icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

hugger
8. jan 2024

@ondro1122 daj @tanyag povolenie popísať co vidi, tak sa robi ak nechces zverejniť fotku ake chces dostat feedback.

Pripadne posli aj nejakému muzovi nech mas alternatívny nazor

ondro1122
autor
8. jan 2024

@hugger Tebe napríklad ? 😁

karolinakr
8. jan 2024

@ondro1122 🤣

hugger
8. jan 2024

@ondro1122

Nie nemusis mne kludne posli @marseillefan je v pohode, da ti nazor

tanyag
8. jan 2024

@hugger On môj feedback dostal a myslím, že jeho fotku tu už zverejňoval, lebo som ju už videla a veľa veľa žien mu písalo, že to nie je taká tragédia ako si on myslí 😀

marseillefan
8. jan 2024

@pralinka25
@tanyag ženy, ja som taký šťastný, že sa cítite krásne... vážne som na vás obe hrdý 🙂 len tak ďalej 🙂

hugger
8. jan 2024

@ondro1122 Inak skúmal si v sebe niekedy preco si tak velmi zaťažený na svoj výzor?

Lebo pravdu ti poviem, sam seba považujem za neatraktivneho muza ale relatívne skoro som si uvedomil ze zenam ( presnejsie tym o ktore mam ja zaujem) je to jedno a velmi som výzor neriesil

marseillefan
8. jan 2024

@pralinka25 chlap, ktorý dokáže ženu rozosmiať, má u nej vyhraté...

marseillefan
8. jan 2024

@hugger tiež som škaredý a tiež som zistil, že ženy, o ktoré mám záujem, ma nechcú nie kvôli môjmu výzoru, ale z úplne iných dôvodov 😂 😂 😂

tanyag
8. jan 2024

@marseillefan Ďakujeme 😊

minka201
8. jan 2024

@ondro1122 Tvoj problém je v tom, že sa nedokážeš prijať taký, aký si. A preto neveríš, že by ťa takého dokázal prijať niekto iný.

tanyag
8. jan 2024

@marseillefan Ty si napr. pre mňa atraktívny, aj keď neviem ako vyzeráš a mám na to svoje dôvody. Tak ako aj @hugger (jeho fotku som videla) a vôbec ale vôbec to nie je o tom výzore.

Len to teraz neberte tak, že vás balím 🤣🤣🤣 to som len chcela Ondríkovi dať príklad, že ženy dokáže očariť úplne niečo iné ako len pekná tvár a pekné telo 😉

minka201
8. jan 2024

@marseillefan
@hugger
Chlapi, čisto zo zvedavosti: Vy dvaja ste single? Koľko máte rokov?.... Ak sa smiem spýtať.

hugger
8. jan 2024

@tanyagw ale my vieme ze nas balíš a vychutnávame si to 😁

pralinka25
8. jan 2024

@marseillefan no to zas pockat pockat ja sa krasna zas necitim. len som napisala ze nastastie nemam vrasky. inak by som nasla trilion veci na vylepsenie 😉

tanyag
8. jan 2024

@hugger 🙈🙈🙈 to je až také okaté? Ach jaj...😀

Ale nie...vážne...ja mám vyhliadnutého niekoho iného, prepáčte chlapi 😋

pralinka25
8. jan 2024

@hugger @marseillefan chalani akoze ja by som vas fakt chcela vidiet. tolko sebakritiky 😲

hugger
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
8. jan 2024

@karolinakr uu mas ma informovat ako vyzera @hugger
kamoska spolieham na teba a vkladam vsetky nadeje 🙏😀

hugger
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
8. jan 2024

@hugger no vidis a Jaean Reno je nahodou sympatak. ma charizmu a nieco do seba aj ked nie je prvoplanovy fesak a jeho popularita to jasne dokazuje.

hugger
8. jan 2024

@pralinka25 mne to nevysvetľuj ake Ondrovi, ja tomu rozumiem

pralinka25
8. jan 2024

@hugger sak sa spolieham na to ze cita. u deti to funguje tak, ze co im hovoris priamo neberu do uvahy ale ked nieco sepkas inemu hned maju nastrazene usi a zaoberaju sa tym okamzite 😉

tanyag
8. jan 2024

@hugger Ty máš nejakú známosť? 😳 a nepochválil si sa? či som to zlé pochopila?

hugger
Autor odpoveď zmazal
tanyag
8. jan 2024

@hugger Chápem, v každom prípade držím palce 😊

karolinakr
8. jan 2024

@tanyag ty nemaš z konika v oku...či predsa?

karolinakr
8. jan 2024

@pralinka25 fuuu, už som aj kamoška..počkaj idem pohladať herca

tanyag
8. jan 2024

@karolinakr Nie nie, nie je to muž z koníka 😉

tanyag
8. jan 2024

@karolinakr daj tú fotku potom sem...chcem vidieť, či si sa trafila 😀