icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

demodun
10. mar 2024

A aby som nezabudla, písal Chodec, že debatu nestíha. Ešte som mu ani nestíhala odpísať, aby to malo hlavu a pätu. Tak potom napíšem aj vám 😉

pralinka25
10. mar 2024

@demodun no tak osadnici modreho konika maju rozne schopnosti takze mozno sa niekto najde. to som fakt zvedava ci by mu niekto napisal. ale pocitam s tym, ze je to moc dlhy text a vacsina sa za prvu vetu nedostane pretoze mnoho ludi nevie precitat ani jednoduchu holu vetu v slovencine bez technickych udajov natoz toto.

a chodec ja hovorim ze on nenapise do debaty nic. nema na to gulky. 😉 pretoze vie do coho by siel. asi uz trochu pozna pomery a tuto vie ze by nemal sancu a jeho ego ho nepusti.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
grof_monte_christo
10. mar 2024

@pralinka25 Chodec mi lajkol komentár tu v tejto diskusii, kde som v piatok písala, že by aj tak nič nové nepovedal.

pralinka25
10. mar 2024

@grof_monte_christo takze to podporuje moju teoriu o tom ze nas uz pozna tak sa do tejto debatky nepusti 😀

demodun
10. mar 2024

@karolinakr a tak ja mám adrenalín rada,🤣
Len skôr mi príde zaujímavé, že lajkuje len Grofkyne komenty.
@grof_monte_christo nejde tak náhodou po tebe? 🤔😜

tanyag
10. mar 2024

No väčšine vám lajkol príspevky a mne nie 🤔 už budem jak Ondro...😭😭😭 Mne niktoooo nelajkujeee moje príspevky, teda muži...nikto nemá o mňa záujem 😭😭😭 @hugger lajkni mi príspevok 🤣🤣🤣

pralinka25
10. mar 2024

@karolinakr a sak len sranda. mna by on nevytocil. na to tu asi nema nikto.

demodun
10. mar 2024

@tanyag som na tom rovnako 😭😭😭😭😭

karolinakr
10. mar 2024

@tanyag 😅

pralinka25
10. mar 2024

@tanyag neboj chodec nelajkol v tejto teme ani mne. 😉

grof_monte_christo
10. mar 2024

@demodun Nieeee, nejde po mne. Len mi potvrdzuje to, čo on už veľakrát písal, ako to vidí so ženami po 40.

pralinka25
10. mar 2024

@grof_monte_christo sme do stareho zeleza? ty mas nad 40?

grof_monte_christo
10. mar 2024

@pralinka25 Ano, tento komentár mám na mysli. A áno, mám už po 40.

karolinakr
10. mar 2024

@pralinka25 ano, už vyberaj zavesy do rakvy 😀

minka201
10. mar 2024

@grof_monte_christo Mne lajkol komentár, v ktorom som písala, že určite nečíta túto diskusiu, že kto by dobiehal toľko strán 😆

grof_monte_christo
10. mar 2024

@minka201 Prave teraz lajkol demodun a mňa 😁

karolinakr
10. mar 2024

I tak sa čudujem, že sa to niekomu chce čitať, mna by to asi nebavilo čítať cudziemu rozhovory

pralinka25
10. mar 2024

@karolinakr a keby rozhovory ale toto su vyslovene zvasty 😀

pralinka25
10. mar 2024

@karolinakr zavesy mam davno vybrate. predsa pekne slusive ruzove

sticker
demodun
10. mar 2024

@pralinka25 veď práve, ľutujem toho kto to číta 🤣🤣
Idem nacvičovať skok do truhly 🤣

karolinakr
10. mar 2024
pralinka25
10. mar 2024

@demodun nezlom si nohu. ber do uvahy vek

sticker
karolinakr
10. mar 2024

@demodun
podopri si matracmi, nech ta nesekne v krížoch

hugger
10. mar 2024

@tanyag 😁

pralinka25
10. mar 2024

@karolinakr @demodun @grof_monte_christo a tu hlinu z fikusu co tu minule odporucala viesta si dievcata uz prikladate na hrudnik? aby ste si zvykli?

tanyag
10. mar 2024

@hugger Ďakujem, si zlatíčko 😊

tanyag
10. mar 2024
pralinka25
10. mar 2024

@tanyag tebe sa smeje ked este nemas 40 a nemusis nic prikladat ani skoky trenovat a aj na zavesy mas cas.

karolinakr
10. mar 2024
tanyag
10. mar 2024

@pralinka25 Nikdy nie je na škodu nacvičovať v predstihu 😁