icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

pralinka25
10. mar 2024

@karolinakr vsak neva ze obcas. treba vyuzit situaciu. vsak si ho nemusis brat za muza

tanyag
10. mar 2024

@pralinka25 presne, stačí, keď jej natrieska na zadok 🤣

pralinka25
10. mar 2024

@tanyag a ondro chape ze kym tu bude 500 stran ma byt namakany alfasamec mat prachov ako bezzos a stetiek viac ako heffner?

tanyag
10. mar 2024

@pralinka25 To netuším, ale keď si to prečíta, isto na tom zapracuje 😁

demodun
10. mar 2024

@tanyag hlavne nech pracuje s poriadnym trénerom alebo trénerkou. 😄
Môj má len 4,5 roka ale teda dáva mi do tela

pralinka25
10. mar 2024

@demodun taki su najdrsnejsi 😀

pralinka25
10. mar 2024

@tanyag mu to pripomen. uz zas tolko vela casu nema 😂

demodun
10. mar 2024

@pralinka25 mi hovor 😄

pralinka25
10. mar 2024

@demodun mna vyterorizuje aj trojrocny. ked cvicim musim sa pred nim zamykat

demodun
10. mar 2024

Veru Ondro, vstávať a cvičiť!!!

demodun
10. mar 2024

@pralinka25 🤣🤣🤣
Chce sa pripojiť

tanyag
10. mar 2024

@demodun
@pralinka25
ja s dcérou cvičím každý deň 🤣 dnes sme robili nožnice a ona, že mamiii pozri ako rýchlo viem a kopla si kolenom do úst 🤦‍♀️ dobré, že zuby nevybila...hodina revu...a pri tej hodine som možno kilo schudla 🤣🤣

tanyag
10. mar 2024

@demodun Ondro je na "záťahu" momentálne 😉 vonku s chalanmi, balia dievčatá 😁

demodun
10. mar 2024

@pralinka25 čítala si tú tému o krásnej frajerke? Ja normálne neviem, či je niekto taký divný, až tupý alebo si robí srandu. Len dúfam že to druhé 🫣

demodun
10. mar 2024

@tanyag no dúfam, že nejakú zbalí.
Len či má baliaci papier 😁

tanyag
10. mar 2024

@demodun Určite sa pochváli, ak zbalí a dám vedieť 😀 len už ma zdrbal, že ho nemám ohovárať, tak už nebudem...premenujeme ho na Ferka 🤣 odteraz ak spomeniem Ferka, bude to Ondro 😁

demodun
10. mar 2024

@tanyag to bude hroooozne nenápadne 🤣
Ale určite daj vedieť ako dopadol

pralinka25
10. mar 2024

@tanyag uplne nenapadne 😂

pralinka25
10. mar 2024

@demodun necitala. kde co?

tanyag
10. mar 2024

@demodun 🤣🤣🤣

pralinka25
10. mar 2024

@tanyag ta pusa 😢

tanyag
10. mar 2024

@pralinka25 🤣🤣🤣 tak iné meno? 😁

pralinka25
10. mar 2024

@tanyag nie ferko je super alebo ze by roooobert?

karolinakr
10. mar 2024

@pralinka25 dnešne meno v kalendari

demodun
10. mar 2024

@pralinka25 áno roooobert

pralinka25
10. mar 2024

@karolinakr je ake?

karolinakr
10. mar 2024

Bruno alebo Makárius