Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
Idem ja do fitka, čo tam po lajkoch na MK...tam aspoň 50+ muži na mňa žmurknú 🤣🤣🤣
@pralinka25 vyhodou depresie je, že sa ti zda,že maš nekonečny čas..tak aj keby som žila kratko, nemôžem sa sťažovať, lebo som si pripadala, že žijem večnosť
@karolinakr 🤣🤣🤣🤣
Ty si trúba 🤣🤣🤣
@tanyag to je pravda. stastie praje pripravenym
@tanyag popros trenera nech ti da instruktaz k spravnym skokom do truhly a ze mas kamosky ktore byto potrebovali vediet tiez nech nam zorganizuje seminar 😀
@karolinakr aha. no ja depresie teda nemam ale je pravda ze hodina pri cviceni ma pre mna minimalne 5000 minut. takze cim viac cvicim tym viac mam pocit nekonecnej vecnosti 😀
@pralinka25 to s hlinou som nepočula, začnem aplikovať 🤣🤣🤣
@pralinka25 Nie je tu dnes...dnes oslavuje narodky 🤣 opýtam sa zajtra a zreferujem 😁
@demodun nie? to je uz stare ale viesta to minule tak trefne pouzila v niektorej teme tak mi to pripomenula.
@tanyag hehe zajtra bude rozbity
@hugger ked uz si tu pochval sa. ako pokracujes? vsetko ok. vztah sa posuva? daj trochu romantiky na nedelu.
@pralinka25 vsetko napreduje tak ako ma ☺️
@demodun ohladne čoho je zlaty?
@karolinakr vo všetkom 😍😍😍😍
@karolinakr lajkol mi čo sa dalo 🤣🤣🤣
@karolinakr konkrétne hodnoty vlnových dĺžok som opísal z googlu ale inak mám tie vlnenia už dávnejšie naštudované. Ste milé. Ale keby to tu chytil nejaký profesor ten by možno nejaké body poopravil alebo doplnil. No zaklad a ten vplyv na zdravie je správne uvedený.
@karolinakr samozrejme 😄😄
Tu trúbu som písala ohľadom matrac v truhle
Ty máš depku? 🤨 Neverím
@hugger tak to som rada. Drzim palce.
@demodun neverim s tym huggerom,..takato hlupost ťa vie rozkokošiť?
@slovakboy nastastie ziadny profesor ti nic kontrolovat nebude 😉
@demodun ano, aj mne sa ten skok do truhly pačil 😀
@karolinakr Nežiarli nám na Huga prosím 😁
Vitaj Ondrík 😁 nesleduj nás, kľudne sa zapoj 😉

@h2 toto musiš vidieť