Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@tanyag ta dcerina
@karolinakr no jo ked tak makarius jednozacne.
@karolinakr ty máš v kalendári aj Makarius? Ja len Braňo Bruno 🤔
@demodun aj Alík je dobré
@demodun
@pralinka25
Jaaj, ja už aj zabudla, čo som písala 😀 prepáčte...celá ja...prežila to, ona len keď sa udrie, reve jak blázon aj hodinu, pritom ju to ani bolieť veľmi nebolí...len sa zľakne...takéto nehody sú u nej na dennom poriadku...to zdedila po mne...😉
@karolinakr no to je 💯 bodové
Podla mayskeho kalendara Cumku
@demodun Alík? 😆
Tak dobre, Ondro bude Alík

@karolinakr len teraz to musíme zmazať 🤔
Ale Robert bude nenápadný
@karolinakr 😃 Alík..haha
@demodun nie 👀
@pralinka25 Prepáč, ale narodeninová párty ešte nebola, ani torta nebola. Môj chlap má narodeniny 2 týždne po mne, takže oslavujeme spolu, torta bude až potom.
Ďakujem za pralinky, plavky mi ani nespomínaj, tak ohromne optimisticky som si naplánovala, že do letných prázdnin budem mať 57kg. Ha-ha, no, už vidím, že to nie je veľmi reálne. Aby som len tento víkend odčinila, budem musieť byť nasledujúci týždeň o vode s citrónom a zelených jablkách. 😟
A tvoju fotku som nejakým zázrakom stihla aj ja a potvrdzujem, že si kočka 😍.
@karolinakr nerozumiem
@demodun nechcem Roberta, Alik je srandovnejši
@h2 to bolo v ktorej diskusii? o tych štyridsiatničkach?
@karolinakr Róberta ti ani nikto nedáva...ten je môj 😁
@karolinakr OK, prehlasovali ste ma 😁
@demodun možno časom zmenime identitu, ked už toto nebude tak vtipné
@karolinakr Teraz ktorú myslíš? Tú diskusiu, kde sme dávali fotky? Tá už je zmazaná. Či nejakú inú?

@tanyag tvoja dcéra 😓