icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

karolinakr
7. mar 2024

@demodun dneska dobre dávaš, sa smejem

demodun
7. mar 2024

@h2 hm, tak radšej sa hádať nebudem 😁

karolinakr
7. mar 2024

@h2 by mali dat anketu vyplnit dotaznik - pre koho odchadzaš z mk a tam by vyplnil udaje a robili štatistiku, kolko ludi odišlo kvôli tebe atď alebo exit interview

demodun
7. mar 2024

Inak dámy a pán, ohľadom toho chudnutia. Už dávno oblečiem veci, čo som nosila pred tehotenstvom, ale jediné, čo nenavleciem je obrúčka. Mám to brať ako znamenie? 🤔🤣

h2
7. mar 2024

@demodun 😂

pralinka25
7. mar 2024

@demodun to je hlboko na zamyslenie s tou obruckou 😀
inak co sa tyka figury mam staznost. som ani nie dva mesiace v praci a moji kolegovia ma dovedu do hrobu. akoze oni su zlati. nosia mi ku kave maskrty ale takymto tempom budem mat sto kil za chvilu. to je neudrzatelny stav.

sticker
pralinka25
7. mar 2024

@h2 bude konikovsky vymetac diabla.

sticker
demodun
7. mar 2024

@pralinka25 no ja mám zas iný problém.
Minule ma začal baliť zákazník, tak som ho tak diplomaticky odmietla. A on po mne vyštartoval, že keď som vydatá, prečo nemám obrúčku!!! Chápeš, sme sa s kolegyňou nezmohli na slovo. No čo som mu mala povedať, že som do nej neschudla 🤣🤣🤣

demodun
7. mar 2024

@pralinka25 ale žeby si mi nejaké maškrty poslala to nieeeee. Ty súkromník!!! 😁

pralinka25
7. mar 2024

@demodun no to ne. ziadne maskrty. co ta obrucka????

sticker
pralinka25
7. mar 2024

@demodun jedine ze by si si dosla osobne pre ne

sticker
pralinka25
7. mar 2024

oooooo uz to mam. budem ich tajne odkladat a zozerieme ch na tej bosorkovskej chate. pojdeme odtial sto kilove vsetky a potom nas holymi rukymi tanin trener pozabija

sticker
demodun
7. mar 2024

@pralinka25 🤣🤣🤣

h2
7. mar 2024

😂 Ešte šťastie, že ja žiadnu obrúčku nemám.

pralinka25
7. mar 2024

@h2 tak hodinky

h2
7. mar 2024

@pralinka25 Tak do hodiniek sa určite chudne ľahšie, než do obrúčky. 😃

demodun
7. mar 2024

@pralinka25 som chcela Tanu poprosiť, aby sa spýtala trénera. Ale aj ten je nejaký popleteny, aspoň čo písala včera, či kedy.
No neviem, čo tam s ním robí v tej posilke 😄

pralinka25
7. mar 2024

@demodun vsak toto. ho matie. tak potom nevie ci je chudak.

pralinka25
7. mar 2024

@h2 nie ty nejdes chudnut do hodiniek ty do nich na chate budes priberat 😂

demodun
7. mar 2024

Ozaj myslíte, že ten Jozefjozef čo sa teraz ozval takmer po roku aj niečo bude riešiť. Alebo sa v tom budú placat ešte nejaký rok.
Mne je ho aj ľúto.

h2
7. mar 2024

@pralinka25 Ahá, tak to zvládnem ľavou zadnou.

h2
7. mar 2024

@demodun Čožeee?

demodun
7. mar 2024

@h2 🤣🤣 to ti verím

tanyag
7. mar 2024

🤣🤣🤣 tréner má tuším svoje dni ... chválabohu ho uvidím až na ďalší týždeň...pevne verím, že mi tie 3 dní dá pokoj so správami a nebude ma atakovať, či som si dala arašidové maslo do proteinovébo pohára alebo nie 🤣🤣🤣

pralinka25
7. mar 2024

@h2 vyzva do boja tu delisu kakaove rezy a 500 bonbonov ti odlozim 😂

pralinka25
7. mar 2024

@demodun ja neviem. on by tak potreboval aby za nim niekto osobne prisiel chytil ho za obe ramena a zatriasol nim aby sa zobudil.

pralinka25
7. mar 2024

@tanyag arasidove maslo - smrt

sticker
h2
7. mar 2024

Ja som už zase mimo. Aký jozefjozef?

pralinka25
7. mar 2024

@tanyag mam mu poslat pralinku na nervy?

sticker
pralinka25
7. mar 2024

@h2 on tu ma taku temu ze ho podviedla zena a uz sa v tom placa rok ak nie aj viac.