Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
Ja mám rada z tých starších spevákov Mira Žbirku a viem, že tiež ho niektorí ľudia nemusia.
@tanyag ja som bola na jeho koncerte teda u nas doma a on bol fajn aj ako clovek. Aj na lucii bilej. Niekto ju tu spominal tusim @demodun.
@minka201 Inak mne asi celkovo vadia vysoke tenke tony. Mam rada skor hlbsie hlasy. Mne preto ani mato durinda moc nesedi. Napr. Pesnicka dnes mam rande so svojim mestom je fajn az na to upistane intro. Mam asi citlive usi 😃
@zuzitko74 Zažni a Laska nam dvom všetko odpusti to naspieval Miro Žbirka s Modusom su fenomenalne skladby.mam aj 2jeho platne
A takisto Neberte nam princeznu je kvalita podla mňa
Samotnu Gombitovu som nepočuvala, mam jej platňu, ale mix MODUS -Lehotsky - Žbirka - Gombitova, ked spolu hrali v kapele, vyprodukovali kvalitu a za tým si stojím
Potom išli na solovky, Zbirka zvlasť, Gombitova zvlasť a Lehocky zvlašť
Naj sa priklaňam k Lehockemu, Miro s Marikou bol skor širokemu ludu popularny
A Gombitova nahrala 2 excelentne hity s Gottom a Vašom Patejdlom, a to už tu latku dotiahla vysoko
@karolinakr Neberte nám princeznú som púšťala aj deťom, keď boli mladšie a páčilo sa im to.
Neviem prečo, ale mne sa od Mariky najviac páčia tie dve najdepresívnejšie: Koloseum a Vyznanie.
Moja srdcovka z čias keď bol Žbirka v Moduse - prvé LP Modusu
@karolinakr Karolína dovoľujem ti pridať moju fotku keď chceš 😁
A toto co som postla nahral Lehocky s Ivonou Novotnou
@vecne_nespokojny Ondrej, tebe odporúčam túto knihu. Ja ju mám prečítanú a je fakt dobrá.
https://www.martinus.sk/712003-odvaha-byt-neobl...
@zuzitko74 Gombitová, Patejdl a Lehocký - Slávnosť uprimných slov
tieto 2 si pustavam na Viaboce a niekedy ma mrazi..neviem take dojimave mi to pride
@zuzitko74 Karel Gott a Marika Gombitová - Neznámy pár
https://www.youtube.com/watch?v=ji8wNdCWzFAČo na ne hovoriš?
@hugger ale ne, z prvej platne Modusu? Skôr by som povedala, ze neskoršia tvorba, ked hral s tou českou spevačkou z tych čias
Tak tuto som ešte asi nepočula
@pralinka25 No mne sa práve také upišťané páči 😀😀. Ale aj tie hlboké hlasy. Napr. aj hlas Miley Cyrus sa mi veľmi páči. Spomínam si na jeden riadny trapas, keď som ešte bývala u rodičov a počúvala som svoju obľúbenú upištanú pesničku. Slúchadlá v ušiach a ja jasnee, začnem nabiehat na refrén zároveň so spevákom a vtom mi mama otvorila dvere do izby, oči vyvalene a spýtala sa, čo za divné zvuky to vydávam 😆. Asi sa bála, že sa mi niečo stalo... No riadne som sa hanbila 😂😂😂
@karolinakr Obe si pamätám a sú pekné, ale ja nie som ktovieako na zamilované piesne. Gott sa tam úžasne tvári, človek by mu normálne uveril, že je do nej zamilovaný.
@zuzitko74 ♥️ presne, už len ružičku tam mohol priniesť
@karolinakr druhu nie prosím 🥲
@karolinakr aj v jednotke si mi zakryla oči
@vecne_nespokojny Na FB máš krajšie foto 😀 to najaktuálnejšie...tam si fešák 😉
@vecne_nespokojny však večne nespokojný
@tanyag ale kde ktoru? maš ho v priateĺoch? tak ty ju pridaj

@h2 😉 aspoň, že tak ... už som prišla o veľa...hlavne o rozum 🤣