icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

tanyag
7. mar 2024

@pralinka25 🤣 noo smrť smrť...videla som tú smrť v jeho očiach 🤣🤣🤣 ale ani nemukol...len čo som vyšla z fitka už som mala od neho správy...podľa mňa on dnes kvôli tomu ani nezaspí 🤣

h2
7. mar 2024

@pralinka25 Srdečná vďaka, ale ja na sladké veľmi nie som.

pralinka25
7. mar 2024

@h2 tak co jako? snicle a cipsy????

pralinka25
7. mar 2024

@tanyag chudak bude mat kvoli tebe kolaps. ale sak ti kazal. uz je aj z neho dory?

h2
7. mar 2024

@pralinka25 Ideálne steaky s nejakou štipľavou omáčkou. 😋 Ja, ako bývalá vegetariánka, som hrozne na mäso.

tanyag
7. mar 2024

@pralinka25 jooj on tie pralinky je denne!!! ale iným nedopraje 🤣 ináč...všetky ženy z fitka to vzdali..ostala som jediná...🤣🤣🤣

demodun
7. mar 2024

@tanyag 🤣🤣🤣
On z teba zosedivie

pralinka25
7. mar 2024

@h2 dobiehas zanedbane. ulovime nieco alebo niekoho v lese a bude aj steak

tanyag
7. mar 2024

@pralinka25 Neviem..naposledy vravel, že je zo žien vo fitku na prášky 😀 že denne konzumuje toľko magnézia aby to s nami vydržal 🫣

pralinka25
7. mar 2024

@tanyag nezlomna bosorka. znicis aj jeho a prida sa k marsovi ondrovi a ostatnym

tanyag
7. mar 2024

@demodun
@pralinka25

🤣🤣🤣 veď on už len keď ma vidí vo fitku o 15 minút skôr tak má dosť 😁

pralinka25
7. mar 2024

@tanyag ked s tebou skonci bude mat na hlave dva vlasy, v lavom oku tik, na krku krize a bude sa triast schovany za cinkou.

h2
7. mar 2024

@pralinka25 Ulovíme niečo tu, na modrom koníku. Tu nám to celkom ide. 😃

pralinka25
7. mar 2024

@h2 ja neviem. vsetko od nas skor zdrha. nechapem to. take mile osoby

sticker
demodun
7. mar 2024

@h2 to bola stará diskusia. 'Ked sa ti zrúti sen'
Taký trochu submisivny chlap, žena s ním zametá. Doma ho drží len dcéra.

demodun
7. mar 2024

@pralinka25 🤣🤣🤣
Som si to živo predstavila

demodun
7. mar 2024

@h2 no len čo už tu vieš uloviť. Daj typa

h2
7. mar 2024

@pralinka25 Veru, jedna milšia, ako druhá. A všetci by nás najradšej upálili. 😥

pralinka25
7. mar 2024

@demodun aj ja 😀

tanyag
7. mar 2024

@pralinka25
Dnes som sa toľko smiala ... cvičila som...potom som sa postavila a chytila sa za chrbát a on pribehol, dobre, že nohy nepolámal, že čo mi je, či ma bolí chrbát...tak mu vravím, že nieeee...že si len legíny vyťahujem, lebo zo mňa padajú...že musím kúpiť menšie...pokrútil hlavou a išiel preč 🤣

h2
7. mar 2024

@demodun Uloviť v zmysle uštvať a zničiť. 😉

pralinka25
7. mar 2024

@h2 upalili lebo sme take chutne vies ako ked si opecies spekacku, zemiacik, chlebik. je to skvele. aj my sme skvele to preto 😉

h2
7. mar 2024

@pralinka25 Tak ja som niekedy pripečená, ale že by som preto bola chutná? 🤪

pralinka25
7. mar 2024

@h2 rozhodne 😀

h2
7. mar 2024

@tanyag 😂 Kúp si traky.

demodun
7. mar 2024

@h2 ty demolator 🤣, to som pochopila. Len neviem, koho, bo Pralinka by ho chcela aj zjesť

tanyag
7. mar 2024

@h2 🤣🤣🤣 to ma nenapadlo...ďakujeeem 😁 ale ako sa poznám, ja by som sa na nim zaškrtila 🤣

tanyag
7. mar 2024

@h2 Veď nemáte na muške chodca? 😁

h2
7. mar 2024

@demodun Nooo, to je dobrá otázka. Hugger písal, že je chudý, tak z toho bohviečo nebude. Ondro síce posiluje, tam by sa nejaký stejčík našiel, ale ten zase zdrhol... Tak neviem.

demodun
7. mar 2024

@tanyag myslíš, že je chrumkavý 😋😋