icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

pralinka25
9. jan 2024

@karolinakr no to vidim a ako vidis ja mam v hercoch vsetkeho druhu velke medzery

karolinakr
9. jan 2024

@pralinka25 nevadi, este musime marsovi herca najst..napisal, že je nizky, obezny a škaredý..Taky je len Danny de Vito..zas Danny..osud?
😁

karolinakr
9. jan 2024

@hugger ale len strnisko..original bradu 10cm mysliš?

pralinka25
9. jan 2024

@karolinakr DeVita som tu uz raz spominla 😀 dame mu sancu najst si herca sam a ak nie najdeme mu my.

hugger
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
9. jan 2024

@hugger nový začiatok, nová brada

marseillefan
9. jan 2024

@karolinakr dobre, tak nemusíš ísť hneď druhá... po Táni pôjde huggo, potom pralinka a potom až ty. A nakoniec nám Ondro porozpráva o svojom zážitku so štetkou.
A len tak mimochodom, v žiadnom prípade nie som nízky, som statný junák 180cm. Tučný síce stále som, ale za rok som schudol viac ako 20kg (nie fitko, ale Ozempic), takže momentálne som na cca 95kg. Mám pekný úsmev (stál ma ako menšie auto), ryšavosivé krátke vlasy, oči malé ako Číňan, lebo sa stále usmievam... na čele mám hlboké ryhy, nemám žiadne fúzy ani bradu a pod očami sa mi začali robiť kruhy ako Derrickovi. Hodil som tento opis do ChatGPT a vyšlo z neho niečo, na čo sa ani náhodou nepodobám:

karolinakr
9. jan 2024

@marseillefan to je hrúza

pralinka25
9. jan 2024

@marseillefan no tak ked sa nepodobas si nam moc s tym tvojim vyzorom nepomohol, ale ze si tak pekne schudol posielam odmenu @karolinakr ponukni sa to su tie jahody od tajneho ctitela 😉😂
P.S. @karolinakr to ten DeVito bude lepsi nie?

marseillefan
9. jan 2024

@karolinakr no a vyzerá to lepšie ako ja v skutočnosti...

@pralinka25 okamžite s tým prestaň!!! žiadne nízkoenergetické pralinky neexistujú!! Keby existovali, mám ich plnú špajzu!

lilitela
9. jan 2024

@tanyag hej, hej, to je uplne super na zacatie uprimneho vztahu: Zlatko, pred tebou som chodil za stetkami. Ale odteraz uz budem len na teba mysliet. Dufam ze ty tiez.

lilitela
9. jan 2024

@ondro1122 ty si troll. Robis si tu z nas prdel, ze ako my sa tu snazime ta presvedcit. Ked sa tu nic nedeje, tak sem vzdy hodis nejaky svoj koment, ktory to tu rozviri. Na otazky neodpovedas, iba ked sa tu nic nedeje a potrebujes ozivit temu. Ani raz si sa tu v diskusii neurazil, ani riadne nenastval, a pritom niektore komenty boli uz tvrdsie.

lilitela
9. jan 2024

@ondro1122 Ty si nikdy nevidel ziadne fotky celebrit v sukromi, ked nie su nastajlovani?

pralinka25
9. jan 2024

@marseillefan to vazne neexistuju nizkokaloricke pralinky? 😢😨 teraz si mi znicil zivot.
ale zas taka jedna kvalitna a uzasna pralinka (ako som neskromne ja 😀) neuskodi. este aj zivot zachrani (nie tomu co ju zje ale jeho okoliu 😅)

pralinka25
9. jan 2024

@lilitela hovorim ze je pokazena AI. inak si to neviem vysvetlit.

tanyag
9. jan 2024

@marseillefan 🤣🤣🤣 pekná fotka 😀😀😀 ale vieš, čo je na tom super? Aspoň Ondrík sa bude cítiť krajší od toho Číňana, či Japonca či čo to je 😀

tanyag
9. jan 2024

Noo dala som do appky na akú celebritu sa podobám 🤣🤣🤣 a vyhodilo mi meno ISOLDA DYCHAUK...nikdy som o tejto herečke nepočula...ale...ak by mala o 10-15kg viac, tak podoba tam je 🤭

lilitela
9. jan 2024

@tanyag to je aka appka?

pralinka25
9. jan 2024

@tanyag no jaka kocka co tam po kilach daj si jahodu v cokolade hore som ponukala. Marso nechce daj si aj za neho 😉

tanyag
9. jan 2024

@pralinka25 Jaaaj ale pokúšaš 🤭🤭🤭 ale vieš čo? Tréner na mňa vždy pindá, že jem málo kalórii, tak si jednu dám 😀 Ďakujem 😋

karolinakr
9. jan 2024

@tanyag
@pralinka25 ak marso hentak vyzera, opušťam konik

minka201
9. jan 2024

@tanyag Aká apka to je? :D

tanyag
9. jan 2024

@lilitela
@minka201

Celebs 🤭

tanyag
9. jan 2024

@karolinakr
Neopúšťaj, je ženatý, tak ti môže byť jedno ako vyzerá 🤣

karolinakr
9. jan 2024

@tanyag tam je že nakupy v aplikacii..si aj za to platila?

pralinka25
9. jan 2024

@karolinakr neverim mu to nas tu chce len odplasit 😀
@tanyag tak ked trener povedal neni o com. poslem aj jemu 😝

janulik2008
9. jan 2024

@lilitela ten prvý nehral náhodou v Barbie filme Kena? 😁

tanyag
9. jan 2024

@karolinakr nie neplatila, ja som to krížikom vypla a pustí ťa to ďalej...ale už som aj odinštalovala 🤣

pralinka25
9. jan 2024

@karolinakr no daj aj ty fotku celebrity na ktoru sa podobas. 😀

tanyag
9. jan 2024

@pralinka25 tak on si určite dá 🤣 ja keď vidím tie fotky jedál, čo on za deň do seba hodí, tak o tom môžem len snívať 😀 ja mám takú prísnu diétu, že mi je z toho zlé...ALE...teraz, keď som videla tú ISOLDU, tak to stojí za to, zhodiť tých 10-15kg 😀 potom budem ešte väčšia kočka a môžem sa vydávať 🤣🤣🤣 len sa modlím, nech mi cicky ostanú 🤣🤣🤣 ostatné môže ísť fuč