Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
Chvalabohu, ze ta ziadna nechce... len by si jej zivot znicil...
@ondro1122 kde už dosiahla ľudská sebestrednost,že chceš diktovať na čo ten druhý myslí a myslieť si ,že každá žena čo sa na teba pozrie má o teba záujem, veď možno si ani jedna neuvedomí ,že si tam alebo ďakuje Bohu,že má partnera akého má a nie tebe.Prosim zostan s tvojimi dvoma priateľkami a teš sa len s nimi, tie nikdy na iného nepomyslia
Ty píšeš, že žena môže zatúžiť po niekom inom.Ale veď ty rovnako môžeš zatúžiť po niekom inom.
Po dlhšom čase zistíš,že každá žena má chyby. Tak ako aj ty máš svoje chyby.Potom sa aj ty každý deň v živote budeš rozhodovať, či je to na pokračovanie vzťahu alebo na koniec.
Alternatív ako môže skončiť vzťah je milión. Rovnako alo je milión dôvodov,prečo má vzťah zmysel.
Ty vidíš len jednu možnosť-nemožnosť vzťahu.Nie si teraz pripravený na vzťah. Neviem koľko máš rokov a či sa to zmení. Možno časom,keď sa prestaneš brať tak vážne. Držím palce.
Tebe škoda odpovedat, lebo ideš si svoje 5 diskusii, 100 odpovedi a stale len to iste melieš ...
Na to, aby zena nemyslelana ineho potrebuješ niečo ponuknuť a mat nejake kvality..Okrem sebaĺutovania, fňukania, žiarlivosti, nízkeho sebavedomia, majetníckosti, a slabšej fyzickej kondície čo ponúkaš?..Každa žena chce chlapa, o ktoreho sa môže opriet a pyšne si vykračovat na ulici, pre každu mužnost znamena niečo ine..Ty aj keby si sa nejakej páčil, rečami ju odoženieš..Dovtedy budeš do nej hustiť, kym nevezme nohy na ramená..
@ondro1122 pokial chces mat vztah tak musis risknut,ze ti moze aj niekto ublizit,zranit ta,alebo ze ty niekomu ublizis,zranis ho. Mas skreslenu predstavu o zenach,vykreslujes nas ako vypocutave zmije co sa na niekoho namotaju kvoli peniazom,krase,aby neboli same atd. Iste,aj take zeny su,ale drviva vacsina hlada svoju polovicku,ktora by s nou kracala zivotom. Niekoho kto ma nejake zamestnanie,vzdelanie,ma nieco v hlave,samozrejme aj sympatie hraju rolu,krasa ok,ale nemyslim si ze je to top parameter vo vztahu. Zijes vo svete kde nikomu neveris,uz len tak pre istotu,ale sam nechces byt 🙄. A vlastne ty co chces ponuknut zene okrem ziarlivosti a predsudkov? Mas nieco pre co by ta zeny chceli?
@h2 ešte ty niečo povedz
@karolinakr Jéj, vďaka za upozornenie, Ondrejko má zase svoj deň? Idem čítať.
@h2 😂😂
@karolinakr Vieš čo, napokon som nedočítala ani úvodný príspevok. Veď to je stále o tom istom. Ja som s ním mala božskú trpezlivosť, ale všetko má svoje hranice. Nedá sa pomôcť tomu, kto sám nechce. 🤷♀️
Ja si myslim, ze nadpis vravi za vsetko...este by si mal zajst aj na sterilizaciu..prosim ta, nerozmnozuj sa....ne psychoterapeut abo tak, ale rozhodne sterilizaciau u teba je prioritou v novom roku...
