Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
Jeden z našich obľúbených filmov je Drž hubu. Odtiaľ je aj tá hláška, Ruby nie je zelenina
@demodun to som nevidela.
@pralinka25 nemyslíš vážne, skvelá komédia. Pozri keď budeš mať čas 😉
Tento a dabing 💯 bodov NAVŠTEVNICI
Strana 150 Ondro druhu tortu si vyhral🎈🎉🎂🍰
@karolinakr uz zrusil aj ten druhy nick
@pralinka25 On tu už je s novým 😉 mám také tušenie
@tanyag tusenie? Ci vies.
@tanyag mysliš( pošuškaj, neboj nebudem mu pisať)
@grof_monte_christo podoba sa na Richard Gere
@karolinakr Na tejto fotke úplne.
@pralinka25
@karolinakr
Len tušenie 😉 on by nás len tak ľahko neopustil
Všimla som si jedno meno, registrácia len nedávno ... 🤔 on sa prezradí ...
@grof_monte_christo nepoznám ani jeden film. Aspoň názov mi nič nehovorí.
Ale sympatický. Si sa rozbehla 👍
@demodun Nepozerala si serial Toskanska vasen?
@grof_monte_christo to nie, nepozerám takéto seriál
@tanyag no som zvedava.
@grof_monte_christo haha toskanska vašeň
@tanyag Neverím, že som ti tak chýbal 😂
@vecne_nespokojny Ondrííík 😁
@vecne_nespokojny jéj vitaj 😊
@demodun Ďakujem, ďakujem 😉 Ani ja ani nikto iný to čo povedal nesplnil.. Ja som tu ale takisto aj Grófka, Minka a Táňa 😇
@vecne_nespokojny A myslíš, že to sa dá len tak? Veď v tejto téme sú tak úžasní ľudia, že by bol hriech to len tak vzdať...prvotný "hnev" odišiel tak rýchlo ako prišiel a sme tu...všetky bosorky, kráľ bosoriek a aj ty 😁
@tanyag Paráda ;) A keď si mierila na fotky tak to nebolo naschvál, že som zle poslal....teraz jak som vystrihaný tak inak vyzerám (zasa som) ...inak super, že tak makáš...mne už toto makanie prirástlo k srdcu....len škoda, že asi mám momentálne vyskočenú platničku (y)
@vecne_nespokojny Makám makám 😉 ja som tiež už na tom "závislá", jeden deň nejdem a som nervózna 🤣
@vecne_nespokojny Tak sa daj čím skôr dokopy, aby si mohol makať znova 😀
@tanyag Ja by chodil stále ale aj keby sa tak regenerovať dalo ;)
@vecne_nespokojny a my sa z toho tešíme. Zas nemusíte splniť všetko čo slubite 😉😁

@karolinakr vieš čo, napíš najprv Vieste. Ona vie všeličo, možno poradí 🤔😁