icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

karolinakr
10. mar 2024

@h2 toto musiš vidieť

tanyag
10. mar 2024

Idem ja do fitka, čo tam po lajkoch na MK...tam aspoň 50+ muži na mňa žmurknú 🤣🤣🤣

karolinakr
10. mar 2024

@pralinka25 vyhodou depresie je, že sa ti zda,že maš nekonečny čas..tak aj keby som žila kratko, nemôžem sa sťažovať, lebo som si pripadala, že žijem večnosť

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
demodun
10. mar 2024

@karolinakr 🤣🤣🤣🤣
Ty si trúba 🤣🤣🤣

pralinka25
10. mar 2024

@tanyag to je pravda. stastie praje pripravenym

pralinka25
10. mar 2024

@tanyag popros trenera nech ti da instruktaz k spravnym skokom do truhly a ze mas kamosky ktore byto potrebovali vediet tiez nech nam zorganizuje seminar 😀

pralinka25
10. mar 2024

@karolinakr aha. no ja depresie teda nemam ale je pravda ze hodina pri cviceni ma pre mna minimalne 5000 minut. takze cim viac cvicim tym viac mam pocit nekonecnej vecnosti 😀

demodun
10. mar 2024

@hugger a ja nič? Tak dík, pokračujem v nácviku

demodun
10. mar 2024

@pralinka25 to s hlinou som nepočula, začnem aplikovať 🤣🤣🤣

tanyag
10. mar 2024

@pralinka25 Nie je tu dnes...dnes oslavuje narodky 🤣 opýtam sa zajtra a zreferujem 😁

pralinka25
10. mar 2024

@demodun nie? to je uz stare ale viesta to minule tak trefne pouzila v niektorej teme tak mi to pripomenula.

pralinka25
10. mar 2024

@tanyag hehe zajtra bude rozbity

hugger
10. mar 2024

@demodun 😊

demodun
10. mar 2024

@hugger ó ďakujem, si zlatý ❤️❤️❤️😄

pralinka25
10. mar 2024

@hugger ked uz si tu pochval sa. ako pokracujes? vsetko ok. vztah sa posuva? daj trochu romantiky na nedelu.

hugger
10. mar 2024

@pralinka25 vsetko napreduje tak ako ma ☺️

karolinakr
10. mar 2024

@demodun ohladne čoho je zlaty?

demodun
10. mar 2024

@karolinakr vo všetkom 😍😍😍😍

demodun
10. mar 2024

@karolinakr lajkol mi čo sa dalo 🤣🤣🤣

karolinakr
10. mar 2024

@demodun jaj, lebo aj @tanyag sa tu roztápa, som si myslela, že si tu tajne vymieňate božteky

slovakboy
10. mar 2024

@karolinakr konkrétne hodnoty vlnových dĺžok som opísal z googlu ale inak mám tie vlnenia už dávnejšie naštudované. Ste milé. Ale keby to tu chytil nejaký profesor ten by možno nejaké body poopravil alebo doplnil. No zaklad a ten vplyv na zdravie je správne uvedený.

demodun
10. mar 2024

@karolinakr samozrejme 😄😄
Tu trúbu som písala ohľadom matrac v truhle
Ty máš depku? 🤨 Neverím

demodun
10. mar 2024

@slovakboy super, ďakujeme za osvetu

pralinka25
10. mar 2024

@hugger tak to som rada. Drzim palce.

karolinakr
10. mar 2024

@demodun neverim s tym huggerom,..takato hlupost ťa vie rozkokošiť?

pralinka25
10. mar 2024

@slovakboy nastastie ziadny profesor ti nic kontrolovat nebude 😉

karolinakr
10. mar 2024

@demodun ano, aj mne sa ten skok do truhly pačil 😀

tanyag
10. mar 2024

@karolinakr Nežiarli nám na Huga prosím 😁

tanyag
10. mar 2024

Vitaj Ondrík 😁 nesleduj nás, kľudne sa zapoj 😉