icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

tanyag
8. mar 2024

@grof_monte_christo
Haha ja som mala iné chuťovky na pokeci 🤣 najviac som sa zasmiala, keď mi jeden napísal prvú správu...VYLYŽEM ŤA 🤣🤣🤣 alebo ďalší...TAAAK BY SOM ŤA POSADĎYL NA MÔJHO KOŇÝKA 🤣🤣🤣

slovakboy
8. mar 2024

@demodun
@pralinka25
@karolinakr Dámy ďakujem. Budem sa červenať. Priznám sa túto diskusiu nesledujem, ale odpíšem, keď budem cítiť, že moje písmenká môžu pomôcť alebo potešiť alebo inšpirovať.

sticker
grof_monte_christo
Autor odpoveď zmazal
taminka1986
8. mar 2024

@ondro1122 no zbohom🙄

tanyag
8. mar 2024

@grof_monte_christo A tam na FB si v nejakých skupinách? Lebo ja mám FB už dlho ale mne nikdy nikto nenapísal 🤣🤣🤣

tanyag
8. mar 2024

@taminka1986 Ondro tu už nie je😉

grof_monte_christo
Autor odpoveď zmazal
minka201
8. mar 2024

@tanyag Pokec ešte funguje? 🙂 Zaujímalo by ma IQ chlapov, ktorí dokážu napísať také duchaplné baliace hlášky 🤔

tanyag
8. mar 2024

@grof_monte_christo Jaaaj 😉 no už chápem 😉

tanyag
8. mar 2024

@minka201 Noo ja som tam bola cca 2 roky dozadu asi mesiac 🤣🤣🤣 a IQ stvrdnutá malta vo vedre 🤣

karolinakr
8. mar 2024

@tanyag uz večnost nikto na Instagrame nič, a odvčera ma nejaky murari s helmou na hlave začali sledovať..podozrive..možno to je jeden, čo si spravil 10 účtov 😆

tanyag
8. mar 2024

@karolinakr A je aspoň sexy murár? 🫣

karolinakr
8. mar 2024

@tanyag 😁 ne

karolinakr
8. mar 2024

@pralinka25
švihadlový

pralinka25
8. mar 2024

tak damy motorky kuknute a sice ich neprezentovali chlapci hore bez ale potom sme sli na veceru do eurovei a tam bolo zrovna toto. som sa smiala lebo stali tam zrovna hore bez ked sme vosli. 😂

pralinka25
8. mar 2024

@karolinakr oooooo to mam k MDZ? dakujem 😘

pralinka25
8. mar 2024

@slovakboy touto temou ani nestracaj cas. tu su same dristy. ale je pravda ze sme ta tu natajnaka teda vychvalili ako vidis. len tak dalej. snad ti nestupne slava do hlavy a nepokazi ta to 😉😀

grof_monte_christo
8. mar 2024

@pralinka25 Akurát to dávali v telke 😁. Oslovili jedného návštevníka, ktorý povedal, že si tam s manželkou spravili výlet, možno to bol tvoj muž 🙂

pralinka25
8. mar 2024

toto bolo v tej eurovei 😀

pralinka25
8. mar 2024

@grof_monte_christo neeeee to urcite nebol on 😀

grof_monte_christo
8. mar 2024

@pralinka25 A videla si ten záber?

pralinka25
8. mar 2024

@grof_monte_christo nie teraz sme este len prisli.

grof_monte_christo
8. mar 2024

@pralinka25 Tak nič.

karolinakr
8. mar 2024

@slovakboy ano určite su lepšie temy, tu sme riešili ondrove komplexy a z toho preskočili na lasku k tebe..ty sa hanbit nemusiš, ustojiš to ĺavou zadnou..z tvojho pisomneho prejavu vidiet, že si pro žensky orientovany..myslim, že maš veĺa kamaratiek a si v kolektive obĺúbený..určite maš aj svoje muchy, o tych nechcem vediet..nekaz si image

karolinakr
8. mar 2024
pralinka25
8. mar 2024

@karolinakr kde si ho nasla? mozno este mohol nieco urobit s tymi gatami? 😅

karolinakr
8. mar 2024

@pralinka25 sám mi naskočil

karolinakr
8. mar 2024

A toto ostalo pre Vás
Všetko najlepšie k MDŽ