@h2 ja sa tiež čudujem, že založi 10 diskusií, otazka ta ista, odpovede rôzne a k veci, argumenty logicke a zdrave a on na to, tu istu svoju teoriu potvrdzuje uź 150x..Či on neni strelený, ešte toto si povedzme
@karolinakr Ja som myslela, že konečne niečo nové napíše, že sa nedajbože niečo uňho zmenilo... Ale kdeže, stále tá istá pesnička. Čiže sorry, že ťa sklamem, ale nevidím zmysel v tom, písať zas a znova to, čo som mu už viackrát napísala a na úrodnú pôdu to nepadlo. 😒
toto je fakt hrozne, neviem, ako si mohol prist k takemu tazkemu zamindrakovaniu, ale tak niekto to asi musi schytat zhodou vsetkych faktorov. mozno by pomohla nejaka psychoterapia a mozno ani to nie...
nedavno som citala knihu, co napisal matthew perry, trochu mi to pripomenulo. ten sa musel s kazdou hned rozist, lebo inak by sa ona rozisla s nim... namiesto toho vsetko "riesil" alkoholom a liekami proti bolesti, ktorych hltal denne cez 50. niecim tu dieru bolo treba zakryt. to vidim velmi velakrat u chlapov, co su strasne nezavisli od vztahov a pritom zavisli na roznych substanciach... pretoze clovek je tak proste naprogramovany. na lasku. len tak na zamyslenie...
Ondro, hovorim ti v mene viacerych, načo sa pytaš, ked si o svojej teorii nehynuco presvedčeny? Ono ty aj otraviš posluchačov. Vsak inteligencia je aj v tom, že aspon zvažiš zmenit postoj, ked niečo robiš nespravne ..alebo sa v niečom mýliš
Tymto zmyšlanim alfa samec nikdy nebudeš
@kiwi3 inak toto je presne. ta zavislost. clovek potrebuje na prezitie lasku. dokonca bol ak vyskum na dojcatach kde sa zistilo ze nestaci mat naplnene bio potreby. a kto nema pristup k laske nahradza si ju inak.
@maria1989 ty ale toto je dobrý napad, ježibabu, ta sa ho nebude pytat na dovolenie. staršiu ženu, čo ho bude drilovat a usexuje k smrti, aj zabudne, že ma nejake komplexy
@marseillefan 😀
@lavender94 Nemôžem byť vizuálne v pohode...keby hej tak mám viac zaujemkýň
@kikusha2212 Ja som napísal, že aj muži
@loliki Nemal som ani jeden vzťah ale toľko počujem o tej nevere, že sa ho bojím mať
@minenkak Neviem aké dve priateľky myslíš 😁
Ja ani sám neviem čo chcem od vás počuť...každý deň len myslím na svoj vzhľad a na nič iné...Nič iné ma nezaujíma...len vzhľad, vzhľad a vzhľad...ide mi z toho až hlava puknúť....Cítim sa akoby mi život utekal cez prsty...mám 26 a cítim, že už nebudem vyzerať tak ako by som chcel ja...Že sa nikomu nebudem páčiť...Predtým som ten vzhľad neriešil a myslím, že som už premrhal svoj čas...Nič sa mi nechce, pretože v tom nevidím zmysel...Navariť si ? Nie, veď to zo mňa fešáka neurobí, Pomôcť otcovi ? Tiež nie, aj tak nebudem príťažlivý... Mám pocit, že som premrhal život a už nebudem nikdy ženu priťahovať fyzicky Asi fakt by som chcel byť jeden z najväčších fešákov. Ja nechcem ženu, ktorá si ma vyberie len preto, že sa pred vyrysovanými fešákom hanbí vyzliecť a bola by nútená so sebou niečo robiť. Toto ani náhodou.
