icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

pralinka25
10. mar 2024

@demodun ktoru hugovu diskusiu myslis?

minka201
10. mar 2024

@karolinakr Kdesi som čítala takú múdrosť: Keď ešte nebol internet a sociálne siete, iba tvoji blízki vedeli, aký si sprostý. Teraz to už vedia všetci 🙂

demodun
10. mar 2024

@pralinka25 tu o PMS
A to dodržanie slova si aj veľmi cením, 👍

karolinakr
10. mar 2024

@minka201 haha

pralinka25
10. mar 2024

tak akoze ja velmi dobre viem co su ludia zac. nezijem v iluzii. realitu poznam velmi dobre. knihy by som mohla pisat. len niekde to tak nejak ocakavam a niekde ma to prekvapi.

pralinka25
10. mar 2024

@demodun tu som klasicky nezachytila 😀
joj PMS je super kategoria. to aj so mnou robi niekedy divy

miscellaneous
10. mar 2024

Milé dievčatá spolubosorky,

ospravedlňujem sa, že to tu potajme čítam a že som sa vám sem samozvane priplietla do super debaty (a vlastne Ondrovi do pôvodnej diskusie tiež).
Pokojne ma vypoklonkujte, ak usúdite, že som nevhodnou kandidátkou na vstup do vášho Witch Clubu - ale sa celkom dobrovoľne hlásim, lebo som vyhodnotila, že na tých metlách fičíme na veľmi podobnej vlne.
Ďakujem za prečítanie mojej žiadosti o prijatie, na dôkaz mojich čistých úmyslov pripájam priznanie, že patrím do kategórie 40+ tínedžeriek, eventuálne na vyzvanie doplním aj svoj portrét zo 17. storočia.

Vaša kolegyňa zo stredného Slovenska

tanyag
10. mar 2024

@pralinka25 Nesnaž sa to ani pochopiť...zbytočne...Ja som väčšinou na zahraničných fórach a tam sa s takým niečim nestretávam a ja ako cudzinec...tak ku mne by sa tiež mohli neviem ako správať...ale správajú sa slušne, podporujú...len si vezmi, ak by sa do slovenského diskusného fóra zamiešal nejaký Mohammed alebo Jing Jang...alebo ktokoľek z inej krajiny...už by sa do neho pustili...typické slovenské...Preto aj otec mojej dcéty, ktorý veľmi dobre pozná slovenskú mentalitu ma poprosil, že ak chcem s dcérou žiť na Slovensku, aby som radšej nikomu nevravela odkiaľ má otca...lebo sa bojí, že by si ju ľudia vzali v budúcnosti na mušku...čo nie je vylúčené...ale ak by áno, verím, že to nejako zvládneme..

Len si vezmite toho chalana...jooj Kolarovský či ako..čo má dieťa s Twinskou...tiež je mulat a tie komentáte na FB mi až srdce trhajú 😔

demodun
10. mar 2024

@miscellaneous no vitaj v klube a odparkuj metlu 💐🍹☕
Ten portrét, by som chcela vidieť 😄

miscellaneous
10. mar 2024

@demodun Ďakujem, je mi cťou. 😊 Ak bude net spolupracovať, okamžite doručím.

tanyag
10. mar 2024

@miscellaneous Haha 😃 Vitaj 😉 čím viac nás je, tým lepšie 😀

karolinakr
10. mar 2024

@tanyag on je mulat? ja som vždy bola v tom, že cigán..ale fešák

demodun
10. mar 2024

@tanyag iba má utvrdzujes v mojom rozhodnutí nefungovat na FB,

tanyag
10. mar 2024

@karolinakr Áno mulat...ani sa nečudujem, že mu zachutili a zavoniali drogy a skončil na psychiatrii ...

miscellaneous
10. mar 2024

@tanyag Ďakujeeem, tiež som toho názoru… 😇

tanyag
10. mar 2024

@demodun Ja síce FB mám, ale využívam len messenger...lebo čítať tie komentáre je niekedy fakt dosť ťažké na psychiku a čím viac sa snažíš pochopiť, čo daný človek, na ktorého nadávajú, urobil tým ľuďom, tým viac sa v tebe prehlbuje to presvedčenie, že my, národ slovenský, smerujeme tam, kam patríme...

karolinakr
10. mar 2024

@miscellaneous ked máš niečo k veci povedať, sa ozvi, to sa to potom prirodzene preklopí
aj marso tu pridával, potom sa zľakol a ušiel,až sa mu za pätami prášilo

karolinakr
10. mar 2024

@hugger ju má medzi obľúbenými, nenaleťte jej !! to bude nejaká špiónka 😀

marseillefan
10. mar 2024

@tanyag Neviem úplne o čom je tu reč, ale nie som odutý.. a na teba už vôbec nie.. vždy keď sa stretneme v nejakej diskusii, so záujmom si prečítam, čo tam napíšeš a lajk ti nedám len preto, aby si nevedela, že ťa stále žerem 🙂
Ale vieš, keď si s niekým nerozumieš, tak načo si budete navzájom kaziť deň.. mám tendenciu občas sa v diskusii zamotať do konfliktu, ale myslíš, že ma to baví alebo že mi to robí radosť? Ani trošku... práve naopak, kazí mi to náladu. A tu to už bolo pre mňa príliš osobné, kazil som náladu ja vám a vy ste kazili náladu mne. Myslím, že som urobil správnu vec, keď som sa stiahol...

tanyag
10. mar 2024

@marseillefan Len toľko ❤️

miscellaneous
10. mar 2024

@karolinakr Prisahám, že nie som, s huggerom sa nepoznáme, len sme pred časom vymenili pár písmeniek. Držím mu palce. 😉

karolinakr
10. mar 2024

@miscellaneous 😀 len aby

miscellaneous
10. mar 2024

@karolinakr Podozrievavosť voči neznámym živlom je úplne namieste, ale mám fakt čistý štít. Čestné bosorácke.

demodun
10. mar 2024

@marseillefan reč bola o vytvorení súkromnej skupiny. Ale sme to zatiaľ navrhli, lebo Ondro sa miestami prihlasuje a odhlasuje.
Aby to nebral ako vylúčenie zo skupiny a zas by dostal depku a tak, no.
A Tanu kľudne lajkni, dnes ráno sa sťažovala, že ju nikto nemá rád 😉

marseillefan
10. mar 2024

@demodun myslím si, že nie som vhodný kandidát na také niečo 🙂 ale ďakujem, že ste na mňa mysleli

demodun
10. mar 2024

@karolinakr teda ty si špión asi si tá dám medzi obľúbené, keď nájdem kde to je.
A pošlem ti aj ❤️😄

karolinakr
10. mar 2024

@demodun 😀

demodun
10. mar 2024

@miscellaneous ten portrét, už ťa mám 😄

miscellaneous
10. mar 2024

@demodun Ešte metla chýba a bola by som to celá ja... 😎
Pripájam originál.

demodun