icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

grof_monte_christo
Autor odpoveď zmazal
demodun
7. mar 2024

@minka201 myslíš? Ale mne sa zdá, že sme boli také jemnucké, fakt sme ho nechceli vylakať. Len sme sa chceli porozprávať a odpoveď žiadna 😄

minka201
7. mar 2024

@demodun Neboli ste na neho zlé, ale mali ste dobré argumenty 🙂

grof_monte_christo
7. mar 2024

@minka201 Chodec sleduje aj túto diskusiu 😁

pralinka25
7. mar 2024

@minka201 ja som bola mila a uplne mierna. ani som neprovokovala dokonca som o nemala vobec ani v umysle. vobec nic. ci? to ti chlapi nemaju uz ani gule pisat s babami asi alebo ja neviem. v realnom zivote nastastie takych nepoznam. ja som si s chalanmi praveze vzdy rozumela a povazovala som ich za super partakov na pokec a to ich mam v zivote svojom teda pozehnane.

pralinka25
7. mar 2024

@karolinakr co? preco sme si neni sudene? vsak ty mi neodpovies nikdy na co sa pytam. inak ty vies tu o nas kadeco ale my o tebe vlastne vobec nic. si ako kolombova zena.

pralinka25
7. mar 2024

@grof_monte_christo ako vies ze sleduje? tak mozno sa nas potom pravom boji

sticker
pralinka25
7. mar 2024

ked totakto dalej pojde skoncime ako zorro

grof_monte_christo
7. mar 2024

@pralinka25 Minuly týždeň mi dal lajk na jeden komentár

pralinka25
7. mar 2024

@hugger huginko prosim t povedz ze nam tak medzi nami dievcatami to vazne sme take toxicke? slubujem ze ta neupalime 😝

pralinka25
7. mar 2024

@grof_monte_christo aha tak ked videl asi co sme porobili s marsom a ondrom ... hm no dobre. pravom sa isiel asi pomodlit a zavolat exorcistu

sticker
hugger
7. mar 2024

@pralinka25 ste super baby. Zostaňte take ake ste, upaľujte kohokoľvek kto vam pride pod ruky.

pralinka25
7. mar 2024

@hugger 😀 ty to tak elegantne vzdy vies uhrat. slovakboy je taky tiez. inak mne sa fakt paci ze aj on vzdy odpovie na co sa opytam a fakt vie zachovat uroven aj dekorum. tot som s nim raz nesuhlasila a uplne perfektne sme si vymenili par postrehov bez akejkolvek dotahovacky a ofuciavacky uplne konstruktivna debata. za mna je napriklad toto u chlapa obrovske plus. mne sa to aj na ondrovi pacilo ze sa neurazal. bol svojsky ale toto mal obrovske plus.

pralinka25
7. mar 2024

a teda popisem si tu sama so sebou aj sa mozno pohadam 😀 mne sa na sebe paci ako vzdy vsetky diskusie zmeskam a potom si vypisujem sama 👽

tanyag
7. mar 2024

@pralinka25 zlatá

sticker
karolinakr
7. mar 2024

@pralinka25 strašne veĺa o vás viem, normálne by som 7.knih fikcie na pokračovanie mohla o vás písať

karolinakr
7. mar 2024

@hugger to je slovo do bitky

pralinka25
7. mar 2024

@karolinakr budes robit karikovi konkurenciu?

sticker
karolinakr
7. mar 2024
pralinka25
7. mar 2024

@karolinakr ale nahodou ono sa to nezda ale pri troche pozornosti sa fakt da strasne vela vediet z takychto diskusii aj ked su zdanlivo onicom.

karolinakr
7. mar 2024

@pralinka25 jaj bez mučenia priznavam, ze slovak boya milujem..dufam, ze ma nesklame a nezačne z pýchy nezmysly vypisovať

karolinakr
7. mar 2024

@pralinka25 " ofučiavačka" podarené

demodun
7. mar 2024

@pralinka25
@karolinakr
Jej súhlasím, Slovakboy je zlatý a výborne píše a sem tam zahliadnem aj Martinmartin a ten má tiež občas dobré postrehy

pralinka25
7. mar 2024

@karolinakr on je v pohode. tiez som mala na neho zopar citlivych otazok a uplne chlapsky mi odpovedal a aj vysvetlil lebo ja obcas moc nechapem 😀 ked som mu raz napisala ze ma jeden jeho pripsevok sklamal vysvetlili sme si to uplne v pohodicke.

demodun
7. mar 2024

@grof_monte_christo to vážne,? som si naivne myslela, že nikto pricetny už tu nepachne 🤣

pralinka25
7. mar 2024

@demodun vsak pricetny nie 😀

demodun
7. mar 2024

@pralinka25 no a teraz som tu zostala sama ja, tak dúfam, že sa nepohadam 😁

h2
7. mar 2024

@demodun Aj ja som tu, takže môžeš sa pohádať so mnou. Ale varujem ťa, po výmene názorov so mnou ľudia odchádzajú z koníka. 😂

karolinakr
7. mar 2024

@demodun 😂😂

karolinakr
7. mar 2024

@h2 😂