Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@h2 by mali dat anketu vyplnit dotaznik - pre koho odchadzaš z mk a tam by vyplnil udaje a robili štatistiku, kolko ludi odišlo kvôli tebe atď alebo exit interview
Inak dámy a pán, ohľadom toho chudnutia. Už dávno oblečiem veci, čo som nosila pred tehotenstvom, ale jediné, čo nenavleciem je obrúčka. Mám to brať ako znamenie? 🤔🤣
@demodun to je hlboko na zamyslenie s tou obruckou 😀
inak co sa tyka figury mam staznost. som ani nie dva mesiace v praci a moji kolegovia ma dovedu do hrobu. akoze oni su zlati. nosia mi ku kave maskrty ale takymto tempom budem mat sto kil za chvilu. to je neudrzatelny stav.

@h2 bude konikovsky vymetac diabla.

@pralinka25 no ja mám zas iný problém.
Minule ma začal baliť zákazník, tak som ho tak diplomaticky odmietla. A on po mne vyštartoval, že keď som vydatá, prečo nemám obrúčku!!! Chápeš, sme sa s kolegyňou nezmohli na slovo. No čo som mu mala povedať, že som do nej neschudla 🤣🤣🤣
@pralinka25 ale žeby si mi nejaké maškrty poslala to nieeeee. Ty súkromník!!! 😁
@demodun no to ne. ziadne maskrty. co ta obrucka????

@demodun jedine ze by si si dosla osobne pre ne

oooooo uz to mam. budem ich tajne odkladat a zozerieme ch na tej bosorkovskej chate. pojdeme odtial sto kilove vsetky a potom nas holymi rukymi tanin trener pozabija

@pralinka25 🤣🤣🤣
😂 Ešte šťastie, že ja žiadnu obrúčku nemám.
@h2 tak hodinky
@pralinka25 Tak do hodiniek sa určite chudne ľahšie, než do obrúčky. 😃
@pralinka25 som chcela Tanu poprosiť, aby sa spýtala trénera. Ale aj ten je nejaký popleteny, aspoň čo písala včera, či kedy.
No neviem, čo tam s ním robí v tej posilke 😄
@demodun vsak toto. ho matie. tak potom nevie ci je chudak.
@h2 nie ty nejdes chudnut do hodiniek ty do nich na chate budes priberat 😂
Ozaj myslíte, že ten Jozefjozef čo sa teraz ozval takmer po roku aj niečo bude riešiť. Alebo sa v tom budú placat ešte nejaký rok.
Mne je ho aj ľúto.
@pralinka25 Ahá, tak to zvládnem ľavou zadnou.
🤣🤣🤣 tréner má tuším svoje dni ... chválabohu ho uvidím až na ďalší týždeň...pevne verím, že mi tie 3 dní dá pokoj so správami a nebude ma atakovať, či som si dala arašidové maslo do proteinovébo pohára alebo nie 🤣🤣🤣
@h2 vyzva do boja tu delisu kakaove rezy a 500 bonbonov ti odlozim 😂
@demodun ja neviem. on by tak potreboval aby za nim niekto osobne prisiel chytil ho za obe ramena a zatriasol nim aby sa zobudil.
@tanyag arasidove maslo - smrt

Ja som už zase mimo. Aký jozefjozef?
@tanyag mam mu poslat pralinku na nervy?

@h2 on tu ma taku temu ze ho podviedla zena a uz sa v tom placa rok ak nie aj viac.

@demodun dneska dobre dávaš, sa smejem