Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@karolinakr @demodun nie preto ze by bol odhlaseny ale kedze pre nas uz neexistuje tak .... proste pre nas nebohy.
@karolinakr šak idem kuknúť, či ho nájdem
OK, nehľadám
@karolinakr kto je Danny? 🤔
@tanyag ty si tu nebola ked sa riesil danny?

@demodun toto zmaž
@pralinka25 Nepamätám 🫣🫣🫣 idem obťažovať uja Google, určite mi osvieži pamäť 😁
@karolinakr rozkaz
@karolinakr ano kde? inak ano ja si myslim ze to je tiez jeden z tych co sa nevedia ovladat
@karolinakr preco?
@karolinakr to som si všimla, že to niekto spomenul ale nevieš ktorá diskusia to je?
@demodun 👍
@pralinka25 súhlas
@tanyag skus 😀
@pralinka25 nemusi každy vedieť
@karolinakr ale s nami písal v pohode, ja nemám prečo ho neznášať. Zatiaľ.
ja inak stale cakam kedy nam to tu zmazu cele,
@karolinakr chces si ho nechat iba pre seba 😂
@pralinka25 strana 183
@karolinakr ale tá politická téma, kde ju urážal...
@demodun
@pralinka25
inak za toto som marsovi vdačna, že on začal celu tu srandy s Dannym..škoda, že sa mu začali potiť ruky
@tanyag vojna Putin alebo Kam smeruje Slovensko?
@karolinakr ahaaa...kuknem...určite tam nadávajú na môjho Róbertka 🤣
@karolinakr hej 'kam smeruje Slovensko '
@karolinakr no skoda veru. mohlo byt este kopec srandy. nuz ale toxicke latky su nebezpecne. sposobuju tras a potenie ruk a nahlu smrt.
@demodun koho teraz? M ci CH?
@karolinakr ale zas uznaj, že koľkokrát sú nepríjemné až útočné práve iné ženy

@demodun ne, tak asi sa zas našiel
tiež davam palec hore za nebohý