icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

karolinakr
26. feb 2024

@h2 dokonca 34ročna na cirhózu pečene

minka201
26. feb 2024

@demodun
@karolinakr
Ondro mi dosť pripomína toho omg1992, čo tu vyplakaval, že stále nemá babu. Ale rozdiel medzi nimi je v tom, že omg by bol celý šťastný, keby sa nejaká našla a konečne ho, ako sa vyjadril, "odpanila" 😀. Ale keby sa nájde baba, ktorá by chcela Ondra, tak by bol akurát tak nasratý, lebo ho určite chce iba z ľútosti a určite by hneď skočila po každom krajsom, čo by šiel okolo.

karolinakr
26. feb 2024

@minka201 ano, všimla som si :D

karolinakr
26. feb 2024

@minka201 prečo sa oni nedaju do kopy? pri pive možu nadavat na všetky ženy

h2
26. feb 2024

@karolinakr Nesledujem, alebo ma to nejako obišlo. Ja som ani ten program nevidela, len som vedela, že nejaká takáto osoba existuje.

minka201
26. feb 2024

@karolinakr Ich dvoch musí asi už len osvietiť zhora, lebo voči našim radám sú očividne imúnni 😕

demodun
26. feb 2024

@minka201 ten koment vyššie, to si úplne vystihla 🤣🤣

demodun
26. feb 2024

@hugger ozaj Hugo ako, už ti je lepšie, stíhal si to vyležat?

hugger
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
26. feb 2024

@demodun by ta z toho len hlava bolela 😁

pralinka25
26. feb 2024

@demodun to mas celkom slusnych bodyguardov 😆 za susedov. Ta len tak niekto nevykradne.

demodun
26. feb 2024

@pralinka25 🤣🤣
Bejvávalo, to ešte v Žiline.
Tak už môžem mazať

karolinakr
26. feb 2024

@demodun nešla si na kavu nahodou niekedy okolo?

demodun
26. feb 2024

@karolinakr čo myslíš, nerozumiem

demodun
26. feb 2024

@pralinka25 náhodou, parádne píšeš. Poeticky, ten les bol super

karolinakr
26. feb 2024

@demodun no k tomu susedovi

pralinka25
26. feb 2024

@demodun len tak medzi nami mna pisat bavi. Ale len tak pre seba. Svojho casu som deckam napisalaasu 10 rozpravok aj s obrazkami a par nekonecne dlhych pribehov. Ale mam to len pre seba ako psychohygienu. Tie svoje psychoglhygieny casto menim. Som v tomto nevernica 🤣
Aspon ze som tych susedov stihla.

karolinakr
26. feb 2024

@pralinka25 aj mne sa tvoja stat o haluzkach v lese veľmi pačila, keby nevyvolala take dusno, halo, pomoc, bac bum,, toxicke bosorky a koniec

pralinka25
26. feb 2024

@karolinakr hej mam talent vyvolat v ludoch vasne rozneho typu ale vzdy len take ktore v nich su. 😉

demodun
26. feb 2024

@karolinakr jáj to nie, veď píšem, že real nič moc. A ten prvý je ešte aj mladučký 😉

demodun
26. feb 2024

@pralinka25 čakala som na teba, Grófka má smolu. Ale nemyslím, že by to boli jej typy.

@karolinakr tak áno, les tu vyčistil vzduch. Aj keď mne teda Marso nevadil.

karolinakr
26. feb 2024

@pralinka25 kedy možme čakať od teba ďalšiu bombu, kedy sa napriklad ja a neskor hugger napríklad odpojíme? 😀 😀

pralinka25
26. feb 2024

@demodun ake typy?
Vsak.mne marso ani nevadi. To ze niektory aspekt nechapem neznamena ze som niekoho odpisala. To nerobim ani v beznom zivote. Len som bola zvedava. On sa ofucal. Ja som uplne v pohode. Dokonca su stale veci v ktorych s nim suhlasim.

karolinakr
26. feb 2024

@pralinka25 až takto? však ty si to tam aj hovorila, ale on bol hluchy ako ondro

karolinakr
26. feb 2024

@demodun
@pralinka25
odteraz mame nove prirovnanie - si hluchy ako ondro

demodun
Autor odpoveď zmazal
demodun
26. feb 2024

@pralinka25 myslela že som Grófku, nie teba. Že ona je skôr na intelektuálov 😉

pralinka25
26. feb 2024

@karolinakr co az takto? Ze ho to tak vzalo? Asi zatmenie. Nuz co uz.

karolinakr
26. feb 2024

@pralinka25 ty si mu hovorila, že ho chceš pochopiť niekolkonasobne, ja som to čítala, a on povedal, že sa mu ruky trasu

pralinka25
26. feb 2024

@karolinakr hej ano. Vsak si mohol dat radsej rumovu pralinku 😂 mozno by sa prestali.