Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@karolinakr no jasné, že mi chýbala 🤣🤣
@karolinakr To si už nepamätám, ale pamätám si, že ja som ho nahlásila v úplne inej diskusii, kde prešiel od urážok k vyhrážkam a už zachádzal naozaj priďaleko. Ale netušila som, že ho zmažú úplne. Predpokladám, že som nebola jediná, kto ho nahlásil, tak už toho asi mali dosť.
@demodun ako vzdala? vymazala ta uplne zo života?
@karolinakr nie, nie. V jednej diskusii. Posledná jej písala h2 a ona to nezvládla 😁
@demodun ??
zas nejaký truc podnik?
h2 ma čarovnu moc každeho odtialto vyhnať 😂😂
@demodun však ešte neni zrušená !!
@karolinakr no nie, ale vystupovala hrozne suverénne a nakoniec toto 😄
nakoniec tu zostaneme same. ani ten chodec to podla mna neda dalej.
😧 Ale ja za to nemôžem, vážne! Ešte tu zo mňa bude nejaká "vyháňačka diabla"! 😟 A pritom ja som mierumilovná osoba, snažiaca sa s každým vyjsť. Asi by som to tu mala zabaliť ja, nech zo mňa toľkí ľudia nemajú traumu!
@pralinka25 😅 prišla si s nim do križku? ja som ho ani neoslovila, len som pisala po jeho komente a on ma išiel nahlasovat, tak nech si trhne nohou..myslela som, či to neni zneuznany zorro
odvtedy sa s nim ne- bavim
A nebudete mi veriť, ale ani zora som nechcela vyhnať, veď s ním bola napokon väčšinou sranda. Netušila som, že ho vymažú úplne. Ja už odvtedy takmer nikoho nenahlasujem, ani toho, čo minule nahlásil mňa (veď vy dobre viete, koho myslím), som nenahlásila ani jediný raz, hoci som mala viac dôvodov, než on, nahlásiť mňa.
@karolinakr a co si mu take napisala?
@pralinka25
@karolinakr O ktorej diskusii je reč (chodec)?
Rozhodli ste sa vyhnať vsetkych muzov? 😁
@hugger Ja nemám (zatiaľ) nikoho na svedomí 😁
@grof_monte_christo ale bolo to tesne 😁
@hugger Áno? A koho prosím ťa?
@hugger no to praveze vobec. mna sa bavit s nimi bavi. to skor tu je ich velmi malo takych co su schopni sa bavit normalne. zatial sa mi jediny schopny zdas ty a slovakboy. ja nikoho neurazam ani neprovokujem. snazim sa vzdy ferovo a korektne. dokonca som za celu historiu konika co existuje este ani nikoho nikdy nenahlasila.
@grof_monte_christo 😁som vztahovacny, urážlivý a nemam rad konflikt

@h2 este si pamätam, čo si napisala, že v piatok mala diskusia 19 stran a len tak letmo si pozriem teraz a ma 45..to ste kedy stihli?