Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@grof_monte_christo prosim ta, kde som ta este označila? dala som 3 komenty o vas a neni to tu, v kt.som ta este označila? to mi muselo nejak skočiť
@grof_monte_christo dobre, že tam spamujem niekoho, ale ja som bola v tom, že pridávam sem
😧 Týmto oficiálne symbolicky lámem nad Ondrom palicu. Komu niet rady, tomu niet pomoci. Snaha bola, efekt nulový. 🤷🏻♀️
@karolinakr To netuším...ale mne tiež občas nejdú upozornenia...resp. mi príde raz za deň a tam ďalšie 3 strany komentov 🤣 ináč ty si nenapísala do inej témy otázku na mňa? 😉 ale odpoviem ti tu...Nemám momentálne nič nové...resp. štve ma jedine to, že váha už druhý týždeň stojí 🤣 je to pre mňa demotivujúce, keďže makám jak blázon a váha dole nejde 😔 ináč o 5 minút mám tréning, tak sa ozvem neskôr
@tanyag do ktorej? Daj mi nazov tej temy..Ja som bola v tom, ze pišem tu !!
@tanyag nechod na trening! odpovedz najprv !!
vy ste fakt ježibaby
@pralinka25 oficialne ťa menujem za královnu jezibáb
Neviem o takom tlacitku. Skus sa odhlasit a prihlasit.
@karolinakr
@karolinakr Kto "vy"? Prečo? 🤔
@karolinakr preco som kralovna? 👸🧙♀️
@tanyag s tou vahou sa netresuj. Obcas sa to stava. Mozno potm padne naraz viac. Alebo budes mat ms. Alebo bude musiet dlhsie vyuzivat trenera 😄
@pralinka25
@h2
ja vobec nerozpravam o tlačitku
V ktorej teme som vas označila 3x sa pytam?
A teba neviem či som označila.Možno nie si ježibaba @h2
@karolinakr už fungujes? Skús ako to radia, odhlásiť a prihlásiť
@karolinakr Ja netvrdím, že si ma označila. Ja sa pýtam, koho a prečo si myslela tým "vy ste fakt ježibaby". Či mi zase niečo uniklo...?
@karolinakr ja som reagovala na to ze ti nejdu upozornenia. Mne to niekedy blbne tiez.
@pralinka25 ide po nej Cukenberg, či ako sa píše, volá 🤣🤣
@pralinka25 v ktorej inej teme som ta označila? lebo ja som myslela, ze pisem sem..nechcem tam spamovat..nikto mi nechce odpovedat..pytam sa 4x.
povieš mi či nie?
@karolinakr ja neviem mna v ziadnej. tlacitko som mala na mysli to ze si pisala o tom ze ti nejdu upozornenia ci si nieco nestlacila. Akoze stretli sme sa aj v inych temach ale tam som ti vzdy aj odpisala aspon myslim. Som v praci na mobile a mne to na tom mobile moc nejde. Nemam to rada. Skor cez PC ale to len doma.
@pralinka25 Noo nestresujem, len vážne veľmi makám...nevidím nikoho tak makať ako ja..veď ja z tréningu odchádzam celá mokrá ... ako zmoknutá kura 🤣 a blbá váha už nejde dole
@tanyag no mozno fakt telo potrebuje aj relax. Lebo teda fakt ficis.
@pralinka25 Ale ja relaxujem...nepracujem, čiže na idem rano na tréning a potom ceeeelý deň nič nerobím (okrem upratovania, varenia, starania sa o dcéru - ale to je pre mňa relax, čiže telo si oddýchne). Len teraz som zmätená z trénera, dnes do mňa hučal, nech si dám niečo vysoko kalorické atď. tak som si kúpila proteínový pohár vo fitku (voda, proteín, banán, vločky, arašidové maslo) a už som mala od neho správu, že nech toto nepijem, lebo to má veľa kalórii 🤣🤣🤣 no tak teraz nechápem už vôbec nič...a to som si kúpila za 2 a pol mesiaca teraz druhýkrát, lebo som nestíhala desiatu doma...🙄
@tanyag no parada 😆👍
@karolinakr Heeej kľud 😉 čo sa deje s tebou? Si nejaká podráždená...veď nikto nie je neomylný ...🙄
@tanyag no vďaka, posielam ti dnes virtualnu medailu, za najlepšiu odpoveď..dik👍

@karolinakr Tento problém čo máš ty, tu naposledy riešil madeincssr. Aj otvoril vlastnú tému.