icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

pralinka25
9. mar 2024

@karolinakr no 170 asi ne ale ano s hrubou podrazkou 😀

demodun
9. mar 2024

@pralinka25 🤣🤣
Putin a jeho hokejový zápas alebo vylovene starožitnosti z mora 🤣🤣😜

pralinka25
9. mar 2024

@demodun ano on je tak cestny poctivy a spravodlivy muz ze jeho vyska 170 000 je uplne pravdiva 😀

demodun
9. mar 2024

@pralinka25 😄😄

karolinakr
9. mar 2024

@h2 teba som pekne natiahla..fakt veriš, že mi v lid.. dali rozdali kyticu za 30eur? ružičky rozdavali

karolinakr
9. mar 2024

@demodun a tento pre Teba

karolinakr
9. mar 2024

@tanyag a tebe dal mily aky oficialny dôvod na rozchod?? ani nepozdravi..to čo bol za primitiva..bud rada, že sa vyfarbil teraz, vidiš aky bol užasný

tanyag
9. mar 2024

@karolinakr to som už spomínala...vraj to, že nechcem už deti 🙄

demodun
9. mar 2024

@karolinakr už zase a tohto som si čím zaslúžila? Ty ma už neľúbiš

sticker
pralinka25
9. mar 2024

@demodun nic si z toho nerob. vratime sa k svihadlu

sticker
pralinka25
9. mar 2024

@karolinakr ako si postupila s druzstevnikmi?

pralinka25
9. mar 2024

@tanyag kde mam video z fitka? 😀

karolinakr
9. mar 2024

@demodun 😂😂

karolinakr
9. mar 2024

@demodun inak, on je fešák
.akurát, že tu vyzerá ako Lenin?

karolinakr
9. mar 2024

@tanyag a nie je ti podozrivé, že všetci idávajú ten istý dôvod? nehovor im to, a že s čim prídu potom

karolinakr
9. mar 2024

@tanyag lebo ekvivalent Fyzicky sa mi nepáčiš je Teraz sa musím sústrediť na karieru a v tomto momente života ti nemám čo ponúknuť

karolinakr
9. mar 2024

@pralinka25 tak družstevnici, tam sa už musim len modlit..fyzicky som vyčerpala všetky možnosti..neviem si rady

karolinakr
9. mar 2024

@pralinka25 v pravidelnych intervaloch ma to dáva do vytáčok

karolinakr
9. mar 2024

@demodun
@pralinka25
h2 robi dobrotky viem z inej diskusie...k nej sa oplati ist na navštevu na 4 dni..na Stedry deň robila nejaku brusnicovu omačku a zavitky 😋

pralinka25
9. mar 2024

@karolinakr vsak pome dame si bosorkovsky zraz tam co vari dnes? 😀

karolinakr
9. mar 2024

@pralinka25 😅 zjavime sa pred jej branou..už druhy krat ju vykoti 😂 za 2 dni
dnes nepisala

demodun
9. mar 2024

@karolinakr 🤣🤣
To by bol výraz tváre, keď by zistila kto sme
A fešák je ten s rúškom

pralinka25
9. mar 2024

@demodun a uz vieme kto to je?

demodun
9. mar 2024

@pralinka25 ešte stále nie, nechce mi to povedať. Takto má mučí 😓

karolinakr
9. mar 2024

@demodun 😅

karolinakr
9. mar 2024

@pralinka25 teraz sa poserieš
ruškoveho chcete vedieť?

karolinakr
9. mar 2024

@pralinka25
@demodun tipnite si jeho profesiu...neuhadnete !!

grof_monte_christo
9. mar 2024

@karolinakr Sme v inkognito? 😂

demodun
9. mar 2024

@karolinakr zubár 😁

karolinakr
9. mar 2024

@grof_monte_christo hej a ja som Zdenka