Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@katkami123 🤣🤣
@karolinakr som kocka ne?

@ondro1122 videl si niekedy bývalého manžela Monicy Bellucci?😂 Vincent Cassel..Ona patrí medzi najkrajšie ženy sveta..a on.. bez komentára radšej😀 ver mi o vzhľade to nie je. Mimochodom, keď už sme pri podobách, tak VRAJ ja som verná kópia Monicy. Zdôrazňujem vraj..😂 ja osobne si až tak nefandim. Inak ten Vincent mal samé nádherné ženy čo si vsimam. Ondro máš šancu zeny zaujať aj inak než vzhľadom, keď zmenis svoju osobnost😀vidíš aj medzi celebritami sú páry, ktoré sú vzhľadovo nekompatibilne, ale povahovo možno až prilis
Ale tažko tu budete písať tomuto chlapovi o pekných ženách, keď má katastrofálnu povahu. Mnohí aj skaredí chlapi zas majú charizmu, vystupovanie. Tento chlap nemá ani jedno, ani druhé. Nech si hľadá seberovnú a neslintá nad ženami, ktoré sú jeho nadštandard. Veď on by peknú zenu zdeptal a uhnal svojimi chorými úvahami, ktoré tu predvádza. Presne je to ten istý chlap, ktorého diskusia sa roztiahli pod iným nickom na vyše 25 - 30 strán. Píše tu možno rok to iste dokolieska. Toto je jedine na odbornú pomoc, ktorú on zasadne odmieta, bola mu tu v diskusiách odporúčaná milión krát. Omiela to iste dokolečka dokola, nech dostane aj 1000 rád, zas založí o pár mesiacov diskusiu o tom istom. Psychicky chorý nevyrovnaný jedinec. Myslí si, že mu tu nejaká napíše asi, no ja som cely život na teba čakala, ja ťa zachránim. Nedochadza mu, že je akurát tak otravný stále o tom istom.
@hugger https://www.google.sk/search?sca_esv=597139008&... ak sa pytas na tu Monicu
@tanyag @karolinakr @minka201 @bbshop @pralinka25
Pre mňa najbližší match je už skôr rozoberaný Vincent Cassel. Dáva mi nádej že aj muži s vačkami pod očami môžu zbaliť babu. A nie hocijakú 😁
@hugger mna zaujala aj Penelope Cruz, ta bola vzdy synonymom šarmu, akeho muža si vybrala, som skoro odpadla
No ti muži musia mat velku charizmu, peňazi a sebavedomie - toto podĺa mňa jedine funguje
Čim nižšie ma chlap sebavedomie, tym horšie preňho a je jedno, ako vyzera..Musi vojsť do miestnosti, akoby mu patrila
Kamarat mal otca, ten sa prechadzal po Hlavnom namesti, akoby mu patrilo..Robil vyšsie funkcie, mal najvyššie obraty..to ide ruka v ruke
To sebavedomie strašne veĺa robi
@hugger ďakujem za lichôtku..K tej Shakire sa nevyjadrujem, ale v 17 som nosila také háro, to je pravda 🙃
Ľudia, čo sú toto za pochybovačné reči? Ja kebyže náhodou budem musieť na staré kolená ešte baliť ženy, tak si nájdem minimálne o 15 rokov mladšiu, peknú, inteligentnú čajočku, ktorá dokáže oceniť kvality staršieho sebavedomého muža. Práveže čo počúvam, tak dnešní mladí chlapci ani trtkať nevedia.. a dokonca ani nechcú. Pózovanie na instagrame v štýle "sme strašne krásny párik" je síce do istej miery fajn, ale keď také dievča po dvojminútových predčasných ejakuláciách raz zažije poriadny sex so starším mužom, nebude jej vadiť ani že vyzerám ako komisár Derick.
@marseillefan Pozor Marcelínko 😁 poznám veľa mladých čajočiek, ktoré sú fakt na pohľad kosť, majú aj pekných aj priemerných mužov ale sexuálne libido skoro nulové 😁 myslím tie ženy, tak nie všetko mladé je sexuchtivé 🤣
@marseillefan
Stačí len robiť tak, aby si na staré kolená nemusel ešte baliť ženy. 😬
@tanyag Práve minule som tak rozmýšľal, že úplne najhoršia vec, čo sa chlapovi môže stať je, že skončí s krásnou frigídnou ženou. Chápeš, pobehuje okolo teba v gaťkách a podpire, nadržaný si z nej ako pes a nič nemôžeš robiť. To musí byť normálne depresívne 🙂
@ondro1122 Tak ja sa ti za seba ospravedlnujem, ak som ti napisala nieco menej vhodne, dufam ze nie. Moje konstatovanie, ze by si mohol mat Aspergera, prosim neber ako atak, myslela som to uprimne a ty to mozes brat ako dobru radu, nieco si o tom precitat a tak. Docvaklo mi, ze to tak ozaj moze byt, preto to nevies pochopit a vlastne s tym nedokazes ani nic robit., na rozdiel od nejakej traumy alebo psychickeho problemu. Preto si myslim, ze tvoje rozhodnutie ostat sam a obcas skocit za prostitutkou je fajn, ale potom uz asi treba pritom ostat, aby si nakoniec neublizil ty niekomu inemu.
@tanyag že Marcelínko ja z teba umriem..marsei..marso..Marselíno. Marcelíno..
Marcello Mastroianni..Bruno Mars..tyčinka Mars..
@marseillefan pre niektorých mužov realita 😁 ja som raz čítala taký článok a "prieskum", že najviac frigídnych žien je z takejto kategórie...samozrejme to neplatí na všetky krásne ženy, to nie...
@karolinakr 😁 hej sladký je jak tyčinka Mars 🤣🤣🤣
@tanyag @karolinakr
Tak @ondro1122 tu prišiel baliť baby v znamení panna 😅 a nakoniec mu to tu celé vyfúkne
@marseillefan 😁 s jeho “sladkou tyčinkou” Mars 😂🤣 och … prepáčte ale toto ma rozosmialo
@marseillefan Koho by si ty chcel baliť? 😀 Nepísal si náhodou, že si šťastne ženatý? 😀
@hugger tak to už hej

@minka201
@karolinakr
Pýtam sa teraz muza, nech mi povie, že na koho sa najviac podobám, všetky 3 strany som mu poslala… tak že najviac na Steva Bruscemiho 😂🙈… nezabi ho.