icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

pralinka25
25. feb 2024

@karolinakr este lepsie. roberta rusime vsetkych.

karolinakr
25. feb 2024

@pralinka25 nie..chceš mi poslať krmivo?

tanyag
25. feb 2024
pralinka25
25. feb 2024

@karolinakr nie reku alf je hladny.

karolinakr
25. feb 2024

@pralinka25 inač, čo bola téma, že aki muži sa nám páčia, ja viem, že to znie zvlaštne, ale @h2 Alfa by som si vzala za manžela..mal dobré hlody

pralinka25
25. feb 2024

@karolinakr ou. kam dalej lepsie robert, alf .... dievcata ja neviem treba ist asi spat. a odteraz ziadne rumove pralinky. zvrhava sa to tu nebezpecne zacinam sa bat. 😅

karolinakr
25. feb 2024

@pralinka25 mňa netreba vždy brať na 100% važne..bye🙋‍♀️

tanyag
25. feb 2024

@pralinka25 Dobrú noc 😉

h2
25. feb 2024

@karolinakr Bože, len to nie! Nechám ho tej jeho nádhere, hodí sa k nemu viac.

h2
25. feb 2024

Nestrašte ma tu s Alfom! Nestačí, že mi zožral Cicerka?

h2
25. feb 2024

Babeny, to už ste išli všetky spať? Neblbnite, noc je ešte mladá!

karolinakr
25. feb 2024

@h2 to by si musel odpracovať

karolinakr
25. feb 2024

@h2 ja nespim, len pralinka sa bala Alfa, tak zalahla

tanyag
25. feb 2024

@h2 ani ja nespím, ja si užívam ticho 😁

h2
25. feb 2024

Dnes som videla v telke českého komika Lukáša Pavláska, tak to je asi najškaredší chlap, akého som videla. Tak som googlila, či má manželku a má už druhú! A obe vcelku kočky. Takže @ondro1122 , ak si taký chlap dokázal nájsť ženy, pre teba to nemôže byť problém.

pralinka25
25. feb 2024

@h2 @tanyag @karolinakr nespim.

@h2 cicero je v chorvatsku s nasou erarnou mackou. HOWK!

@karolinakr Alfa beriem smrtelne vazne ulozila som si ze je to muz tvojho zivota HOWK!

@tanyag Ticho? hm. teba dnes userim mas tazky den ale rum uz nedostanes HOWK!

pralinka25
25. feb 2024

@h2 a idem googlit pavlaska.

pralinka25
25. feb 2024

@h2 ale kukaj ho on ma aj menovca a celkom schopneho https://www.novascena.sk/herci/lukas-pavlasek-21

h2
25. feb 2024

@pralinka25 Áno, videla som. Ale asi je jasné, ktorého som myslela. Ondro je oproti nemu model.
A ďakujem, že podporuješ moju nádej, že Cicerko je v Chorvátsku. 🙂🙏

h2
25. feb 2024

@pralinka25 Teraz som otvorila link na toho Pavláskovho dvojníka a skoro ma vystrelo. Že "...narodil sa v Košiciach..." Kurník šopa, to už nemôže byť náhoda! 😂

pralinka25
25. feb 2024

@h2 ze? aj mne to prislo vtipne. 😀
a ano proti pavlaskovi ktoreho myslis je Ondro doslova boh. @ondro1122 vidis a ma zenske.

pralinka25
26. feb 2024

@ondro1122 inak uz sme tu mali co nam na chlapoch inponuje, (dufam ze si si spisal zoznam) a ja ti napisem dovody preco som vztahy odmietla alebo ukoncila. nikdy by som nechodila alebo nezila s nevernikom, klamarom, plackom, nervakom, depkarom a negativistickym clovekom. samozrejme alkohol gambling a tak uz ani nepocitam.
ako kamoska mam bozsku trpezlivost a dokazem roky pocuvat plackov, depkarov aj negativistov ale ako partner by taky clovek nemal sancu.

skus brat prekazky ako vyzvy, negativne veci ako sance nieco zmenit, nespokojnost vyuzi ako hnaciu silu nieco zlepsit. si nervozny lebo chces nieco co nemas. otoc to. zacni zit tak aby to k tebe prislo same.
ako som ti uz triliardu krat pisala citaj, studuj, vzdelavaj sa. uc sa nove veci, nech je o com s tebou hovorit, zacni budovat socialnu siet, skusaj si svoje komunikacne zrucnosti na ludoch a zlepsuj sa v tom, natrenuj si pred zrkadlom usmevy a ano znie to blbo a slnieckovo ale usmej sa na seba aspon 20x za den. ked ta nieco depta skus si to otocit a ieco pozitivne v tom najst.
napisali sme ti tu uz vsetky to iste nekonecne vela krat. opakujem sa (ale opakovanie je matka mudrosti) fyzicno nie je tvoj problem. odpudive nie je to ako vyzeras. preto ti to nikto nepovie pretoze to nie je pravda. ale asi odradzas ludi svojim negativnym vyzarovanim. da sa na sebe pracovat. aj to som ti uz pisala. ako cvicis v posilke tak 2x tolko sa venuj svojmu vnutru. ako ti tu pisala karolina a aj ine dievcata. zacni uplne od zaciatku a daj si do poriadku psychiku, dusevno, mentalne zdravie. kludne vyhladaj kouca, psychologa - skratka mentalneho trenera, pripadne knaza alebo ja neviem kludne aj budhistickeho mnicha.
to ty si pisal o bojovych sportoch? ak ano kludne to skus. majster sveta v tom uz vzhladom na vek nebudes ale kazda zrucnost je fajn. v tychto umeniach ide aj dokonalu sebadisciplinu a ta by sa ti hodila. tu totiz mas nulovu.
ke pisem s tebou mam pocit ze si pisem stale sama so sebou lebo malokedy zareagujes a uz vobec nikdy si ziadnu radu nevezmes. neva. ja moje druhe ja a irena si celkom rozumieme. kludne sa k nam moze pridat aj imaginarny ondro co nereaguje. ja si to tu tak napisem, opytam sa odpoviem si, ani sa nepohadam sama so sebou a den ide dalej 😀

demodun
26. feb 2024

@tanyag fú, je mi ľúto, že to nevyšlo. Asi to tak malo byť. Mne sa doteraz vždy potvrdilo, že všetko zle je na niečo dobré. Hoci teraz to tak nevyzerá. A súhlasím, nebol to pravý dôvod.
Tak hurá cvičiť 😉

demodun
26. feb 2024

@pralinka25 myslíš, že to ešte číta? ďakujem pekne si mi to napísala. Tak ti aj ja niečo napíšem 😄

pralinka25
26. feb 2024

@demodun netusim ci cita ale myslim ze ano. hoci je to asi jedno lebo to aj tak nedojde tam kam ma. ale sak co si nepopisem sama so sebou. raz mozno budem pisat motivacne knihy
no pis teda.

sticker
tanyag
26. feb 2024

@demodun 😉 ja si z toho beriem len to dobré...resp. ani nič zlé nebolo 😁 bolo to krátke, pekné, potešilo, ideme ďalej 😉 dnes ma cvičiť neposielaj 😁 dnes ideme s malou na výlet 😉

karolinakr
26. feb 2024

@tanyag ja vnimam z tvojho komentu pasivny vzdor! 🤣

karolinakr
26. feb 2024

kde ste všetci zaĺahli a sa vyparili??🤔
ako slepice sa rozutekali na všetky strany

tanyag
26. feb 2024

@karolinakr pasívny vzdor? 😁 vysvetlíš to Dorinke? 😁

demodun
26. feb 2024