Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@pralinka25
@demodun
@grof_monte_christo
všetky máte IG?
@karolinakr ja ano
@karolinakr lekár?
plasticky chirurg 😀
@pralinka25
@grof_monte_christo
@demodun
Bingo
Dr. Vasilije Vujovic
aaaaaaaa vyhrala sooooommmm

P.S. ktovie ci nema nejake gratis upravy od kolegov
@pralinka25 ⚡⛈🔥
@karolinakr to čo sú za symboly
@pralinka25 tiež nechapem, vyzera jak topmodel a plasticky chirurg? ti chlapi nikdy neprestanu udivovať
@grof_monte_christo akože ohňostroj
@karolinakr 😂😂
@karolinakr Nooo ako všetci? 🤣 veď ja som s mužmi, ktorí chceli deti a rodinu ani von nešla 😉 zbytočne...tento najprv tvrdil, že deti už nechce...má 2...a potom že ešte by jedno chcel...a nie, ja to poviem na rovinu, lebo nemienim strácať svoj čas s mužmi, ktorí nevedia čo chcú alebo túžia po deťoch a rodine...k čomu by to bolo dobre? nechať ich zaľúbiť sa a potom im povedať, že deti nechcem? Myslím, že toto sa má odkomunikovať hneď na začiatku....
@pralinka25 nebol tam 😉
@tanyag musiš čitať medzi riadkami
si uprimna a naivna, veriš, že každy je čestny, ale len tak na 50%
@karolinakr Nie som naivná 😉 určite nie...ja som realista a viem, že ten dôvod nie je ten pravý, preto ma to ani nesklamalo a ani veľmi nezarmútilo 😉 nebola som bezhlavo zamilovaná...užívala som si to, bolo to pekné...krátke...ja ani nie som napr. na romantiku alebo sladké reči 🤣 možno aj to je chyba vo mne ... ja chcem mať normálnu úprimnú konverzáciu s mužom, s ktorým mi je dobre, bez omáčok, bez sladidiel...samozrejme s humorom, smiechom a úsmevom na tvári...
@pralinka25
@grof_monte_christo
@demodun
no čo dzifčence, prelustrovali ste ho? a čo naňho vravite?
@tanyag tak snad nabuduce.
inak najst pohodoveho cloveka vobec nie je jednoduche 😔
@karolinakr no jo kukla som ho ale nezda sa ti ze je az prilis dokonaly? neviem to pomenovat. inak toto je presne ten typ ktory je super pekny dokonaly asi aj mudry a inteligentny kedze je chirurg a predpokladam ze ma aj prachy podla aktivit a zalub a aj do seba ocividne investuje cas aj prachy ale ja by som si s nim v zivote nezacala. nie preto ze by som na neho nemala ale nieco mi na tychto ludoch nesedi. chyba mi tam nejaka nedokonalost nieco normalne obycajne zranitelne? pritazlive? ja neviem. neviem to nazvat. podla ondrovych kriterii by asi mohol byt alfasamcom ale .... akoze na kuknutie na nete ok ale na zivot ee ci?
@pralinka25 nemože to byt falošný account?
@karolinakr myslis? a k comu by to niekomu bolo?
@pralinka25 Teraz sa sústredim hlavne na seba...nemám ani chuť a ani čas riešiť nejakého muža 🤣
@tanyag no jo sak on sa objavi aj sam v pravy cas. a veru len sa sustred na seba ked mas tu moznost. mne toto velmi chyba.
@pralinka25 Áno áno, je to úplne super pocit...neriešiť vzťah, neriešiť to, či mám čas alebo nie...nenaháňať sa, aby som stíhala všetko, byť v strese atď. ja som si asi zvykla na to, že sa nikomu neprispôsobujem a že si žijem svoj život ... ale ak niekto príde...nebudem sa brániť 😁
@tanyag no jo treba brat zivot tak ako ide ono sa vsetko aj tak vzdy nejako vyriesi. mam pocit ze ked sa snazime spraviem tomu maximalne tak obkluku ale aj tak dojdeme do povodneho ciela.
@pralinka25 súhlasím 😉
@tanyag daš si priliehavu podprsenku a najdeš toho pravého
@tanyag napichaš si pery a jedeš
@karolinakr 🤣🤣🤣 no už akokeby si ma videla 🤣🤣🤣 presne po tomto moje srdce piští 🤣

@demodun ale dobre na to ideš