Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@pralinka25 Haha 🤣🤣🤣 dobre, máš pravdu...vidíš, už mám 37 rokov a aj tak si nedávam pozor na pribratie 🤣
Ináč, dievčatá, hugger mi ráno lajkol príspevok, kde píšem, že sa to tu zvrháva a že keby tu bol Ondro, stratil by o nás všetky ilúzie. Obávam sa, že to znamená, že ich o nás stratil aj on. Pravdupovediac, ani by som sa nedivila. 😜
@pralinka25 jaj, to tiež neni zly napad mať na každom kontinente jedného milenca
To bolo aj v Sex ve meste Mirranda mala rande s 1 pravnikom, čo cestoval po svete a on, že: " Toto bolo nejlepši rande v severoamericky kontinentalni časti"
A
@h2 ano, odkedy ma videl, prestal so mnou celkom komunikovať, takže ja si žiadne iluzie nerobim a ani on o mne
@karolinakr co? kto ta videl? jak to ze ja som ta nevidela? ano vezmi to interkontinentalne
@pralinka25 tu foto čo som dala, to videl každý
@karolinakr a mozno to je aj h2 reznicek a funguje na koni. ked ho to sem teraz pritiahne amen tma
@karolinakr okrem mna!!!!!!!!!!! ja som to tradicne nestihla
@pralinka25 a co si vymyslela nove s druzstvom.
@h2 ja si myslim ze hugo je uz velky chlapc ten snad uz nejake iluzie o zenach nema.
@pralinka25 jaj ty si tu vtedy nebola? som zabudla
@pralinka25 ani ja som ju nestihla, nič si z toho nerob 😀
@pralinka25 ostala si verna svojej tradicii
@tanyag vy dve ste došli pozde, milý drozde 😅🐦
@karolinakr No áno, naša smola a ja vás aj teraz opustím, idem makať do fitka 😉
@tanyag poslo foto, akp dvihaš činku
@tanyag zavidim. ja budem utierat sople malemu.
@karolinakr ja alebo on? 🤣🤣🤣
@pralinka25 skoré uzdravenie prajem ❤️
@tanyag ON 😀
@tanyag dakujem.
@pralinka25 na družstvo sa ma nepytaj, nechcem tym nikoho zatažovat, ale ťaži ma to, neviem si rady..v takej situacii som nikdy nebola..preto som to hodila sem, viac hlav, viac rozumu..ked to riešim s mamou a sestrou, oni hlavy do piesku
mne bolo včera tak zle, ale zas nepotrebujem infarkt dostat
susedu definitivne prestavam zdravit
Lebo ked sa človek vedome postavi za zlo, tak to niečo o tom vypoveda
A teba som sa chcela spytat '- je možne, že je niekto tak sprosty a radsej bude platit 50eur viac najom, ale jeho deti chodili s domovnikovymi detmi do školy, tak z falošnej solidarity potopi ostatnych?
Ano mam hlupych susedov, VŠ vzdelanych a totalne nepouzitelnych v realite, respektive vdaka ich pasivite a zbabelosti nechaju kvitnut zlo
Ale pre mňa okrem stahovania ina alternativa neostava
k tomu družstvu: založ samostatnú tému, tuto Ondrovu číta relatívne málo ľudí, ťažko tu získaš dostatok názorov.
@karolinakr by si sa divilia coho vsetkeho su ludia schopni. akoze fakt niekedy sa rozum pozastavuje. toto asi naozaj nema pravne riesenie a ludsky s nimi asi nepohnes. cim starsi clovek tym menej s nim pohnes. ono aj vela robi ci su tam vsetci "stari osadnici" alebo je to premiesane, ci vy ste tam tiez dlho alebo ste novi. kopec veci zohrava ulohu.
@tanyag daj

@tanyag no ja som z takeho niecoho podobne vyzerajuceho pribrala 3x 😂 neverim uz nicomu.