icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

demodun
10. mar 2024

@miscellaneous kľudne sa odviaž.
A byť tebou ešte ju trochu potrápim, nech si Huga neprisvojuje 😉

karolinakr
10. mar 2024

@tanyag
ked ma naserieš, pošlem ti poštára Janka aj s Katkou Brychtovou a zavolam Huggera tam sa stretnete za stenou0

demodun
10. mar 2024

@karolinakr ach, no dobre, som z neho celá hotová.
Ešte aj zo Slovakboya a keď si spomeniem na ďalšie nicky, tak dopíšem 😊😊

demodun
10. mar 2024

Baby za chvíľu 200 strán 😱😱

demodun
10. mar 2024

@karolinakr to ešte funguje, tá pošta?

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
10. mar 2024
karolinakr
10. mar 2024

@demodun ale pre Táňu ich vzkriesim

tanyag
10. mar 2024

@karolinakr 😃😃 radšej Marsa 😁 Hugger by neprišiel 🤣

karolinakr
10. mar 2024

@demodun ale good idea nebol zlý ušiel aj výzorovo aj rozprávaním, taký stred

demodun
10. mar 2024

@tanyag ja stále tvrdím, že ideš po Marsovi. Ty máš zvláštny vkus ešte aj Šukaj a Fico 😱

hugger
10. mar 2024

@karolinakr

@miscellaneous nie je ziadna špiónka len ma nieco velmi spolocne s @grof_monte_christo 😌

demodun
10. mar 2024

@karolinakr ale ďakujem.
A Goodidea bol ozaj pohodak

tanyag
10. mar 2024

@demodun Veď ja idem 😉 netajím sa tým...každý to tu vie 😉

miscellaneous
10. mar 2024

@hugger
@grof_monte_christo
A to keby ste ešte vedeli, že pred pár týždňami som dočítala knihu Gróf Monte Christo (prvýkrát cca v pätnástich)... By mi už načisto nik neveril, takže si to nechávam pre seba.

grof_monte_christo
10. mar 2024

@miscellaneous Tvoj nick tu registrujem 2x. Prvýkrát v téme z minulého týždňa, inak netuším, či môžeme mať spoločné 😁

demodun
10. mar 2024

@grof_monte_christo ja som ju zazrela už dávnejšie, ale pamätám si len preto, že som rozmýšľala ako sa to číta 😊🤣

karolinakr
10. mar 2024

@grof_monte_christo
na huggerove hádanky nemám šancu odpovedať

karolinakr
10. mar 2024

@grof_monte_christo ešte sa hneváš za ten koment?

grof_monte_christo
10. mar 2024

@karolinakr za ktorý?

karolinakr
10. mar 2024

@grof_monte_christo ked nevieš, tak ok

demodun
10. mar 2024

@karolinakr asi bola jedna z 1.zien s ktorými tu komunikoval. Alebo s ňou riešil niečo iné 😉

h2
10. mar 2024

@tanyag 🤣🤣🤣 Ty si ma presne odhadla, priletím sem hlboko po polnoci, sama so sebou si pokecám a môžem ísť spať. Už 5 minút sa na tom rehocem. Ale dnes som už tu! Náročný víkend za nami, dnes určite nebudem tak dlho hore.
@miscellaneous Srdečne vítam novú bosorku. 😘

miscellaneous
10. mar 2024

@grof_monte_christo
Nuž, to vie len on sám. 🙂

tanyag
10. mar 2024

@h2 😉 haha noo párkrat som si všimla, že si tu pekne kecáš, s nikým sa nenaťahuješ, nehádaš, nikto ti neskáče do reči...proste pohodka...vykecáš sa a s úsmevom a hrdá na seba zaľahneš 😁 ja sa nad tým potom ráno usmievam a vždy si poviem, že aká zlatá 😁

grof_monte_christo
10. mar 2024

@miscellaneous Asi tak, alebo si len myslí, že máme niečo spoločné, veď nepozná ani jednu z nás 😉

miscellaneous
10. mar 2024

@grof_monte_christo Pravda. 🙂

h2
10. mar 2024

@tanyag Veď to je už moja jediná šanca, ako tu nikoho nevytočiť: prídem si sem po pol druhej v noci, rýchlo niečo napíšem a zdrhám. 🤣

miscellaneous
10. mar 2024

@h2 Ďakujem... 🙂 Inak ti takto verejne musím vystrúhať hlbokú poklonu, čo sa tvojho výzoru týka. Pamätám si tvoju fotku, čo si sem dávnejšie na chvíľu zavesila, a teda ak ja v tvojom veku budem čo len spolovice vyzerať tak výborne, prestanem sa rozprávať sama so sebou.

h2
10. mar 2024

@miscellaneous 😍 Ach, veľmi pekne ďakujem, toto ma neskutočne zahrialo pri srdci. 😘 Som totiž pár dní po 49 narodkách a chytá ma panika, že o rok 50, to už budem oficiálne stará ježibaba. 😭