani nemam typ a idol. Nikdy som nebola vysadna na jeden typ. Frajerov som mala uplne vzajomne odlisnych. Aj herci a spevaci sa mi pacili rozne typy. Presne musi tam byt nieco .... proste nieco vacsinou je to uplne drobny detail.

pralinka25
25. feb 2024

@karolinakr bolo tam meno?

pralinka25
25. feb 2024

@karolinakr potetujeme ondra? Rada si cmaram. Ty ho podrzis a ja mozem kreslit. Alebo aj naopak 🤩