icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

pralinka25
9. mar 2024

@tanyag to by som chcela vidiet jeho vyraz 😀

tanyag
9. mar 2024

@pralinka25 Čo jeho výraz...mne to bolo blbé ...ale nie kvôli jeho výške...ja toto fakt neriešim...ale si predstav, že ja som bola širšia než jeho výška...🫣

demodun
9. mar 2024

@tanyag no ešte že to zobral s humorom

pralinka25
9. mar 2024

@tanyag sirsia ako on vyssi 😀🙈 neveriiiim

h2
9. mar 2024

@pralinka25 A ktorého Roooberta teraz myslíš? (Ten, čo je malý.) Už ich tu máme nejako veľa, strácam prehľad.

minka201
9. mar 2024

@tanyag Ak chceš vidieť Robinka, skoč si zajtra do Zlatým Moraviec. Možno bude aj karafiát 😂

minka201
9. mar 2024
pralinka25
9. mar 2024

@h2 fica

h2
9. mar 2024

@pralinka25 Myslela som si, ale vygooglila som si, že má 183 cm, tak sa mi to nezdalo.

pralinka25
9. mar 2024

@h2 neexistuje ze tolko ma. boli sme vtedy aj s muzom mojim a ten ma teda 189 a fico rozhodne nemohol mat 183. neexistuje. to je odrb. este aj v tomto odrbava. vsetci co boli okolo neho boli od neho vyssi.

h2
9. mar 2024

@pralinka25 Ja som ho naživo nevidela (chválabohu), ale verím ti, to by mu bolo podobné.

pralinka25
9. mar 2024

@h2 no ja som totalne nevsimava ale isli sme pred 10 rokmi po bratislave a zrazu sme na neho natrafili. bola asi niekde nejaka akcia lebo teda mal okolo seba kopec ludi. tiez som o taky zazitok nestala 😀

tanyag
9. mar 2024

@minka201 Nie ďakujem 🫣

tanyag
9. mar 2024

@pralinka25 no áno...mohol mať tak 143cm a ja som mala len obvod brucha skoro 150cm 🤣🤣🤣🤣

karolinakr
9. mar 2024

@pralinka25 kolko cm ma Robert? teraz si ma znechutila

demodun
9. mar 2024

@karolinakr veľkosť čoho myslíš, nohy 😄

grof_monte_christo
9. mar 2024

@demodun veľkosť chodidla 🙂

karolinakr
9. mar 2024

@demodun
@grof_monte_christo
😀
vieš si predstaviť sex s Ficom?

zuzitko74
9. mar 2024

Ja si myslím, že Fico má tých 183 cm. Aspoň teda na fotke, kde je s Putinom, je vidieť ten výškový rozdiel asi tých 10cm. A Putin má 170cm.

tanyag
9. mar 2024

Takže Zuza má 168cm vraj...Róbert je vyšší...takže teoreticky môže mať tých 183cm 😁

karolinakr
9. mar 2024

@zuzitko74 tak alebo je pralinka vysoka, preto sa jej zdal on krpec

zuzitko74
9. mar 2024

@karolinakr Ťažko povedať, prečo sa jej zdal malý. Možno tam mal bodyguardov a tí boli od neho vyšší.

demodun
9. mar 2024

@karolinakr daj pokoj, teraz som obedovala 😳🫤

karolinakr
9. mar 2024

@demodun 😀 😀

grof_monte_christo
9. mar 2024

@karolinakr Pijem kávu, tak mi to nekaz, dobre? 😂

demodun
9. mar 2024

@karolinakr pralinka písala, že má okolo 180

karolinakr
9. mar 2024

@demodun ?? tak je to jasne Robert s 183cm je pre ňu krpčisko

pralinka25
9. mar 2024

@karolinakr nema 183 urcite. a putinovi by som jeho 170 tiez neverila ved ten pravdy tiez moc nenahovori. ja neviem proste som si myslela ze je vyssi. pripustim ze ma max 180 v topankach s hrubou podrazkou.

pralinka25
9. mar 2024

na mna v telke posobil tak mohutne. mala som asi ine ockavania 😂

karolinakr
9. mar 2024

@pralinka25 chceš povedať, že je ako Tom Cruise v Rain Man, ked mal 170cm vo topankach s hrubou podražkou??