icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

karolinakr
25. feb 2024

@pralinka25 bude nadšený ! 😅

karolinakr
25. feb 2024

@pralinka25 ake meno?

pralinka25
25. feb 2024

@karolinakr ondro? Spravime z neho sixtinsku kaplnku 😇

pralinka25
25. feb 2024

@karolinakr toho chlapika potetovaneho podla coho ho najdem.

karolinakr
25. feb 2024

@pralinka25 ty daj toho švihadloveho bez trenirok ako skáče
To je Vip premium len pre vybranych

pralinka25
25. feb 2024

@karolinakr 🤣 asi. Ja ho ani nesledujem.mne by pristup asi nedal. Musim to prehodnotit 🤔 😁

pralinka25
25. feb 2024

@karolinakr za mlada som kukavala prison break len kvoli hlavnej postave. Lubili sa mi jeho kerky a vtedy aj on 😃. A potom sa mi po par rokoch stala taka prihoda. Prisiel za mnou klient chlapik tak okolo 50 s pupkom a rozopatou koselou. Nieco sme riesili a on sa tak ku mne naklonil a hovori. Slecinka ale ja som bol v base. Potom sa narovnal odhrnul si tak tu koselu vrazil ruky do vreciek a odhalil tak obrovsku kerku krivej capatej vyblednutej plachetnice na tom bruchu a plachty mal po celom hrudniku. Znicil moju iluziu prison breaku nadobro. 😭

karolinakr
25. feb 2024

@pralinka25 😂😂

karolinakr
25. feb 2024

@pralinka25 ale ano ta hlavna postava sa aj mne pačil, hoci som ten serial nevidela, herec bol ok👍

demodun
25. feb 2024

@pralinka25 🤣🤣 seriál som nevidela, ale máme ďalšiu spoločnú vec, môj zákazník sedel na Pankraci 🤣

demodun
25. feb 2024

@karolinakr 🤣 vy máte nápady, potom tie kerky zdokumentujte

pralinka25
25. feb 2024

@demodun si pozri niekde na YT zostrih. 1 seria tam bol chutny. Ako to ze vas to minulo. To bolo tusim v roku 2005

demodun
25. feb 2024

@pralinka25 myslím, že jednu časť som videla, ale mňa to nebavilo. Nie som seriálový nadšenec. 😄

demodun
25. feb 2024

@karolinakr a ozaj, našla som ti Pralinku v plavkách 😄

pralinka25
25. feb 2024

@demodun eva za mlada?

sticker
tanyag
25. feb 2024

No bosorky moje ... tak ako to pekne začalo, tak to pekne skončilo ... tá moja známosť...muž, o ktorom som si myslela, že už bude ten pravý ... ma pekne, milo, gentlemansky poslal k potoku 🫣 a zase kameň úrazu bolo to, že už nechcem deti ... ale vykomunikovali sme si to na začiatku, vravel, že ani on nechce...a po 2 mesiacoch zmenil názor..možno to ani nie je ten pravý dôvod...nevadí, život ide ďalej.
@pralinka25 môžem poprosiť jednu veľkú pralinku? s rumom najlepšie 🤣 ďakujem

karolinakr
25. feb 2024

@tanyag ??
ber to pozitivne, budeš mat viac času odpovedať ondrovi

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
h2
25. feb 2024

@tanyag 😧 To mi je ľúto. Dúfam, že z toho nie si veľmi smutná.

h2
25. feb 2024

@karolinakr Ale no tááák! 50 ročný je starigáň?

grof_monte_christo
25. feb 2024

@tanyag Aj mňa to mrzí, veľmi som ti to priala 😔. Ale ako hovoríš, život ide ďalej, vo vzduchu už cítiť jar, hádam priveje niečo nové.

hugger
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
25. feb 2024

@h2
@hugger
🤣🤣

karolinakr
25. feb 2024

@tanyag že či to bol nejaký starigáň 50r.?
ale to bola nadsázka samozrejme 😂

pralinka25
25. feb 2024

@tanyag to mi je luto ☹ akoze povedala by som ze pride nieco lesie ale to asi teraz ani nechces pocut aj ked je to pravda. kazdopadne to si zasluzi celu krabicu praliniek

h2
25. feb 2024

@karolinakr A ja som si myslela, že máš na dedkov slabosť. 😂 Ale čo si tak všímam tých chlapčekov, čo sem dávate, tak sa teda nestačím diviť.

pralinka25
25. feb 2024

@h2 mam ti najst co? 60+?

h2
25. feb 2024

@pralinka25 To zase nie 😂, ale pre mňa proste chlap pod 30 už absolútne nie je zaujímavý.

karolinakr
25. feb 2024

@h2
@hugger
Taňa ma 36, preto ma to zviedlo takto napísať

h2
25. feb 2024

@pralinka25 Ináč, Brad Pitt má aktuálne 60. Tak ten môže byť! 😍