Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@zuzitko74 coooooo? ty mas dnes narodky????? tak vsetko najlepsie. a inak ako preco nie sme na party? a kde mame tortu????? zacinate ma stvat!

@tanyag to si ma teraz chcela odrovnať, nech už viac nepíšem?
@pralinka25 stavim sa, že h2 pojde zajtra s dvoma kabelami plnymi do roboty
@demodun
@minka201
@karolinakr
Dievčatá, nerobím si srandu...Akože nemám rada vulgárnych mužov...takých, pre ktorých sú vulgarizmy v bežnom slovníku...toto sa mi nepáči.. ale mám rada mužov, ktorí sa neboja žien, ktorí, keď som "neposlušná" ma prehnú cez koleno 🤣🤣🤣 a dajú mi poriadne palicou po zadku 🤣🤣🤣 obrazne povedané...proste muža, ktorý si síce váži ženu, rešpektuje ju...ale v intímnej oblasti je MUŽ a nie nežný romantik ...A Marso v mojích očiach je muž, ktorý nepríde za manželkou sladký ako med a nebude sa jej podlizovať, lebo niečo chce...proste príde, prehne, vezme si a vybavené 🫣🫣🫣
Nooo a asi ma aj vyhodíte z klubu bosoriek 🤔
@karolinakr Určite nie 😉 len píš píš..ospravedlňujem sa 😁
takze vitam noveho clena pripajam uvitacie pralinky @miscellaneous 😀
P.S. Nezjedz ich vsetky pretoze budes musiet vyhladat taninho trenera. 😝
P.S.2 ooooo a dakujem za kompliment. neuveritelne ze si fotku videla bola tu len sekundu a v tej druhej teme tiez pomerne kratko.
@tanyag nemaš sa za čo, ale Ondro je babovka a to ma ozaj nemòže rozpáliť
@h2 tak aj ked si nas nepozvala na party posielam narodeninove pralinky. vsetko najlepsie a ty ich za trest musis zjest vsetky! nezmestis sa do plaviek 😝
@karolinakr On sa pochlapí...ja ho zmením na muža na nepoznanie 😁
@zuzitko74 no a tebe tiez vsetko najlepsie k dnesnemu sviatku. 😉
P.S. pisem si - party nebola 😀
@tanyag tak po zadku 😅
@pralinka25 No hej 🫣
tak sa teda nejako postupne vyjadrite ci zostaneme tu alebo sa presunieme niekam kde by sa sem tam dalo rozoberat aj nieco co nemusi vidiet pol kona. pripadne rozrastanie clenov nie je vylucene ked niekde niekto objavi novu bosorku alebo kacira kludne mozeme pridat.
@tanyag pockaj teraz ti napise hned zo 5 uchylov

@pralinka25 Ďakujem ti preveľmi! Pokúsim sa o nemožné a nechám si jednu aj na zajtra. 😅
Ja som inak z tej sorty (pozor, sorty, nie torty), ktorá si po kulinárskej stránke život užíva plnými priehrštiami (občas doslova 😅), takže v tomto smere mávam problém s pudom sebazáchovy.
Tréneri ma dákosi netankujú, tých vám nezištne doprajem komplet všetkých - u Táninho by som vám mohla teor. robiť pedagogický dozor, resp. gardedámu, aby ste to neprehnali s tým slintaním. 😇
A že som zahliadla tvoju podobizeň, je fakt haluz, ja všetko zmeškám, v tomto si môžeme virtuálne podať ruky. 🤗
@pralinka25 Ó, ďakujem, vyzerajú mňamózne.

