icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

avonladyba
29. dec 2023

Aká žena, keď si k žene ešte ani nepričuchol (pre istotu)?

lenkasarka
29. dec 2023

@ondro1122 to čo píšeš je absolútna hlúposť. Ak je tvoje rozhodnutie zostať sám je to v poriadku,ale tie obhajoby prečo ai sa tak rozhodol tie sú hlúpe.

ondro1122
autor
29. dec 2023

Tie rady terapeutov sú slabota. Naprosto.

avonladyba
29. dec 2023

Pokiaľ nie si mentálne zaostalejsi, tak zo správania ženy zistíš či je s Tebou z lásky alebo z iného dovodu, jednoducho to vidieť.

ondro1122
autor
29. dec 2023

Viem iba o páru ľuďoch, že sú tí praví kamaráti...a nevymýšľam si nič aj kamarátov si treba vyberať s rozvahou. Ohovaračky spoza chrbát sú stále.

ondro1122
autor
29. dec 2023

@avonladyba Nooo nie vždy sa to dá odhaliť

sterea
29. dec 2023

@ondro1122 ako sa hovorí podľa seba súdim teba. Ako by som počula môjho ex. Vživote som mu nezahla, napriek tomu boli scény za každú blbosť. Tomuto sa hovorí žiarlivosť, vyhľadaj pomoc psychológa !!!! Dá sa to riešiť.

ondro1122
autor
29. dec 2023

Chcel by som len čistý vzťah nič viac. Žiadne, že som s tebou len pre to, že mám u teba istotu, henten je krajší ale neverník a pod.

pralinka25
29. dec 2023

@ondro1122 tolke roky sa v tom cyklis a placas. uz si mohol byt za vodou keby si sa svojmu vnutru venoval aspon tolko co svalom. tie ti s t ymto zmyslanim budu nanic.

ondro1122
autor
29. dec 2023

@lenkasarka A z akého dôvodu si myslíš, že chcem ostať sám ?

marca12
29. dec 2023

@ondro1122 Ty by si mal nieco robit so svojou hlavou. Najst stratene sebavedomie a potom by si neriesil,ci ma tvoja zena niekoho v hlave. Nemozes mat momentalne priatelku,znicil by si vsetko svojou ziarlivostou. Uvedom si,ze zena nie je tvoj majetok. Ze sa pozrie na ineho alebo sa pozrie na pekneho modela,neznamena,ze ta ide podvadzat. Ano,ludia podvadzaju a aj ja mam pocit,ze uz pomaly kazdy s kazdym nieco ma,ale mojmu verim,aj ked pocitam s moznostou,ze sa moze stat,ze bude neverny. No neriesim to,zijeme,uzivame si a ked to pride,potom sa s tym vysporiadam. A ked aj bude neverna,nie je to posledna zena na svete. Neupinaj sa tak strasne. Zivot je krasny a vo dvojici este krajsi. Ak sa stretnu dvaja nezakomplexovani ludia so zdravym sebavedomim,tak vztah je naozaj krasny.

ondro1122
autor
29. dec 2023

@marca12 Moja povaha sa asi nezmení. Keby som chcel ostať sám nemusím riešiť, že sa nejaká žena pozrie na druhého. Muži prežívajú rozchody o dosť horšie. Myslím, že sme psychicky labilnejší.

ondro1122
autor
29. dec 2023

Mám často o tom rozhovory s otcom. Sám som mu povedal. Dedo už si. Odomňa sa asi vnúčaťa nedočkáš.

roja01
29. dec 2023

@ondro1122 jednoducho som taky...podozrievavy. To je vyhovorka. Kazdy ma schopnost a aj povinnost voci sebe selektovat svoje myslienky. Ked sa naucis venova pozornost tomu co bude pre tvoj rozvoj spravne a budes vediet ovladat tie negativne myslienky, az potom si zasluzis dobry vztah.

minka201
29. dec 2023

@ondro1122 Myslím, že tvojím problémom je to, že nevieš zniesť svoju nedokonalosť. Nevieš zniesť, že pre žiadnu ženu nebudeš ten najkrajší, najsexi, najšikovnejší a najdokonalejší chlap.
Ale byť nedokonalým je úplne prirodzené. Nikto, naozaj nikto nie je dokonalý.
A láska nie je o nájdení najdokonalejšieho partnera, ale o tvojom rozhodnutí. Presne, ako písala baba vyššie - o tom, že sa každý deň znova a znova rozhodneš pre toho jedného človeka 🙂 A ver tomu, že keby si aj bol najkrajší, najdokonalejší muž na tejto planéte a mal by si babu, začalo by ti vadiť, že ťa má rada len pre tvoju dokonalosť.
Pokiaľ si toto neuvedomíš a neodpustíš si to, že nie si dokonalý, neoplatí sa ti začínať žiadny vzťah.

