Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
Baby, takže v drístoch pokračujeme tu a v skupine len súkromné veci? Zapla som si aj upozornenia v skupine.
@grof_monte_christo V drístoch pokračujeme tu, aj tam. 😂
@pralinka25 Môžeme sa tam presunúť aj úplne, je to tam trochu iné, ale hádam si zvykneme. Hovorí sa síce, že starí ľudia si na každú zmenu zvykajú ťažko, ale hádam to dáme. 😃
@karolinakr U mňa v hlave pochody nie sú...tam je úplne prázdno 😁
@h2
@grof_monte_christo
pralinka je rozhodca, nech rozhodne
@tanyag tam je len sex a jedlo
@karolinakr V podstate už rozhodla, len to napísala tak mierne. Takže, ideme tam.
@pralinka25 tam musiš potom stale pod 1 prispevok pisať či jak?
@h2 mne je to fakt jedno. Moznosti su a zalezi na vacsine. Vsetky sme mladice opice 😃
@h2 tam treba stale pod 1 prispevok písat, aby nebol zmätok?
@karolinakr sex áno...jedlo...minimálne 🤣
ok, tak pište , kam chcete, ja potom prileziem a kolenačky sa doplazim za vami
@karolinakr asi konkretne k teme ano.
@karolinakr Nemusíme, ale bude tam trošku chaos, aspoň kým si zvykneme.
Každý, kto chce vstupit do skupiny, si musí vybaviť šešenárski preukaz
@h2 @pralinka25 @demodun @tanyag @hugger @grof_monte_christo
@karolinakr to bolo narocne 🤣
@karolinakr Šešenarki peukas nemám, ale sado karoni robiť viem. Stačí to?
@h2 😅👍
@h2 sado maso staci 🤣
Odkaz od Ondra...skopírované...
V podstate ma nikto nesklamal ale nebudem s niekým kto má po čase nechá lebo vzťahy dneska jednoducho nevychádzajú a všetky tie utratené peniaze do nej dám a keď ma nechá po rokoch ? Zbytočne predžubané roky...a čo mi vadí ? Hmm tak že im nedávam za pravdu to čo mi píšu a ja s priemernosťou nevyrovnám a že nie je to také jednoduché byť fešáčisko u chalanov lebo treba ti peniažky a aj stres robí svoje, regenerácia nie je taká ako má byť to mi urobí stresy ďalšie lebo za všetko treba platiť doktorovz masáže a podobne...zraníš sa a chceš športovať čo urobíš ? Zaplatíš peniaze samozrejme do doktorov.. keď som iba obyčajný pracovitý človek a rozmýšľam aj o Nemecku ale nechce sa mi to tu zas opúšťať 😁
Pokračovanie...
Keby som si našiel ženu z bývalého Sovietskeho Zväzu tak tie áno 😂😂
A kľudne môžeš dodať, že mám makať na snoch a nie vysedávať doma a písať po Mk 😂😂
Ako čítam, Ondrovi sa po bosorkach predsa len cnie 😎
@grof_monte_christo Samozrejme, že cnie 😉
tak ondrik pridaj sa. predsa len neskromne si myslim ze s nami bola sranda 😂

@karolinakr ja by som sa presunula uplne tam. Je to trochu nezvyk ale casom by sme si zvykli.