icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

pralinka25
8. mar 2024

@tanyag tak tam ani nekukaj nech ti nepokazia vecer s nim

sticker
demodun
8. mar 2024

@pralinka25 Ch ale v podstate aj M, keby neprišiel ten mega tresk

demodun
8. mar 2024

A Chodec nám praje pekný víkend, tak si to užite, všetky Bosorky aj Bosorak 😄

pralinka25
8. mar 2024

@demodun tak zeny su tu niekedy tiez neuveritelne ale ja som tak nejak od chlapov vzdy cakala chladnejsiu hlavu. teda aspon v okoli mam takych co nie su tak emocne vykyvani. preto ma to udivuje ze ked uz su tu tak reku vedia kde su a co ich tu caka tak su odolni.

demodun
8. mar 2024

@pralinka25 to máš pravdu. A nechápem prečo sa zapájajú do debát, keď vedia, že sa dajú ľahko vytočiť. A všetko berú hrozne vážne.
Viď M, keď ste prejavili nesúhlas hneď oheň na streche

tanyag
8. mar 2024

@pralinka25 Kukala som 😁 niektoré komentáre vymazané..asi tie s nadávkami...lebo nič také hrozné tam nie je 😁 skôr komické ako sa vedia ženy medzi sebou zodrať z kože....a jeden CH (odec) ...ujo vytočený 🤣

karolinakr
8. mar 2024

@tanyag zapajat sa do politickych diskusii je ako našlapnut na mínu

pralinka25
8. mar 2024

akoze ja celkom nechapem naco sa niekto chodi dobrovolne niekam nasierat. naco? preco? ved ked mu to tu nerobi dobre treba sa zamerat na nieco ine a nie sa nechat vytacat.

pralinka25
8. mar 2024

@karolinakr ta vojna sa vyhrat neda. nikdy! zbytocne dranie nervovo a klavesnice

demodun
8. mar 2024

@tanyag že? Ja som to ani nedocitala. Na čo je toto dobré? Takto na večer sa rozčuľovať, aj tak tu nič nevyriešia

tanyag
8. mar 2024

@karolinakr preto sa nezapájam 🤣

demodun
8. mar 2024

Sme sa pekne zhodli 😁

karolinakr
8. mar 2024

@demodun 00.00

demodun
8. mar 2024

@karolinakr ahaaaaa

tanyag
8. mar 2024

@demodun ani ja som všetko nečítala, nechcelo sa mi...len som hľadala tie nadávky...buď mi unikli, alebo sú zmazané 😉

demodun
8. mar 2024

@tanyag asi zmazané

tanyag
8. mar 2024

Ondro!!! ak si tu, daj znamenie 😉

karolinakr
8. mar 2024

@demodun nie, ale videla si ako ti preskočil kalendar na mobile?

karolinakr
8. mar 2024

@tanyag 👽👽👻👻💩

demodun
8. mar 2024

@karolinakr no to som si nevšimla.

tanyag
8. mar 2024

@karolinakr 🤣🤣🤣

demodun
8. mar 2024

@tanyag on príde si myslím

tanyag
8. mar 2024

@demodun tiež si myslím 😉

demodun
8. mar 2024

@tanyag ak teda nezbali tvojho trénera 🤣

tanyag
8. mar 2024

@demodun 😀 niee, jemu sa môj tréner nepáči 😁

demodun
8. mar 2024

@tanyag to si len myslíš 😜
Ale nie, Kaja nečítaj. Je len tvoj

karolinakr
8. mar 2024

@demodun 😆

demodun
8. mar 2024

@tanyag ale mohol by sa ukázať, máme 184tu stranu. Za chvíľu bude 200

karolinakr
8. mar 2024

@demodun rano, jak som ho uvidela, mi začalo kmitať medzi očami..

demodun
8. mar 2024

@karolinakr 😁😁😁