@pralinka25 Ondro vraví, že kľudne môžeme založiť skupinu bosoriek, aspoň mu to pomôže odpútať sa od MK a nemusí tu sliediť a čítať, čo píšeme...😁
@miscellaneous nuz to bol asi osud. sladke ja mozem a vlastne moja oblubena cinnost je jedenie. moj muz hovori ze jem len raz denne ale vkuse. prevracia ocami pretoze kamkolvek ideme ja nesiem plnu tasku jedla. napriklad v piatok sme sli len 30 minut autom a ja som si vzala do auta desiatu aby som nebola hladna a do termosky som si spravila caj. po prichode tam som ho okamzite uvarila na kavu a potom veceru. priznam sa ze jedlom som stravila viac casu ako prezeranim si motoriek. 🙈
ked ideme na vylet este ani nepustime mesto a ja uz mam prvu cast jedla urcenu na cestu zjedenu. vyhovaram sa na deti ze to chystam pre ne 😝
trener ... no ja svojho ziadneho nemam tak taninho som si trochu osvojila 😀
P.S. O N D R O to ty tomu vazne veris ze slintame? akoze je fesny ale uprimne sny sa mi o nom nesnivaju. ani by som za nim neutekala a ako sa poznam ja by som si ho v beznom zivote ani nevsimla na ulici pretoze som extremne nevsimavy clovek a kludne by som mohla narazit aj do joohnyho deepa a ani by som si nevsimla ze je to on. mozno by som mu povedala nech uhne 😀
@tanyag nech netrepe a prida sa. bez nas mu bude smutno. kto mu bude davat pralinky a diplomy a medaile?
@pralinka25 KĽÚČENKY si zabudla!!!!!
@tanyag presne. este ze si tu! to je skoda o to prist nie?
@tanyag to si si zalozila novy fb aby ste si pisali ci si mu poodhalila svoju identitu?
@pralinka25 Podajme si ruky 🤣 my sme s Ondrom viedli konverzáciu o vlajkách v centre Košíc 🤣🤣🤣 a on nechápal ako je možné, že som si ich nevšimla...no možné to je...lebo ja keď som von, som hluchá a slepá a aj nemá 🤣🤣🤣 ja si absolútne nič a nikoho nevšímam...pokiaľ do mňa niekto nekopne, alebo na mňa nezakričí, alebo mi nezazvoní mobil, nech spomalím a otočím sa 🤣
@pralinka25 Nevie moju indentitu 😉 a tak to aj ostane 😉
@tanyag ved toto. ja uz vsetkym radsej hovorim ze ak ma stretnu nech ma oslovia lebo ja jednoducho nevnimam. ze nie som nastvana ani sa im nevyhybam len som skratka v tomto nemtava. takze ja rozhodne na ulici ani nikde inde na nikoho neslintam. ja som si ani mojho vlastneho muza nevsimla kym ma nezacal uplne jasne balit.
o tom ze si nevsimam svet okolo seba svedci aj to ze som zabludila do vlastneho domu v meste kde zijem od narodenia.
@pralinka25 Guĺko Bombuĺko II.
@pralinka25
@tanyag
☺️ Máme to sťaby cez kopirák. Myslela som, že to len mne sa môže také prihodiť, že “v teréne” nie som schopná zaregistrovať ani vlastnú rodinu. Ľuďom prízvukujem, aby ma buď potkli, alebo kopli do hlavy, inak bez šance.
Jediné, čo bezpečne neunikne môjmu inak ľahostajnému oku, sú psy. 😄
@pralinka25 🤣🤣 podarená si 😉 ale máme aspoň niečo spoločné... ešte keď som bola na zoznamke, mala som tam fotku, tak mi písali muži, že ma videli v meste, že či aj ja ich...tak vravím, že nie..🤣 ale ja som aj taká, že keď som sama..mám milión myšlienok v hlave...snívam...vôbec nič nevnímam...a potom sa zobudím na trúbenie auta...na nadávanie šeférov 🤣 alebo keď je zima, sneh a ľad, tak ma preberie to, že sa vystriem na chodníku 🫣
Ale zase keď som von s dcérou, tak kukám doľava, doprava, dopredu, dozadu...čiže dávam pozor...len keď som sama, užívam si samotu, ticho...
@miscellaneous haha 😁 vitaj opäť v klube...bojíš sa psov? alebo som to zlé pochopila?

nestiham vas dnes baby tak idem postupne
@h2 ty mas par dni po narodkach?????? a to jako party nic? kde mame tortu????