Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@demodun ja som si to chcela prečitať, škoda, že si to nedobojovala do konca; i ked vieme, čo by ti ondro povedal
@demodun včera som mu napisala, že mohol byt celkom pekny chalan, na čo mi odpisal, že keby som videla ostatnych chlapov v posilke, že sa môže medzi nimi zakopat akurat tak.
jeho mentalitu nikto nezmení, možno ho na stare kolena osvieti, ale to pochybujem
A tie slepice som si požicala z knihy Saskia Laasnerova Sama proti teroru, ako ich sektu prisli kontrolovať poliši kvôli drogám, a napriek tomu, že mali nacvičený unikovy plan, ako slepice sa rozutekali po poli na všetky strany😊
@tanyag to bola len taka sranda.Že si zanovito povedala, do posilovne ma neposielaj!! A just nepojdem 😆
@demodun ejha😋
@karolinakr a asi to rovno zmazem, lebo by to nepochopil a zase by dostal depku 🤷
Ináč Ondrovi davame medailu a 1.miesto za disciplínu 🏆🎖🥇
Ako davať sám seba dole
@demodun chapem 👍
@karolinakr 😁 jaaaj, vieš, že mne občas dopína neskôr...robím 10 vecí naraz, sústredenie na bode mrazu 🤣 aspoň, že v posilke sa už dokážem sústrediť a nemusí ON nadomnou lámať rukami 🤣🤣🤣
@karolinakr veď toto, pekný chalan, ale kým sa nedá psychicky dohromady, tak nikoho nezbali. Ešte by tu bola možnosť, žeby zbalil nejakú dievčinu, čo má, teraz mi nenapadne ako sa to presne volá, samaritanske sklony. Vieš tu potrebu starať sa, liečiť niekoho 🤔
@demodun vlastne ak len od toho zavisi jeho existencia, netreba nič ine len makať..Za každym takymto vysledkom je tvrda makačka, sledujem na Instagrame vselijakych cvičitelov, a tam sa nedosiahli vysledky zo dňa na deň..To su tvrde roky driny odriekania, jedalničku, cvičenia
Takže tam ozaj Ondrove nariekania nepomôžu, len zatnut zuby a makať..Jeden mal taku figuru po 17 rokoch
cvičenia
čiže žiadne vyhovorky a do roboty
Ked si teda Ondro na tomto zaklada..easy
@demodun ne, ne, ne prosim ta len, to ne
@demodun ja si vypočujem každeho problemy, sama mam xy, ale proste ked niekto neguje všetko a tvrdohlavo sa stavia na zadné, sebe tym škodí, tam už aj moja tolerancia konči
To nikoho nebude bavit dlhodobo počúvat
Keby tam bol minimalny progres, že nezalomis nad nim palicu, ale v kuse len plače ako pokazený verklik - to je vysavač energie
@karolinakr tak áno, to sú dlhé roky cvičenia a speci jedálnička.
Už mi to nabehlo 'spasitelsky syndróm'
Áno, veď ani on to už nečíta 🤣🤣
@karolinakr Ale Ondrovi nepomôže, ani keby mal postavu, ako Schwarzenegger. Lebo uňho to nie je o tom, ako vyzerá. On to má v hlave. Preto mu nepomôže ani plastika, ani nastrelené vlasy.
@h2 mysliš?
@demodun za pokus nič neda
Nech si da inzerat Hladam ženu so spasitelskym syndromom a že je ich požehnane, neboj !
@karolinakr Určite.
Na jeho mieste sa k psychologovi objednám
@karolinakr mne sa zdá, že už aj u nejakého bol, ale pár krát. Nedal tomu šancu,
@h2
@demodun
ešte ma napadlo, psychiater Röhr spominal v knihe poruchu..Nemusi to byt toto, ale človek dajme tomu umyselne robi niečo aby putal pozornost, vzbudzoval lutost..
Potom ten uzol rozťať je horšie, dojst na samy začiatok vety..
Lebo on si neuvedomuje čo robi a zaroveň mu choroba nedovoĺuje konat inak
Toto už len pravdivo sa zahladiet do vnutra a bez vyhovoriek, čestne odstranovat na sebe chyby..
Ja to vidim na mojej mame, rozprava nezmysly a je nemožne k jej srdcu preniknut, stale si ide svoje, stale sa sťažuje, neprijima zodpovednost za svoje chyby, stale inde hlada vinnika.Neštastna je cely život, ale pokrok nespravila žiadny..
Ked sa sťažuje, tak sa jej vyhybam.Nebavi ma to počuvat, popravde už ma to obťažuje
Stale jej nedochádza, že začať musí od seba..
A ak sa Ondro nespamätá, hrozí mu to isté
@karolinakr Nemáme rovnakú mamu? 🤔
@tanyag je to moźné😆
Pozrela som si toho Pavláska a podľa mňa vyzerá ako mužská verzia nebohej Martinky z Turca.
@h2 zomrela 36 ročna, to si ani nevedela? nesleduješ topky, bulvar a news*??

@karolinakr ale som tu, len som písala Ondrovi, ale nakoniec som to aj tak vymazala. 🤷