Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@tanyag jaký ondrík zas, s duchom sa rozprávaš?
@karolinakr Haha 😃 noo ... správa sa momentálne ako duch 😁
Ja mám dnes strašnú depku. Od augusta mám celkovo zlé obdobie, najskôr len kvôli práci, od decembra problémy s mamou, momentálne som chorá, mám veľa práce a ešte aj zastupujem kolegu, ktorému ani neviem, čo je, už tretí týždeň nie je v robote, no konečná, najradšej by som upadla do umelého spánku a zobudila sa o niekoľko mesiacov.
@grof_monte_christo to su take debilne obdobia. ja som mala take nanic 4 roky ze sa nam doma sralo co sa mohlo. ale drzala som sa psycicky dobre az som sa cudovala, a drzala som aj teda cele svoje okolie. a potom som dostala kovid ktory bol v podstate mierny ale mna to uplne tak prevalcovalo psychicky vsetko to na mna asi spadlo za cele tie roky a prvy krat v zivote som mala depku. rok ma to drzalo. akoze vyhrabala som sa z toho sama a takto to ani na mne nikto nevidel ale strasnu nepohodu som citila takze sa uz vdaka tomu viem konecne vzit do niekoho kto tym trpi a nevie si pomoct.
no este ze si tu. tu ta aspom pobavime. 😉 ja mam takto kolegynu uz mesiac na PN nikto nevie preco a zastupujeme ju. mama ako?
@pralinka25 Mamu dnes preháňa, takže tiež zle a aj ona je chorá, chytili sme to od malej minulý týždeň. Mám pocit, že mám COVID, stratila som úplne čuch aj chuť, nedokázala som ochutiť obed, nič necítim.
@grof_monte_christo no je mozne ze je to kovid. tak sa pridas ku kolegovi a zostanes doma aj ty. ach no ked sa serie tak vsetko. mam pocit ze sa vsetko musi vzdy dokonale pokazit a az potom sa to zacne pomaly lepsit.
@pralinka25 Uvidím, ako mi bude. Nechcem to spraviť môjmu zákazníkovi, ktorý si túto prácu bude musieť spraviť sám, lebo u nás už na zástup nikto nie je. Má po 60 a mám s ním dobre pracovné vzťahy, keď nestíham, tak robotu spraví za mňa a ja zákazku vyuctujem, ako že som to spravila ja. Keď teraz aj ja vypadnem, on to nedá.
@grof_monte_christo ja chapem ale zas nerobis to schvalne.
@grof_monte_christo och, no poznám to, keď sa niečo začne kaziť a nie je tomu koniec.
Posielam veľa pozitívnej energie a kľudne sa príď vyrozprávať a posťažovať.
A našla som pozitívum v tom, že lepšie teraz ako potom, keď sa oteplí a budeme sa chcieť jašiť v záhrade 😊
@demodun Ďakujem, len potrebujem návod, ako toto teraz prežiť. Poplakala som si už, idem pracovať, nech to zajtra odovzdám.
@grof_monte_christo uf, no návod neexistuje, len zaťať zuby a vydržať. 🫤
A pozitívnu motiváciu, tes sa na bike, záhradu, daj si čoko alebo pohárik niečoho (ak nemáš nasadené lieky) 😉
Viem, že starostlivosť o takto chorého človeka je veľmi náročná. Ako je na tom mama psychicky? A veru poplac si, daj tie emócie von. Nedrž to v sebe. Nemáš nárok na opatrovateľku, aspoň na 2 hodky? Alebo je to starostlivosť o blízku osobu?
@grof_monte_christo Aj ja ti (aj tvojej mame) držím palce, nech to rýchlo prekonáte ☺️ Mne v ťažkých časoch pomáha myšlienka na to, že všetko raz skončí, že je to len obdobie, ktoré treba vydržať a bude zas lepšie 🙂
@demodun Vies co, o mamu práveže teraz nejde. Mám podozrenie, že v práci sa niečo stalo a kolega sa hodil na PN bez ohľadu na mňa. Prepustili tam za veľmi záhadných okolností kocku, ktorá sa na túto prácu 3 mesiace skolila, čiže túto prácu na zastupovanie mali ťahať teraz 2 ľudia a robím to teraz ja plus veľa mojej práce.
@grof_monte_christo ach, no chápem. To je celé divné. To už len vydržať a dúfať, že kolega sa rýchlo vráti. A nechceli ho prepustiť, keď píšeš, že je už starší. Ale to by zas nepripustili tú kočku 🤨 No je to celé divné.
Držím palce a keď tak si nasad aj nejaké vitamíny...
@demodun Nie, starší je tento môj zákazník, nie kolega. Je jehovista. To je to, že vôbec neviem, ako dlho to ešte potrvá.
@grof_monte_christo moze pn natahovat aj rok.
@pralinka25 no to môže. aj ja som mala kolegyňu rok na PN. No nebola to sranda 🫤
@demodun no ved aj na na striedacku az dve. Bolo to uplne psycho. Nakoniec aj tak odisli.
@pralinka25 no moja problém s chrbticou, ešte na chvíľu nastúpila, ale nakoniec tiež odišla.
@demodun to je najklasickejsia takato vymyslacia diagnoza. Moja to iste😀
Inak ak by to tu niekomu vadilo ze si tu nase opustacie vyplody cita kadekto da sa vytvorit na koni aj sukromna skupina
@pralinka25 Ak by sa náhodou vytvorila, nezabudnite na mňa 😁
@pralinka25 nó mne je v podstate jedno. Prispôsobim sa, len nezabudni na Ondra. Aby sa z toho nezrutil,😄
@grof_monte_christo Prepáč, že sa nezapájam. Len ja by som ani nevedela, čo napísať. Tie frázy, že po všetkom zlom, príde to dobré, určite čítať nechceš. Tak ja ti len prajem veľa síl na zvládnutie každej ťažkej situácie ❤️
@tanyag Ďakujem ♥️
Ale tak zas ondro je zakladajuci clen ten tam byt musi ked sa prihlasi.
A keby sme chceli byt velmi zle bosorky tak by sme tam dali aj marsa nech mu trosku dvihame tlak. 🤣
Hugo by sa snad pridal. Tam by nam mohol bezpecne porozpravat o svojej lovestory. 😍
Tanicka by nam tam zavse pridala trenera 😀

@karolinakr samozrejme, že ma rozkokošil. 😊
Ale už mu dajme pokoj, bo bude v strese, že po ňom ideme. A ako to vysvetlí svojej drahej 😄
Dúfam, že sa neurazí a vie že je to sranda.