icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

minka201
9. jan 2024

@pralinka25 Lepšie na Mazikovu ako na chlapa (hoci pekného chlapa) 😅

karolinakr
9. jan 2024
pralinka25
9. jan 2024

@minka201 😀 no ja ti neviem ale ber v uvahu ze konikovska shakira ma nevidela 🙈

hugger
9. jan 2024

Potvrdzujem, Shakira je čistá @karolinakr

ondro1122
autor
9. jan 2024

Keď tak uvažujem možno by mi trebalo ženu v znamení panna, ktorá tiež nedôveruje len tak hocikomu 😁

tanyag
9. jan 2024

@minka201 skús potom toto 😀 a daj výsledok, mne tu vyšla aj tá, čo na tej appke ale aj niekto iný, na koho sa vôbec nepodobám, ale vyberie ti tam aj viac možností, tak možno sa v niekom nájdeš

https://starbyface.com/

@ondro1122 hoď tam svoju fotku, ja som to skúsila s tvojou fotkou a nájdeš tam niekoho, na koho sa podobáš 🤣🤣🤣

minka201
9. jan 2024

@tanyag
Tieto sa už viac podobajú ako Ryan 😀

minka201
9. jan 2024

@tanyag Tebe to na koľko percent ukázalo? 🙂

tanyag
9. jan 2024

@minka201 Vieš čo? Netuším...lebo ja som si vybrala tú ženu, už ani neviem meno a hodila som to do google...ale idem skúsiť ešte raz 🤣

karolinakr
9. jan 2024

@minka201 ktora z nich, lebo su tam rozne typy ..tak najviac ktora ti sedí?

tanyag
9. jan 2024

@minka201 Len 28% 🤣🤣🤣 aaale...ak by bola baculatejšia, tak je tam podľa mňa až 80% podoba 😁 ešte aj obočie mám tak nízko ako ona ...oči modré...nos veľmi podobný, pery tiež...len mám vačky namiesto líc ...jak škrečok 🤣🤣🤣

minka201
9. jan 2024

@karolinakr Z týchto typovo asi najviac tá prvá - Katrina. Ale nedá sa povedať, že by som sa na ňu neviem ako podobala. Ale nie som taká štíhla 😅

minka201
9. jan 2024

@ondro1122 Ondro, hoď tam aj ty svoju fotku, zvedavá som :D

karolinakr
9. jan 2024

@minka201 to ani nemusi, to ti hned poviem

karolinakr
9. jan 2024

@minka201 Pepek námorník

minka201
9. jan 2024

@karolinakr
To až tak? 😅

tanyag
9. jan 2024

@karolinakr ešte bradu treba dokreslíť 😁

ondro1122
autor
9. jan 2024

Haha tak Akinfeev ruský futbalový brankár

katkami123
9. jan 2024

Fotka z výletu, kde som si myslela, že vyzerám Oki je prvé vz. selfie fotka na rýchlo z WC 😀, je druhé. Ale najviac sa podobám asi na male/mužskú podobu vygenerovalo Avana Jogiu.

katkami123
9. jan 2024

Takze najviac sa podobám na chlapa 😀 tam je najväčšia zhoda

tanyag
9. jan 2024

@ondro1122 Skôr ten druhý 😁 Michael Jeter...to keď si odmyslíš okuliare a vlasy hore na plešinke, tak čisto ty ...mladšia verzia 😁

tanyag
9. jan 2024
karolinakr
9. jan 2024

@katkami123 🤣🤣
Dobre, že sa nepodobaš na Steve Buscemi

karolinakr
9. jan 2024

@tanyag ten Michal Jeseter tiež vypadá 🤣🤣

ondro1122
autor
9. jan 2024