icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

minka201
29. feb 2024

@vecne_nespokojny Podľa mňa vyzeráš lepšie ako Mazurek 😀

vecne_nespokojny
29. feb 2024

@tanyag ja tiež mám disbalanc riadny a vidíš toto sme neriešili ale čo si myslím tak pes je zakopaný že je slávy stred tela..keď ma uvidíš v tričku tak si povieš, že aký štíhly ale keby si ma videla bez tak vidíš bachor

karolinakr
29. feb 2024

Čo vy ste z Marsu? Neviete jak vyzera Kolikova, Statham, Mazurek a Janko Lehotsky?

pralinka25
29. feb 2024
vecne_nespokojny
29. feb 2024
karolinakr
29. feb 2024
jenny224
29. feb 2024

@vecne_nespokojny ak máš skoliozu, tak bacha na cvičenie, tá si vyžaduje iný prístup a iné cviky na spevnenie chrbta ako bežné cvičenia. Môže spôsobovať veľké bolesti a problémy. Mám ju tak viem 😃 a preto sa ti aj zdá, že máš "bachor", to je spôsobené vykrivenou chrbticou a brucho hocijako trčí, pričom to nemá nič s váhou

karolinakr
29. feb 2024

@tanyag
Prosim ťa, nevieš, kto som? To nemyslíš vážne..come on

vecne_nespokojny
29. feb 2024

@karolinakr pochudol riadne ale aj ja bol tlusťoch

vecne_nespokojny
29. feb 2024

@karolinakr skôr by som to preložil: "Ale tá do pi*i 😄😄😄

karolinakr
29. feb 2024
vecne_nespokojny
29. feb 2024

@jenny224 a čo také pomáha ? Plank ? A mala si niekedy pocit ako mám teraz ja ? Že až mi horí zadok 🙃

jenny224
29. feb 2024

@vecne_nespokojny napr cvik, kde ležíš na chrbte a nohy máš v kolenách pokrčené do pravého uhla, akoby si "sedel na stoličke", alebo klacis na kolenách opretý vystretymi rukami a zdvihnes do vzduchu pravú ruku a ľavú nohu, potom prestriedaš. Sú to cviky, ktoré posilňujú rovnováhu a silu v chrbte. Aj plávanie je fajn.
Ak ti horí zadok, možno len nestíhaš termíny v práci 🤣 pardon 🤭 keď dlhšie stojím, alebo chodím, tak ma začne riadne bolieť spodná časť chrbtice a musím si sadnúť, lebo mi potom je až na odpadnutie.

tanyag
29. feb 2024

@karolinakr Jaaj tento 🤣🤣🤣 no toho z telky poznám, ale meno som nevedela...ja telku ani nepozerám, hoci hučí celý deň... ale nemám na to čas...Tak tento mi pripomína bývalého mojej sestry 🤣🤣🤣 bez vlasov

vecne_nespokojny
29. feb 2024

@jenny224 Ach tak asi mám po mŕtvych ťahoch aj hip trushtoch 😏ja som začal chodiť na jogu vieš napríklad

jenny224
29. feb 2024

@vecne_nespokojny joga je super! To ťa chválim, keď som ju aktívne cvičila, ani som nevedela, že nejaký chrbát mám 😃 akú cvičíš? Ashtanga?

demodun
29. feb 2024

@vecne_nespokojny prosím ťa, všetko len nie Mazurek

vecne_nespokojny
29. feb 2024

Mňa napadlo či nemám ischias ale už som ticho aby som nebol jak hypochonder

vecne_nespokojny
29. feb 2024

@jenny224 Sám neviem 😂😂😂

karolinakr
29. feb 2024
zuzitko74
29. feb 2024

@karolinakr Jedno dievčatko, ktoré som učila, má narodeniny 29.2. Dnes má dvanásť rokov.

karolinakr
29. feb 2024

@zuzitko74 to je krasne, trosku zavidim, je to take nezvyčajne ..akurat 1 baba pisala, že mala mat dnes pôrod, mala vyvolavačku, ale že sa dohodli na zajtra..Taká škoda..Predsa sa to len každemu nepodarí

vecne_nespokojny
29. feb 2024

@zuzitko74 si bola učiteľka ?

vecne_nespokojny
29. feb 2024

@karolinakr Ako to že si stále slobodná ?

minka201
29. feb 2024

@karolinakr Ja by som nechcela mať narodeniny 29. 2. Kedy by som oslavovala? 1. 3.? To by bolo divné.

pralinka25
29. feb 2024

poznam jedneho chalana uz je dospely ale ako dieta som ho stale lutovala.
@karolinakr

zuzitko74
29. feb 2024

@vecne_nespokojny Ešte stále učím, ale ja mám prvý stupeň a dievčatko je už na druhom stupni.

karolinakr
29. feb 2024

@minka201 a nechcela by si každy 4x rok oslavovat?

karolinakr
1. mar 2024

@vecne_nespokojny to je prdel, ty už sam nevieš do svojej temy prispievat len pod cudzim nickom

karolinakr
Autor odpoveď zmazal