Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@tanyag no tak sa ho asi budes musiet spytat ako to vlastne myslel
@tanyag ja ťa chválim a ty sa durdíš hehe
@tanyag a to s tymi kilami je normalka, že po čase kila prestanu ist dole, lebo telo si robi zasoby tuku na horšie časy
@karolinakr Nedurdím 😁 potešila som sa, väčšinou získavam kľúčenky 🤣🤣🤣 od teba mám špecialnu cenu 😁
@karolinakr Áno áno, ja teóriu viem...len môj mozog to rozoberá aj keď nemusí 🤣
@pralinka25 veď písem s ním teraz...napísala som mu a on, že áno áno...dopraj si jeden deň, papaj čo len chceš 🤣🤣🤣 ináč som sa dnes smiala...v utorok sa ma pýtal na váhu...vravím, že neklesá...hovorí, že nevadí, že sa to zastaví na 2-3 týždne možno...a dnes - ŠTVRTOK...už že to nie je dobreeee 🙄
@tanyag že klúčenky

@tanyag no dobre, schudla si 15kg a kolko je tvoj cieĺ?
@tanyag tak za 2 mesiace je 15kg viac než dosť, tak za pol roka 20 je podla mňa normalne, ostatne ux asi nie
@karolinakr no kľúčenky mi už pár dám z MK dalo, za moje super odpovede 🤣🤣🤣
K tým kilám, ešte takých 10 a bude dobre 😉 ale do leta to dám, verím tomu.
@karolinakr Mne neprišlo ani upozornenie, že si ma tu dnes označila v jednom komente 😕. Prišlo mi len, že niekto pridal do tohto fóra nový komentár. Takže ak by si ma označila niekde inde, ani sa to nedozviem.
@minka201 hej, mne preskočili temy, asi som niekde ťukla, radšej som to zmazala
@karolinakr A teraz mi už upozornenie, že si ma označila, prišlo.. Tak neviem, čo to blbne.
@karolinakr celkovo to dnes blbne. 🤨
@tanyag to fakt? a to take tie klučenky, s vulgarnym obsahom? tomu neverím..ty si dokazala niekoho vytočiť svojimi rečami? vážne?
@karolinakr neverím 🤣🤣
@karolinakr Áno áno, presne také kľúčenky 🤣 vidíš, nájdu sa aj dámy, ktoré sa vytočia mojími názormi...akože nepamätám v akej diskusii to bolo, ale už som viackrát takto "vytočila" určité osoby 🤣 akože priznávam, nejdem s davom a tie kľúčenky mám na stene zavesené 🤣
@tanyag 😂😂
@tanyag teraz si ma fakt pobavila
@karolinakr Taká je realita 😁 vieš koľkokrát som si vravela, že sa nezapojím? že kašlem na to? že nevyjadrím svoj názor...ale tak moje ruky sú rýchlejšie ako mozog 🫣
@tanyag tomu neverim ani ja. To by som tie temy rada kukla 🤣
@tanyag daj temu s klučenkou, nech sa zasmejeme
@karolinakr No neviem, či to nájdem 🤣 skúsim
@tanyag
@pralinka25
@karolinakr
Asi trošku nechápem 😅. Čo sú kľúčenky?

@karolinakr tak dík 😁