Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@h2 no dobre ale tak na nas s tou tortou mysli 😀 uz len pre ten plavkovy pocit ze v tom nebudes sama 😝
@karolinakr jaaaaa. minule som ani neviem kde na toto presne narazila 😂
@karolinakr 😁😁 to kde si našla?
@karolinakr Fíha, no ale akí fešáci, obaja! 😍
@demodun to koluje facebookom
@demodun to bola taka tema kde zakladatelka riesila ze vsetky zeny nad 40 su uz k nicomu lebo su zanedbane otrasne a do stareho zeleza (koho ze mi to len pripomina 🙄😂) tak sme jej tam par 40+ dali fotky na chvilu.
@karolinakr aha, asi tam zájdem častejšie
@pralinka25 Vďaka, to je super, že v tom nebudem sama, lebo ja v plavkách vyzerám, ako "v tom". 🤣🤰🏻
@h2 s cim vacsim kuskom sa podelis tym pre teba lepsie 😉
no keby sme mali sukromnu temu mohli by sme si aspon na chvilu fotky ukazat 😇
@demodun no sak najlepsi vek
@pralinka25 veď na to som aj ja myslela.
@pralinka25 no a vieš ju vytvoriť?
@pralinka25
@demodun Milerada sa podelím. Kľúčenky pre všetkých!
@karolinakr neviem ale mozem skusit mam?
@h2 to je dobreeeee vyberam si jednu z tych ruzovych

@pralinka25 no nevyjadrili sa všetci, tak neviem. Dajte lajk, kto súhlasí
Grófka asi pracuje, Hugo sa tiež nevyjadril, Táňa už asi išla spať. Uvidíme, čo povedia.
tak mame skupinu :D kto sa chce pridat?
@pralinka25 ja ako?
@pralinka25 si vytvorila?
@demodun @karolinakr no napisala som pozvanky. netusim ako to funguje 😀
@pralinka25 už prišla pozvánka, prijatá 👍
@pralinka25 jaj takto, už chápem..odklikla som áno
originálny názov
este mi povedz, podla akych kriterii budeš prijímat?
@karolinakr neviem vsak tie co sme tu. ale kto chce byt moderator kludne sa prihlaste
@pralinka25 tak daj @h2 @tanyag @hugger

už je po 22.00
kto videl Winettua v slipoch??