Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@pralinka25 ake meno?
@karolinakr ondro? Spravime z neho sixtinsku kaplnku 😇
@karolinakr toho chlapika potetovaneho podla coho ho najdem.
@pralinka25 ty daj toho švihadloveho bez trenirok ako skáče
To je Vip premium len pre vybranych
@karolinakr 🤣 asi. Ja ho ani nesledujem.mne by pristup asi nedal. Musim to prehodnotit 🤔 😁
@karolinakr za mlada som kukavala prison break len kvoli hlavnej postave. Lubili sa mi jeho kerky a vtedy aj on 😃. A potom sa mi po par rokoch stala taka prihoda. Prisiel za mnou klient chlapik tak okolo 50 s pupkom a rozopatou koselou. Nieco sme riesili a on sa tak ku mne naklonil a hovori. Slecinka ale ja som bol v base. Potom sa narovnal odhrnul si tak tu koselu vrazil ruky do vreciek a odhalil tak obrovsku kerku krivej capatej vyblednutej plachetnice na tom bruchu a plachty mal po celom hrudniku. Znicil moju iluziu prison breaku nadobro. 😭
@pralinka25 😂😂
@pralinka25 ale ano ta hlavna postava sa aj mne pačil, hoci som ten serial nevidela, herec bol ok👍
@pralinka25 🤣🤣 seriál som nevidela, ale máme ďalšiu spoločnú vec, môj zákazník sedel na Pankraci 🤣
@karolinakr 🤣 vy máte nápady, potom tie kerky zdokumentujte
@demodun si pozri niekde na YT zostrih. 1 seria tam bol chutny. Ako to ze vas to minulo. To bolo tusim v roku 2005
@pralinka25 myslím, že jednu časť som videla, ale mňa to nebavilo. Nie som seriálový nadšenec. 😄
@karolinakr a ozaj, našla som ti Pralinku v plavkách 😄
@demodun eva za mlada?

No bosorky moje ... tak ako to pekne začalo, tak to pekne skončilo ... tá moja známosť...muž, o ktorom som si myslela, že už bude ten pravý ... ma pekne, milo, gentlemansky poslal k potoku 🫣 a zase kameň úrazu bolo to, že už nechcem deti ... ale vykomunikovali sme si to na začiatku, vravel, že ani on nechce...a po 2 mesiacoch zmenil názor..možno to ani nie je ten pravý dôvod...nevadí, život ide ďalej.
@pralinka25 môžem poprosiť jednu veľkú pralinku? s rumom najlepšie 🤣 ďakujem
@tanyag ??
ber to pozitivne, budeš mat viac času odpovedať ondrovi
@karolinakr Ale no tááák! 50 ročný je starigáň?
@tanyag Aj mňa to mrzí, veľmi som ti to priala 😔. Ale ako hovoríš, život ide ďalej, vo vzduchu už cítiť jar, hádam priveje niečo nové.
@tanyag že či to bol nejaký starigáň 50r.?
ale to bola nadsázka samozrejme 😂
@tanyag to mi je luto ☹ akoze povedala by som ze pride nieco lesie ale to asi teraz ani nechces pocut aj ked je to pravda. kazdopadne to si zasluzi celu krabicu praliniek
@karolinakr A ja som si myslela, že máš na dedkov slabosť. 😂 Ale čo si tak všímam tých chlapčekov, čo sem dávate, tak sa teda nestačím diviť.
@h2 mam ti najst co? 60+?
@pralinka25 To zase nie 😂, ale pre mňa proste chlap pod 30 už absolútne nie je zaujímavý.
@pralinka25 Ináč, Brad Pitt má aktuálne 60. Tak ten môže byť! 😍

@pralinka25 bude nadšený ! 😅