Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@karolinakr Ja už nepamätám, ako @hugger vyzerá 🤣🤣🤣 ale ak takto...tak...fešák 🤣
@tanyag sa neozývajú, tak som to zrušila...a tohto marseia si ako predstavuješ? podla jeho opisu?
@hugger Často pozerám na druhých a porovnávam sa a aké majú komenty od žien tak ma to potom demotivuje ale zároveň aj motivuje viac niečo so sebou spraviť....vlastne aj aj...komenty myslím na insta a pod....a dokonca aj vydaté ženy im tam píšu akí sú fajní...no tak proste že slintaju po nich
@karolinakr ale no tak zas som smutna. tusim musim tomuto hupacemu konovi zavesit na krk rolnicku nech cinka ked sa deje nieco zaujimave.
@tanyag ja ti presne poviem aký dôvod máš, že som pre teba atraktívny... lebo som rovnaké prasa ako tvoj ex a ty stále veľmi dobre vieš, že je to super chlap, aj keď tak trochu dosť hajzel, noooo... 😂 😂 😂
@minka201 pýtaš sa pre kamarátku, že? 😂 som 21 rokov šťastne zadaný (ježiš, dnes máme práve výročie prvého bozku a až teraz som si všimol!!!) a takmer 16 rokov šťastne ženatý.
@pralinka25 to čo sú toto za reči?? pri mne sa budeš cítiť krásna a bodka. Len si zmeň profilovku na brokolicu, lebo ma s tou pralinkou už trošku sereš 😂
@karolinakr bože, ty s tým marseiom 😂 a nie, ja vám tu žiadne svoje fotky posielať nebudem.. pekne si ďalej masturbujte na fotkách Dannyho M. 😂
@karolinakr Mimochodom, keď si to tu vybavím s Táňou, ty si ďalšia na rade, ktorá nám vyrozpráva svoj životný príbeh a historky z randenia. Potom si dáme huggera a nakoniec niečo vysoko kalorické - pralinku.
@marseillefan a tak ja mam zo svojich nedostatkov vazne zabavu. sa na nich smejem dokonca viac ako moj muz (a ten si rad zo mna utahuje)
inak ja som nizkokaloricka pralinka. nemaj stres.
zas ten Danny M. mam to vypalene do mozgu naveky, ked budem mat na stare kolena alzheimera nebudem vediet ako sa volam ale na Dannyho si spomeniem isto. 😀
@pralinka25 jak je to možne? pačil sa ti? ujde, ne?
dneska ake hlašky tu padaju 🙂 a že moje historky z randenia -
@marseillefan nevieš, čo žiadaš..
takze hned preskoč na pralinku
@pralinka25 zajtra, ked sa hugger zobudí, spýtam sa ho, či sa citi na toho herca, tak potom ti ho ukážem
@karolinakr na a ktory herec to bol? Bolo tu foto?
@karolinakr prosim si tu foto co si vymazala 🙏😊
@hugger mam to sem capnuť? no dobre, len povedz, čo na ňu hovoríš
@hugger 😊
@hugger aj ja chcem vidiet foto ☹
@karolinakr no to meno mam vypalene do mozgu lebo som napisala ze si nepamatam mena a aby nezmizla tato tema nech si ho mozem potom pozriet, lebo v tej chvili som nemala cas ho guglit. tak mi ho marso pridal sem a naucil ma to meno naspamat tak ze ho uz nezabudnem nikdy 😀
ale ano ujde 😀 keby sme tak na rano trochu posteklili ondra mozeme napisat ze by sme si dali povedat? 😀
@pralinka25 ja určite ano
@pralinka25 že marso..😆 ale to je dobré
@pralinka25 čo vraviš na foto?
@karolinakr este mi povedz co je to za herca ja som v tomto uplne mimo 😀
@karolinakr ty nevernica 😂😅
@pralinka25 tak Danny to nie je 😅