Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@h2 I prd. Oficiálne sa prídavné meno "starý" u bosoriek skloňuje až od nejakých 600. narodiek. Dovtedy sme mladice.
@miscellaneous súhlas 👍
@pralinka25 A pamätám si aj teba - ty si tiež veľmi pohľadná bytosť. 😍
@miscellaneous Aj pralinka tu mala fotku?
@minka201 Áno, je krásna (pralinka, nie fotka ako taká 🙂).
@demodun Áno? Ja by som Huga brala až na základe komentárov, odkedy má priateľku a sme ho na isté veci upozornili 😁. Dovtedy mi dosť veci vadilo 🙂
@pralinka25 udeľ potom prosím nejakú pralinku. Bo ja dnes asi zaspím po rozprávke a Diplom nestihnem 😄
@zuzitko74 Dúfam, že si mala vydarený narodeninový deň. Nech sa ti naďalej krásne bosoráči na tomto zemeguľovi.
@grof_monte_christo no veď ja píšem keby. nemyslím, že by som sa išla rozvádzať. 😉
Zatiaľ ho ešte trochu vycepujeme 🤣
@demodun Veď jasné. Ja to píšem len z hľadiska, či by bol pre mňa vhodny na základe toho, čo písal / píše.
@zuzitko74 tortička bola?🎉🎂
@grof_monte_christo a pochybujem, že by mal záujem. Určite by niečo našiel. Asi by som bola preňho moc bláznivá 😄
@h2 tak to bola ta velka navšteva? nemaš 29.2.narodky? to by bol krasny dátum
a pochval sa kucharka ake menu si mala? ked sa ti nechce písať, hoď foto!
@demodun Ty nesplnas hlavne vekový limit 😁
@miscellaneous Presne, podľa mojich predstáv.
@tanyag Ďakujem.
@karolinakr Tortičky boli tri. Jednu sme ešte ani nenačali. Zajtra asi poprosím kolegyne, aby mi podali pomocnú pusu.
@demodun Ďakujem.
@grof_monte_christo to je?
@grof_monte_christo 😭😭😭
Už som stará raketa čo 😄
@grof_monte_christo práveže predtým mal @hugger úplne super názory..ja ho tu registrujem už dlho...predtým som tu bola pod iným menom 🤣 ale sama poznáš, že ak sa necháš niekym vytočiť, účet zmažeš 🤣...to s tým zmätením ohľadne jeho rozchodu a delením majetku atď. nepovažujem za podstatné...proste chcel z toho výjsť čo najlepšie...ale nechal si poradiť, bol vždy galantný...neuráža, teraz je trocha zdržanlivejší, čo je na jednej strane super...my bosorky by sme ho len pokazili, tak sa trocha drží stranou 😉 a hlavne verím, že konečne našiel to, po čom celé tie roky túžil...každý si zaslúži štastie a lásku ... nikto by nemal žiť život, ktorý mu nevyhovuje 😉
@demodun Nie, nemáš ešte 40.

@karolinakr nemam milenku 🤨