ivangeline
29. dec 2023

@ondro1122 ...a s tym sa da pracovat tiez.

ondro1122
autor
29. dec 2023

@minka201 Je na tom niečo pravdy...ale fakt...napríklad ľúbila ma nejaká pre peniaze a keby došli ?...alebo ľúbila by ma nejaká pre telo...nebodaj sa mi stane zranenie alebo budem vážne chorý, priberiem čo urobí ? Dakedy si fakt prajem, že som sa mal narodiť ako flegmatik.

rorino
29. dec 2023

@ondro1122 tak to urobíš lepšie,keď žiadnu nebudeš trápiť svojou povahou,a ešte nebodaj takú,ktorá by si dovolila ťa mať rada,iba by trpela.Je najľahšie povedať,som taký,ale keď ti to vyhovuje,tak celá šťastia.

lenkasarka
29. dec 2023

@ondro1122 predsa to máš hneď v názve témy. Ozaj si mi položil takto otázku ?🤦‍♀️

lavender94
29. dec 2023

@ondro1122 ty riešiš strašne hovadiny. To si taky strašne bohatý a výnimočne nádherný, že by ťa mali ženy chcieť z vypočítavých dôvodov? Nechcem sa ta nijak dotknúť, ale toto väčšinou píšu muži, ktorí maju priemerný vzhľad a plat tak isto. A áno, ženy myslia na iných mužov. Proste to tak tak je. Povie si každá, ze ten je pekný, ale to neznamená, že svojho muža opustí, lebo v telke alebo ma ulici videla nejakého borca. Tak isto sa žene môže snívať o niekom inom, ale s realitou to nemá nič spoločné.
Vyhľadaj pomoc psychológa, máš veľký problém so sebavedomým a máš totálne pokrivené vnímanie vzťahov. Ak s tým nechceš nic urobiť, ostan naozaj sám. Pre dobro tých nešťastníc, ktoré by o teba mali záujem

levandula7
29. dec 2023

wow, ty si riadne zakomplexovaný 🙂 šup na terapiu, asap

ondro1122
autor
29. dec 2023

@lenkasarka Prepáč zle som prečítal tvoju predošlu odpoveď...som si myslel, že píšeš, že sa vyhováram na niečo, že prečo chcem ostať sám

ondro1122
autor
29. dec 2023

@lavender94 Vsak práve nie som nádherný 😀 toto som už písal.. ale chcel by som byť...malé predlaktia, telo skoro bez svalu...Nie som príťažlivý fakt asi by som mal ostať sám...Nie som žiadnej typ

asocial
29. dec 2023

@ondro1122 ja som ti už raz napísala, že nie je nič horšie ako zakomplexovaný a žiarlivý chlap
Možno čakáš povzbudenie, ale úprimne - radšej buď sám, lebo toto je celé zle.

lavender94
29. dec 2023

@ondro1122 možno by si aj bol vizuálne v pohode, ale ty sa tak strašne zhadzujes správaním že to musí odradiť každú. Tebe sa stalo niečo v živote? Tvoji rodičia maju aký vzťah? Lebo takéto zmýšľanie z ničoho nič asi nevzniklo

kikusha2212
29. dec 2023

Mna by len zaujimalo preco mas takto zafixovane zeny, ze kazdy den tuzia po inom zrebcovi. To skor muzi tak funguju. Pokial je muz normalny, tak zena netuzi po inom.

minka201
29. dec 2023

@ondro1122 Neboj, existujú aj páry, ktoré zostali spolu v dobrom aj v zlom, stoja pri sebe v ťažkej chorobe, vo finančných ťažkostiach a v oveľa horších situáciách ako je pribratie. Ale ak si sa rozhodol, že niečomu alebo niekomu nebudeš veriť, tu na koníku ťa o opaku nepresvedčíme.

zuzitko74
29. dec 2023

Zaujímalo by ma, prečo si sa rozhodol schovať sa práve do takejto ,,masky".

loliki
29. dec 2023

@ondro1122 Uvedomuješ si, že nie si úplne dokonalý, aj to že si zraniteľný. Tvoje obavy z nového vzťahu môžu prameniť z tvojich zranení, z rozchodov, sklamaní. Túžiš po láske, ale nechceš byť znovu zranený. To staré zranenie sa musí zahojiť. Ten vzťah je o tom, že niekoho miluješ natoľko, že už odkladáš svoj ochranný štít a ideš do rizika, že ten druhý ťa zraní. Mnohí to zažívajú, je toho plný MK. Na to slúži komunikácia, aby sa riešili problémy vo vzťahu.

aurora33
29. dec 2023

@ondro1122 podla mňa ty nevieš vydržať ani sám so sebou. Strašný chlap. Naozaj buď radšej sám. Urobíš tým službu svetu.