icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

pralinka25
8. mar 2024

@demodun ano ideme mrknut. Som zvedava. Spala som 3 hodky aj 20 minut tak mozno si tam k nejakej lahnem a bude po srande.😁
Skoda ze pri tych autach a motorkach nestavaju aj nejaki pekni soferi hore bez 😅 ked uz je to MDZ

karolinakr
8. mar 2024

@pralinka25 inak ja sa hlasim na trasenie Taninho trenera

demodun
8. mar 2024

@pralinka25 no škoda, jedine ak vyzlečieš muža. Ale neviem či si ho potom ubranis 😁

pralinka25
8. mar 2024

@karolinakr chces ho znicit upalit a zjest? 😃

demodun
8. mar 2024

@karolinakr no máš smolu, už ti zostal len Jozefjozef 🤣

karolinakr
8. mar 2024

@demodun neeeeeeee

karolinakr
8. mar 2024

@pralinka25 opáčim ho

pralinka25
8. mar 2024

@demodun no teraz uz ano. Mala som obdobie vypekania a akosi sa to na nom po tych rokoch podpisalo. Tehlicky co mal su nadobro prec 🙄 skonstatoval ze je to moja vina 🤔

pralinka25
8. mar 2024

@karolinakr podelis sa 🧐

tanyag
8. mar 2024

Chudák chlap, on musí mať takú štikútku 🤣🤣🤣
@karolinakr

karolinakr
8. mar 2024
tanyag
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
8. mar 2024

@tanyag tak to si mi nemala ukázať

karolinakr
8. mar 2024

@tanyag ty sa aj vieš na cvičenie sústrediť?

demodun
8. mar 2024

@tanyag uf, Kaja už sadá do auta, dnes cvičí s tebou 😄

karolinakr
8. mar 2024

@demodun 🤣🤣

tanyag
8. mar 2024

@karolinakr Veď si sa hlásila 😁 opáčiť ho sa ti žiada a ja ti doprajem 😃

karolinakr
8. mar 2024

@tanyag 🤣

demodun
8. mar 2024

@pralinka25 som na tom rovnako. Domáca strava urobila svoje, tehličky už nie sa 😭😁

tanyag
8. mar 2024

@karolinakr Viem viem, ale minule som sa pristihla, že ho obkukávam...normálne som sa hanbila 🤣🤣🤣 lebo to videl...haha...

demodun
8. mar 2024

@tanyag aha tak preto to magnezko 🤔

tanyag
8. mar 2024

@demodun Teším sa 😉 a som si istá, že by sa potešil aj on 🤣

karolinakr
8. mar 2024

@tanyag toho, ked človek vidi, musi byt nadržaný..podla mňa on je zvyknuty, že ked ženy idu okolo, vzdychajú 😆
@demodun

tanyag
8. mar 2024

@demodun Niee magnezko preto, lebo, že ženy viac kecajú ako cvičia...🤣 ja veľmi nevykecávam a aj keď, tak cvičím a lapám po dychu 🤣 už mi povedal, že so mnou nebude kecať, lebo že nestíham pri tom dýchať 🤣🤣🤣🤣🤣

tanyag
8. mar 2024

@demodun asi dychčím jak hroch 🤣

tanyag
8. mar 2024

@karolinakr 🤣🤣🤣 haha jasné, on si to uvedomuje...😃 ale pohľady, ktore hádže...labilnejšie ženy by si mysleli, že flirtuje 🤣

demodun
8. mar 2024

@tanyag no hlavne neslintaj 🤣

karolinakr
8. mar 2024

@tanyag
@demodun inak on to nemôže mat lahke, ked vie, že každa druha nad nim slinta, to neustojí hocikto

demodun
8. mar 2024

@karolinakr on si to užíva, to je chlap.

tanyag
8. mar 2024

@demodun Nieee..ja mám vždy také sucho v ústach a hrdle 🤣🤣🤣 ale mokrá som celá...POZOR! Nie z neho a nie tak ako si myslíte...ale od POTU 🤣

demodun
8. mar 2024

@tanyag 🤣🤣🤣