@ondro1122 mam jedneho rovnako zufaleho znameho, ako si ty. Ked prestane brat lieky na hlavu, zacne mi vypisovat, ako ma vzdy chcel, ako chce so mnou vztah, ako isto nie je moj typ, pripadne ci nemozeme mat aspon sex. Ked mu napisem, ze nemam zaujem, som rovnako frigidna ako jeho byvala 🤦♀️ Je to otravne, unavne a chore. Dam ti na neho kontakt a mozes sa s nim skusit dat dokopy, ked zeny su neverne. Mozno budete krasne zufaly ufnukany par 😂
S takým spôsobom uvažovania určite ostaň radšej sam a na sex si pripadme zaplať nejakú tú "amaterku"lebo v reálnom vzťahu by si sa zbláznil ty a aj dotyčná (alebo by ta jednoducho opustila). A nie kvôli tvojmu výzoru,lebo ten je úplne irelevantny, keďže" koľko ľudí, toľko chutí "ale tomu, ako premýšľas a aké scenáre si už vopred vytváras. Veď aj keby si mal tu najmilsiu a najvernejšiu dievčinu, tak ty jej veriť proste nebudeš a budeš stále si len predstavovať, čo sa možno deje v jej hlave. A budeš sa tým trápiť, ju s tým trápiť, vôbec nebudeš schopný si vychutnať trebárs prítomný okamih, ci už pri sexe alebo len tak pri filme v telke, lebo budeš mat len v hlave svoje (sorry ale nie zdravé) myšlienky.
Takže bud naozaj kvalitna psychoterapia, alebo ži do konca života sam.
Inak co sa týka výzoru, keď som bola študentka na VŠ, na praxi v nemocnici mali sme jedného pacienta, skutočne by nikdy nedostal nijaké miesto v modelingu, skôr nižší, pri sebe,sám o sebe povedal, ze vie, ze nie je žiadny "lfasamec". Mohol mať okolo 35 rokov už si nepamätám, možno viac, možno menej.
Žena ta nim chodila denne, a prvýkrát keď sme ju videli, tak naozaj nám napadlo, ze kde takú sexicu ten nevýrazný chlapík zbalil. No bolo vidno, ze ona ho skutočne ľúbi, taká milota a neha z nich žiarila, ze to sa nedá predstierať.
Ale postupne (lezalu nás dosť dlho, bolo to doliecovacie oddelenie, bol po autonehode) sme pochopili, v com je jeho kúzlo. Bol neskutočne vtipný, zábavný,rozhľadeny, proste niečo z neho vyžarovalo a normálne sme hocikedy len tak zašli na izbu, pokecat s nim, po sťažovať sa na ťažké skúšky, profakov a podobne. Ani sme netušili, ako dokázal vždy síce pochopiť vážnosť situácie ale zároveň ju odľahčiť.
A pritom nikdy nemal nijaké "nechutne" narážky, žiadne dvojzmyselne debaty. A my (vtedy 20 ročné žaby) sme asi vtedy pochopili, ze nie je všetko o výzore..
Ondro, ty si blbec, ženy idu aj skor po povahe ako vyzore, to skor muži žiadaju vizaž..Prečo tolko ženskych časopisov ma 75% obsahu o kozmetike a mode? Ty nie aby si to využil, že ženy hladaju povahu ( každy muž, len trochu krajši od čerta je zadany) vsak sa prejdi po ulici, aki chlapi maju partnerky,
tak budeš tu filozofovat o vizaži ako o nesmrtelnosti chrusta
Tvoja paranoja vyustila už do nejakej choroby By ma zaujimalo, čo tvoji rodičia hovoria na toto
A okrem toho Ondro maš posilovne, plavarne, fitka, plastickych chirurgov, dobre obchody s kozmetikou, oblečenim, dentalne ambulancie - dneska je tolko možnosti, vyživovych poradcov a fitnestrenerov...Ked ti na tom vyzore tak zaleži, tak investuj vsetky peniaze do sebarozvoja a niečo z teba by mohlo byt
Nie taketo fňukania a depresivne myšlienky, že tvoj život v 26 skončil
A dobru psychoterapiu

@ondro1122 bol si už niekedy u nejakého psychoterapeuta, keď píšeš, že ich rady sú slabota? Lebo oni v prvom rade málokedy dávajú priame rady. Terapie prebiehajú inak ako len tak, ze ti povie motivačný citat. Je to normálne liečba psychického zdravia. A treba chodiť pravidelne kým nenastane zmena v tvojom prežívaní.