Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@tanyag Tak mne niekedy postačia aj prechádzky po dedine 😁
@vecne_nespokojny noo áno, niekedy aj to stačí 😉 hlavne, že ea nevyvážaš neustále v aute 🤣
@tanyag Však už dosť rozbité je 😂
@vecne_nespokojny no a ešte sa tým chváliš 😀
@tanyag Vôbec 😁
@tanyag pošli aj mne potom, chcem vidiet, ako sa gulička premenila na slížik
vsetkym co cvicia 😀 https://www.facebook.com/reel/425352196665319
@pralinka25 😄 Také podobné s dvoma babkami mi poslala minulý týždeň kamoška cez WhatsApp a ešte jedno vtipné s cvičením, bohužiaľ, neviem to sem pridať. ☹️
@tanyag čože???
@grof_monte_christo Nooo, opäť vymazal ... ale pravdepodobne sa sem vráti ...
@tanyag Myslím si, že to, čo Ondro predvádza, nejako súvisí s tebou 🤔. Má voči tebe nejaké očakávania.
@grof_monte_christo Ja si to osobne nemyslím...medzi nami je 11 ročný vekový rozdiel...to je jedna vec...ďalšia vec je tá, že ja si myslím, že jemu vyhovuje taký život, aký má...a to ospravedlňuje tým, že neverí ženám atď. proste aby ho človek neodsudzoval za to a radšej mu potliapkal po pleci, že áno Ondrík, radšej sa venuj "spoločníčkam", ako nejakej žene pokaziť život ...
@tanyag Minimálne mu ide o tvoju pozornosť
@grof_monte_christo Ani to nie je pravda 😉 má na mňa kontakt mimo MK a vôbec ale vôbec sa neozýva...ak by chcel moju pozornosť, bombarduje ma správami atď.
@tanyag Inak mi to nedáva zmysel, prečo je zas preč.
@grof_monte_christo ide naňho jar 🤣 ale skôr my sme rozlezene po iných diskusiách. Nemal pozornosť.
@demodun Ano, s pozornosťou to určite súvisí a myslela som hlavne na pozornosť od Táni.
Ja asi nikdy nepochopim toto rusenie uctov. Pre boha naco?
@grof_monte_christo Mne len napísal, že mu budeme chýbať, ale že má pocit, že už do diskusie nemá čím prispieť tak odchádza...síce rušiť účet nemusel, ale možno to je aj lepšie..teda ak opäť nevytvorí nový...nech si žije svojím životom, toto tu na MK mu zjavne nerobilo dobre...a my bosorky sme ešte prilievali do ohňa...🫣
Podľa mňa mu zas niečo sadlo na nos... Možno mal zlý deň, nejaká baba na neho škaredo pozrela... Ale tiež si myslím, že sa po čase vráti.
@tanyag Napísal ti, že končí, ale zároveň čakal, že ho budeš prehovárať, že nám tu bude chýbať
@grof_monte_christo to netuším, čo čakal ale ja nie som človek, ktorý niekoho prehovára a to z jedného jediného dôvodu, že to sama neznášam. Takže ak to náhodou čakal, natrafil na nesprávnu osobu...
skonci ako omg ktoreho uz poznaju na vsetkych moznych forach a vsade ma neslavnu povest. a pritom by mozno fakt pomohol spravny psycholog, kouc. ale tak co uz.
@tanyag
@grof_monte_christo
@pralinka25
@minka201
dievčata, neondejte ma..každa ma pravdu
Prečo mi na žiadnu diskusiu nejdu hlasenia? Občas niekde nazriem a tam 30 komentov. Nemohla som stlacit omylom tlacitko na vsetky diskusie, nech mi neukazuje?

@vecne_nespokojny No a možno to je problém, kardio je dôležité hlavne pár minút po silovom tréningu...tam si chlapi po silovom tréningu dávajú 10-15 minút rýchlej chôdze...nech sa srdce ukľudní...ja si po silovom dávam 30 minút rýchlej chôdze...a po mimo tréningov hodina kardia...
A áno, aj na staré kolená to ide 🤣🤣🤣