icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

tanyag
8. mar 2024

@demodun Možno sa ukáže pri tej 200ke a zablahoželá nám 🤣

karolinakr
8. mar 2024

@demodun
@tanyag
a viete, kto sa vyhražal, že o 24.00 bude tu? no hadajte..ale asi ma manželske povinnosti, tak nechajme ju na pokoji

demodun
8. mar 2024

@tanyag to dúfam. A potom nás zmažú 🤣🤣

tanyag
8. mar 2024

@karolinakr Ešte dobre, že medzi očami 🤣

pralinka25
8. mar 2024

@karolinakr h2 to dnes nedala no. MDZ narocny den

demodun
8. mar 2024

@karolinakr no inak aj mne prišla na um, že kde sa flaka

tanyag
8. mar 2024

@karolinakr akurát som.chcela napísat, že bosorka mešká...no ale nech si užije 😉 aspoň niekto

tanyag
8. mar 2024

@demodun myslíš, žeby nám to urobili? 🤔

demodun
8. mar 2024

@tanyag a hádam ti nestačíme 😓

pralinka25
8. mar 2024

kym budeme ma 500 stran ondro bude namakany alfasamec bohaty ako j. bezos a okolo neho dievcat dvakrat tolko ako mal nebohy heffner 😀

demodun
8. mar 2024

@tanyag hádam nie, jedine ak naštveme veľa ľudí naraz 😄

pralinka25
8. mar 2024

@demodun to zas nie je asi ani problem v nasom pripade ocividne.

tanyag
8. mar 2024

@demodun to zvládneme ľavou zadnou 😉 na čele s @h2 😁

demodun
8. mar 2024

@pralinka25 to je fakt. A to ani politiku neriešime 🤔

pralinka25
8. mar 2024

tolko moje vestecke schopnosti odchadzam spat. po vcerajsich 3 hodinach sa mi minaju baterky.

sticker
zuzitko74
8. mar 2024

Baby, ja sa priznávam dobrovoľne, že po večeroch chodím do tejto diskusie a vždy si prečítam všetko zameškané. Vypnúť upozornenia si nechcem, je to celkom fajn debatka. Len sa až tak veľmi nezapájam, len keď ma niečo veľmi zaujme.

pralinka25
8. mar 2024

@tanyag H2 da dvojnasobok. hlavne skoli najviac chlapov tu.

pralinka25
8. mar 2024

@zuzitko74 ale kludne sa zapoj zistis ake je to funny 😂

demodun
8. mar 2024

@pralinka25 dobrú už idem aj ja spať. A nech sa ti sníva o švihadle

tanyag
8. mar 2024

Ináč ... dnes som v obchode stretla toho muža, ktorý mi dal výpoveď v skúšobnej dobe...len na mňa pozrel a ani sa nepozdravil 😔 a taaaak nam spolu bolo dobre ... alebo som si to možno len nahovárala...

pralinka25
8. mar 2024

@demodun oooo to ano. lepsie ako o harabinovi

sticker
demodun
8. mar 2024

@zuzitko74 vitaj, kľudne sa zapoj. Len dnes už asi viac nezvladneme. Aj Bosorky musia občas spať 😄

tanyag
8. mar 2024

Tak idem aj ja ... Dobrú bosorky

pralinka25
8. mar 2024

@tanyag tak ale to ze ani nepozdravil je total ubohe. toto je dalsia vec co ja nikdy nepochopim. nuz som ocividne extremne nechapava. uplne ako male decko. preco? chlapi maju vazny problem. fakt ich je coraz menej schopnych.

pralinka25
8. mar 2024

@demodun treba nabit metly😉

demodun
8. mar 2024

@pralinka25 daj s ním pokoj 🤣

pralinka25
8. mar 2024

@demodun svihadlo! jedine svihadlo

sticker
tanyag
8. mar 2024

@pralinka25 Presne moje myšlienky...nič to...zajtra bude krajší deň...idem do fitka 😁 dobrú

pralinka25
8. mar 2024

@demodun alebo este D. M

karolinakr
8. mar 2024