Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@karolinakr 🙈 Nehovor, že on má Instagram?!
@karolinakr moja mama keby mala instagram, tak ho sleduje 🤣🤣🤣
@karolinakr no dovoľ, zas až taká stará nie som. 😄
@h2 presne tak s tym Liamom. Niekto tu nedaval pozor! @grof_monte_christo
@karolinakr tak som si inak vcera pre zaujimavost kukla tri videa tvojho chrisa a som na seba pysna. Cvicievam 5 cvikov co on tam ma. 😎 este chvilu a budem ako on 🤣
No ale uznajte. To ked vezmeme fica a ondra tak ondro je teda na tom podstatne lepsie. A fico mal aj zeny aj milenky aj kadeco
@pralinka25 Lebo Fico má ego až do neba. Ondro nemá žiadne. 😒
@karolinakr a kto to je
@h2 no ano ale teda ne ze by fico to sebavedomie mal mat preco.
@pralinka25 neviem, to my predvčerom vybehlo na instagrame, že ryšave krasky
@karolinakr aha. No dobre. A mas tie vlasy take?
@karolinakr Ináč ryšaví ľudia majú niečo "príťažlivé", my sme mali v práci jedného muža, ryšavého a tá charizma...to bolo niečo
@karolinakr tie vlasy má super
@karolinakr co si zas zmazala
@pralinka25 Zabudnúť na Fica, tam skapal pes. 😁
@h2 co? Stratila som sa
@pralinka25 Taký trochu nemiestny čierny humor.
@h2 ahaaaaaa cink. Uz to mam 😀
@karolinakr preco nosi sal?
@h2 🤣

@demodun Fico má retrievera, Pele má iného.