icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

karolinakr
10. mar 2024

@demodun akaože pätdesiatnik si ide dávať vekový limit, tak good luck to him

demodun
Autor odpoveď zmazal
h2
10. mar 2024

@karolinakr Nie, už v marci to bolo, tento týždeň. Čo sa fotenia jedla týka, v tomto som nemoderná, nič som nefotila. A ako správna bosorka, väčšinu všetkého, čo sme jedli, varil môj muž. 😄

minka201
10. mar 2024

@zuzitko74 Jej, gratulujem k narodeninám 🌷☺️.

karolinakr
10. mar 2024

@tanyag ktorý to bol nick? ak ne, pošli do správy

grof_monte_christo
10. mar 2024

@tanyag Každý máme svoje vlastné kritériá, na základe ktorých usudzujeme, či by bol pre nás niekto vhodný do intímneho vzťahu alebo nie, čisto teoreticky. A ako som písala, na základe toho, čo písal predtým, pre mňa nie.

demodun
10. mar 2024

@h2 😱😱a tebe sme negratulovali. Všetko len to najlepšie a najkrajšie prajem. A nech ťa drahý a mačky poslúchajú 💐🥂

h2
10. mar 2024

@demodun Ďakujem veľmi pekne. 😘

minka201
10. mar 2024

@h2 Aj tebe dodatočne všetko najlepšie k narodeninám 🌹🌹

zuzitko74
10. mar 2024

@h2 Hej, presne dnes.

sticker
demodun
10. mar 2024

@grof_monte_christo samozrejme. A ja som zase proti vzťahom na diaľku.
No nič, nie sme si súdení 🤣🤣😭

karolinakr
10. mar 2024

@demodun
nie sme si sudeni hehe

demodun
10. mar 2024

@karolinakr sa nesmej cudziemu nešťastiu

karolinakr
10. mar 2024

@demodun 😀

karolinakr
10. mar 2024

@demodun keby som ti za každým poslala cukrík, ked ma rozosmeješ, už by si bola Guľko Bombuľko

demodun
10. mar 2024

@karolinakr jój to môžeš, ja sladké môžem.
A podelím sa aj s trénerom. 😄

tanyag
10. mar 2024

@h2 Všetko najlepšie dodatočne 🎂😊

tanyag
10. mar 2024

@grof_monte_christo Samozrejme 😉 ja aj tak najviac žeriem Marsa 😁 nepriťahujú ma sladkí muži 🤣

tanyag
10. mar 2024

@karolinakr ehm...keby ja pamätala 🤣🤣🤣 vážne netuším ...ale skúsim kuknúť staré emaily, možno sa k tomu nejako dopracujem 🫣

grof_monte_christo
10. mar 2024

@tanyag Každý sme iný 😉. Ja som zas ťažký romantik a potrebujem veľa pozornosti 😁

karolinakr
10. mar 2024

@tanyag wtf?

karolinakr
10. mar 2024
karolinakr
10. mar 2024

@tanyag
@grof_monte_christo
no a ja mam rada medzitým - romantického grázla😀
hlási sa niekto?

grof_monte_christo
10. mar 2024

@karolinakr Ty, to ti je tiež zaujímavá kombinácia.

demodun
10. mar 2024

@tanyag zase si robíš srandu. Ale pokračuj a ja ti tú Viedeň vybavím 😉

karolinakr
10. mar 2024

@grof_monte_christo vidiš
hugger je na mňa moc slušak, marso moc perverzak, nejaky stred

tanyag
10. mar 2024

@karolinakr Ondro je stred 🫣

karolinakr
10. mar 2024
minka201
10. mar 2024

@tanyag Vážne Marso? 🤣🤣😅
@karolinakr Ja som nikdy nebola na grazlikov 😄, mne sa páčili tí slušní.
@grof_monte_christo K tvojmu vkusu sa prikláňam asi najviac ☺️

karolinakr
10. mar 2024

@minka201 ano, ale citlivý grázel, to je iné
hulvátov neznášam