Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
A George Clooney 62, tak ten teda tiež. ☺️
@h2 to stihas naraz alebo ich mam objednat postupne?
@pralinka25 h2 na Brada Pitta a Georga Clooney bude čakať v negliže, pride domov jej muž a si bude myslieť, že to naňho
@pralinka25 Nieee, nečakám! To ani nepíš, lebo už vidím Ondra, ako kričí "Ja som to vedel!". 😁 Ja mám predsa svojho. A od Pitta je mladší o 5 rokov a od Clooneyho dokonca o 7! Hotový mladík, ten môj dedek. 🤣
@h2 😂😂
@h2 ale ved o to prave celu dobu ide. dat ondrovi za prav(u)du
@karolinakr 🤣🤣🤣 Hej. A ja mu poviem "Len sa neteš, ja tu čakám na Brada Pitta s Georgeom Clooneym." Chudák, hneď mi prinesie teplomer a Paralen. 😁
@pralinka25 Nemôžem dať Ondrovi za pravdu, lebo ju nemá!
@h2 ale zas to nie je zla metoda ako si vynutit starostlivost 😝
mna neberu ti dvaja celkom ani Michael Douglas, ešte tak na Sylvestra by som mohla čakať v negliže, aj ked ma 70..ked si vezme viagru, tak ok
@h2 no to uz v tomto bode vobec nie je podstatne
@h2

@pralinka25 Len aby nevolal rovno na psychiatriu. 😁
@h2 nech len vola ved tam mame vsetky zraz. budes tam prva spravis zazemie

@karolinakr Tebe sa páči Silvester??? Tak ten sa mi nepáčil, ani ako Rambo, nie to ešte teraz, keď po plastike vyzerá, ako stará babka!
@h2 apropo ten tvoj spoluziak je aspon fesak?
@h2 🤣🤣
@pralinka25 Nooo, ako to diplomaticky napísať... Vôbec nie, skôr naopak.
@h2 dám mu nahlavu papierové vrecko
@h2 skoda no.
valeria_h si zrušila účet 😾
@karolinakr to je kto?
Niee..nesmútim, veď ako rýchlo to začalo, tak to rýchlo skončilo ... nie som malá, aby som teraz nad tým plakala...aspoň budem mať viac času na seba 😁 ďakujem za pralinky 😉
Nechajte si aj Georga aj neviem koho, len na Róbeta mi nesiahajte 🤣
@tanyag kristepane a robert je zas kto????🙈
@tanyag kto je Robert?
Robert Kazík?
@pralinka25 Veď Fico nie? 🤣🤣🤣
@tanyag ahaaaaa. no nic moja vrat sem tie pralinky kukm ze uz mas dost. ved on je ako chlap ako by som to jemne povedala uplne antisexi. toto teda ne. vratime sa spat k trenerovi.
@pralinka25 Robert Geissen
@karolinakr ty mas macku?
@pralinka25 keby som dohodla rande medzi @h2 a Robert Geissen, bola by nadšená!

@h2 ale podla mna oni nemaju pod 30 urcite.
ok vytiahnem si cislo na brada a cinknem mu. ze na neho cakas v neglize 😀