Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@h2 no dockaj moja. forest je moj najoblubenejsi film tak pokoj v dusi 😀 a je to za mna uplne genialny film. a on ho zahral uplne super. inak je hanks v beznom zivote vraj fajn chlapik. aj zenu ma dlho tu istu. zas ho tolko nezatracuj. to vobec nebola urazka skor kompliment.
Ináč čitali ste tému, že sa autorka sťažuje, že u kaderníka atď. sa jej pýtajú príliš osobné, súkromné otázky? 😁 Ja som dnes mala rozsiahlú debatu s trénerom o mojom menštruačnom cykle 🤣🤣🤣 tú autorku by asi porazilo kebyže sa jej cudzí muž opýya, či ma pravidelný cyklus, koľko dňový a potom jej dá prednášku o menštruácii 🤣 ale musím uznať...chalan toho má dosť naštudované 😁
@hugger ale vsak ani ja nemam nikoho takeho co by sa mi pacil nejako vyrazne. vzdy len tak aktualne v nejakom konkretnom filme alebo v nejakom kratkom obdobi. nic co by ma dostavalo do kolien. to si tu len srandu robime. ja by som nevedela uviest ani konkretny typ trebars farbu a dlzku vlasov, ani vysku, ani vek. povrchna som v tom zmysle ze sa mi pacia pekne veci a pekny ludia co je asi bezne a nemusi ist ani o chlapov. pacia sa mi aj zeny deti a zvieratka trebars sloni. vo vsetkej pocestnosti. budem sa rozplyvat nad kadecim. chodia mi fotky z unicefu na FB a vzdy si poviem ze je neuveritelne kolko peknych ludi existuje v tych najzapadnutejsich castiach sveta a t rozhodne nemaju tehlicky necvicia a ani nie su nastajlovani ani dobre obleceni. moje vnimanie krasy v realnom zivote nie je take ako sa tu bavime a myslim ze ani jednej z nas. na druhej strane mam dost pevny a hodnotovy rebricek ale internet beriem len ako priestor na relax, uvolnenie a vypnutie z beznej reality ktora cloveka cas od casu skratka prevalcuje. je to taka nejaka mala psychohygiena. skratka sranda.
inak keby KArika chodil na konika ktovie ake skvosty by vymyslel.@karolinakr ma tu nevycerpatelne mnozstvo inspiracie 😀
@tanyag ja z neho umriem 😀 ale na druhej strane chapem jeho motivaciu pytat sa na toto. ono to akosi suvisi s kadecim.
@panda21 nevyil pri tom pol baru? 😀
@pralinka25 Aj ja milujem ten film a Toma Hanksa mám rada, ako herca. Ale ak mám vybrať prototyp muža, ktorý sa mi páči a ktorého považujem za príťažlivého, tak, nech mi to Tom odpustí, v tejto kategórii u mňa nie je.
@h2 no to ano chapem 😀
@pralinka25 🤣 Sranda, že akurát slony si spomenula! Čím to je, čím to je ... ?
Ja tiež nemám problém o hocičom rozprávať...už sme aj pôrod preberali, aj s inými babami a tréner len počúval 🤣 a nakoniec sa vyjadril, že on deti nechce 🤣🤣🤣
@pralinka25 nieee. Práveže ho dosť zaujímal každý detail. Nesekol sa ani pri klystire, nastrihu, siti za živa 😅 iba hltal tými očami a pýtal ešte ešte 🙈
@tanyag ja milujem ľudí, s ktorými môžem prebrať uuuplne všetko a nesekne ich, a pokračujú na mojej note. My s kamošmi preberame také veci, že iný si musia o nás myslieť, že sme totálne nechutný ľudia 🤷♀️
@h2 Ale ty si z toho naozaj nič nerob. Tom Hanks tiež nie je vyzorovo môj typ aj keď má charizmu a ako herca ho mám rada. Ten tvoj moderátor sa mi páči viac. A naozaj nechápem, čo na ňom tie ženy v diskusii, ktoré si spomínala, kritizovali. Ja napr. chápem, prečo sa ti páči, lebo v sebe má niečo sympatické a aj objektívne je to pekný chlap. Napr. mna nikdy nebral Johny Depp ci Brad Pitt... Ale keby mám vybrať nejakú feši celebritu, tak vyberiem Jasona Stathama. Ale jasnee, že môjho by som za neho nevymenila, ani keby som tu šancu mala :D
@panda21 áno, u mňa to isté...u mňa nie je téma, ktorá by bola tabu 😁 a ak by som tu napísala o čom všetkom sme sa už s trénerom bavili a koľko toho on sám zo súkromného života narozprával, tak by ste sa čudovali...ale rozpráva len o časoch, keď bol slobodný...to mal iné zážitky 🤣
@tanyag on je zenaty? teda videla som ze tam ma babu ale nevedela som ci len frajerka alebo zena.
@panda21 len malo chlapov ma relane odvahu bavit sa bez obalu.
@pralinka25 Snúbenicu 😉
mozeme prejst od povrchneho preberania muzov po povrchne rozjimanie o tom ake auto by sme chceli 😀 @hugger a mozes kludne popustit uzdu fantazii. nie je podstatne ci by si na neho mal. a
@pralinka25 Nereagujem preto, lebo vlastne žiadny typ ohľadne výzoru nemám 😔. Mňa na začiatku nepriťahuju ani pekní muži, mňa musí muž osloviť najmä na intelektuálnej, citovej a duševnej úrovni, inak nič z toho 🙂
@pralinka25 Alebo môžeme prejsť k zvieratkám. Ty si písala, že sa ti páčia sloníky, tak som ti jedného pekného našla. 🙊😆
@grof_monte_christo ale veď ani jedna nemáme vyhranený vkus. Je to len sranda. Aj ja som tam dala také mláďa a teda ja vôbec nie som na zajkov.

@hugger Ale, daj predsa len nejakú. Určite je nejaká herečka, speváčka, modelka... (reportérka televíznych novín 🤣), ktorá sa ti páči.