icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

tanyag
10. mar 2024

@karolinakr ja viem o 2 ženách z mojej rodiny, ktoré tu su, len ony nevedia, že kto som ja 🤣 ale pokecali sme si v jednej téme 🫣

karolinakr
10. mar 2024

@tanyag 😅😅

demodun
10. mar 2024

@tanyag to je dobré 🤣🤣

demodun
10. mar 2024

@tanyag neposlali ti kľúčenku 🤣

karolinakr
10. mar 2024
karolinakr
10. mar 2024
karolinakr
10. mar 2024

@demodun to by bola iná haluz

h2
10. mar 2024

@karolinakr Ja som pred pár dňami volala s mojou sestrou, ktorá žije v zahraničí a ona mi hovorí, že ma našla na modrom koníku. Myslela som, že ona o tejto stránke ani netuší, ona nie je ten typ. No a hovorí mi, že jej hneď udrelo do očí h2, tak pozrela profil a už jej to bolo jasné. Mne hneď, ako keď umierajúcemu prebehne pred očami celý život, prebehol pred očami zoznam všetkého, čo som sem kedy o mne a nej napísala a dúfam, že ešte so mnou niekedy prehovorí. 😁

tanyag
10. mar 2024

@demodun Niee...ale s jednej sa nepáčili moje názory...už už by mi kľúčenku poslala, ale včas som to stopla 🤣

demodun
10. mar 2024

Ondro, ozvi sa ak chces pozvánku

pralinka25
10. mar 2024

@tanyag ano

h2
10. mar 2024

@demodun Ondro, ozvi sa, aj ak chceš kľúčenku. 😃

tanyag
10. mar 2024

@demodun Ondro nemá účet na MK...vraj...on to sleduje bez účtu, takže sa zapojiť nemôže...

karolinakr
10. mar 2024
karolinakr
10. mar 2024

@h2 ale on chce riadnu klúčenku..nie štrikované tortičky..ako pre chlapa

h2
10. mar 2024

@tanyag Ale môže si účet zase vytvoriť.

h2
10. mar 2024

@karolinakr Niečo mu vymyslím.

tanyag
10. mar 2024

@h2 No ja neviem, ale keď ja som zružila tú prvú prezývku, čo som mala, už som sa s mojím číslom prihlásiť nemohla...teda založiť nový účet...tuším som nový založila s maminým číslom 🤣

pralinka25
10. mar 2024

mam tieto nicky

demodun
10. mar 2024

Baby ja už musím ísť spať, teším sa z novej skupiny, ale som KO Dobrú noc 🌛

tanyag
10. mar 2024

@demodun Dobrú noc 😊

h2
10. mar 2024

Pre Ondra:

pralinka25
10. mar 2024

@tanyag no on uz zalozil 3. ano pocula som ze musis mat cislo. tak ondro ich potom kolko ma ked mal 3 ucty

h2
10. mar 2024

@demodun Dobrú noc.

pralinka25
10. mar 2024

@demodun idem aj ja rano skoro vstavam zas a hladnaaaaaa som

tanyag
10. mar 2024

@pralinka25 netuším 😁 ale zistím 🤣🤣🤣

pralinka25
10. mar 2024

@h2 no aka paradna uz len kvoli nej sa mu to oplati.

tanyag
10. mar 2024

@h2 Perfektná kľúčenka 👍👍👍

karolinakr
10. mar 2024

@pralinka25 no vlastne ano..si to vystihla

tanyag
10. mar 2024

@pralinka25 Dobrú aj tebe...mne tiež už muzikanti vyhrávajú...a ráno o 8 tréning 🤣 idem aj ja...majte sa